• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Vorissa > 31-03-2008, 21:27

hm... tak przeliczaj?c na poskie złotówki to i tak trochę wynosi... nawet brutto te 3 tys to nie od razu wszyscy zarabiaja...no i zależy gdzie się pracuje jeszcze

Vorissa > 31-03-2008, 21:27

hm... tak przeliczaj?c na poskie złotówki to i tak trochę wynosi... nawet brutto te 3 tys to nie od razu wszyscy zarabiaja...no i zależy gdzie się pracuje jeszcze

Yoanna > 31-03-2008, 23:28

ej wymiencie mi jakie sa oceany ;D

Yoanna > 31-03-2008, 23:28

ej wymiencie mi jakie sa oceany ;D

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:44

Spokojny, Atlantycki i Indyjski :lol:

Ninka Jones > 01-04-2008, 0:44

Spokojny, Atlantycki i Indyjski :lol:

Yoanna > 01-04-2008, 13:34

heh to ninka masz taka wiedze jak ja :lol:

w sobote w pracy podchodzi do mnie kobietka i facet i mowia: podaj nazwe piatego oceanu. ja na to ze sa tylko 3 ;P i sie upieralam przy tym bo wiem czego mnie uczono.

no ale wczoraj sprawdzilam na necie i faktycznie jest 5 od 2000 roku ;P bo jeszcze arctic i southern ocean... heheh czyli nawet w pracy mozna sie edukowac ;P

a dzis wstalam po 10 ;P znaczy sie jakos o 8.30 poszlam smieci wystawic ale potem znowu do lozka. bo mlodzi maja holidejsy wiec se moge tez pozwolic na spanie ;P

Yoanna > 01-04-2008, 13:34

heh to ninka masz taka wiedze jak ja :lol:

w sobote w pracy podchodzi do mnie kobietka i facet i mowia: podaj nazwe piatego oceanu. ja na to ze sa tylko 3 ;P i sie upieralam przy tym bo wiem czego mnie uczono.

no ale wczoraj sprawdzilam na necie i faktycznie jest 5 od 2000 roku ;P bo jeszcze arctic i southern ocean... heheh czyli nawet w pracy mozna sie edukowac ;P

a dzis wstalam po 10 ;P znaczy sie jakos o 8.30 poszlam smieci wystawic ale potem znowu do lozka. bo mlodzi maja holidejsy wiec se moge tez pozwolic na spanie ;P

idril > 01-04-2008, 15:20

a ja wlasnie odprawilam faceta ktorych chcial mi w domu nowe wodomierze wstawic.

powiedzialam ze to nie moje mieszkanie [jak w kabarecie 'ja tu tylko sprzatam']

tez mi sie tu bedzie mi po domu paletac jakies facet... :lol:

idril > 01-04-2008, 15:20

a ja wlasnie odprawilam faceta ktorych chcial mi w domu nowe wodomierze wstawic.

powiedzialam ze to nie moje mieszkanie [jak w kabarecie 'ja tu tylko sprzatam']

tez mi sie tu bedzie mi po domu paletac jakies facet... :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia