• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Vorissa > 31-03-2008, 16:54

Asia, bo czytać wszystko ładnie w necie albo gazecie- to jedno, a mieć informacje z pierwszej ręki - to drugie...

Dzisiaj siedz?c w bibliotece szkolnej znalazłam gazetkę o studiowaniu w UK :rotfl:

No i wła?ciwie, nie wiele więcej się dowiedziałam ponad to co wiem, jaki? newsik doszedł, że pożyczkę spłaca się po studiach jak sie zarabia 15 ty? funtów rocznie czy jako? to tak było.

No i był wykaz przeróżnych uczelni, zawsze to jako? się można doinformować...

a - jeszcze, na tej str. Greenwich nie mogłam nic znaleźć o rekrutacji (albo jestem ?lepa albo co...) gdzie tam można znaleźć inf. o poszczególnych wymaganiach na dane kierunki, jest tam w ogóle co? takiego ?!

Vorissa > 31-03-2008, 16:54

Asia, bo czytać wszystko ładnie w necie albo gazecie- to jedno, a mieć informacje z pierwszej ręki - to drugie...

Dzisiaj siedz?c w bibliotece szkolnej znalazłam gazetkę o studiowaniu w UK :rotfl:

No i wła?ciwie, nie wiele więcej się dowiedziałam ponad to co wiem, jaki? newsik doszedł, że pożyczkę spłaca się po studiach jak sie zarabia 15 ty? funtów rocznie czy jako? to tak było.

No i był wykaz przeróżnych uczelni, zawsze to jako? się można doinformować...

a - jeszcze, na tej str. Greenwich nie mogłam nic znaleźć o rekrutacji (albo jestem ?lepa albo co...) gdzie tam można znaleźć inf. o poszczególnych wymaganiach na dane kierunki, jest tam w ogóle co? takiego ?!

Yoanna > 31-03-2008, 18:18

15 ty to jak w uk pracujesz. w pl jest to 9.

Yoanna > 31-03-2008, 18:18

15 ty to jak w uk pracujesz. w pl jest to 9.

idril > 31-03-2008, 19:26

ja juz tez prawie zwerbowana [prawie bo niewiadomo czy mnie uczelnia zechce]

wiec szykajcie sie do postawienia krzyzyka i nademna

:lol:

idril > 31-03-2008, 19:26

ja juz tez prawie zwerbowana [prawie bo niewiadomo czy mnie uczelnia zechce]

wiec szykajcie sie do postawienia krzyzyka i nademna

:lol:

Vorissa > 31-03-2008, 20:31

9 tys. zł czy funtów ?

przecież 9 tys.zł na rok to maliznota...

Vorissa > 31-03-2008, 20:31

9 tys. zł czy funtów ?

przecież 9 tys.zł na rok to maliznota...

Yoanna > 31-03-2008, 20:48

funtow oczywiscie.

tyle ze funt spada i spada :lol:

kiedys myslalam ze 9 tys f w pl nie zarobie, mama mnie jednak uswiadomila ze to jest brutto wiec dosc realne.. takze trzeba bedzie splacic kredycik ;P

Yoanna > 31-03-2008, 20:48

funtow oczywiscie.

tyle ze funt spada i spada :lol:

kiedys myslalam ze 9 tys f w pl nie zarobie, mama mnie jednak uswiadomila ze to jest brutto wiec dosc realne.. takze trzeba bedzie splacic kredycik ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia