-
-
Re: British dream ^ ^
Grizzly > 02-05-2008, 22:01
huraa, popatrzmy na to z jasnej strony, załozylam sie z kumplem o to cae, a ze nie zdalam to wygralam 2 giny i 2 tonikino i nie musze isc na pielgrzymke do częstochowy, bo sobie obiecałam ze jak zdam to pojde w sumie.. jestem teraz bardziej flexible z przyjazdem, ale zobaczymy co moja perfect family odpisze, hostka ma przepełniona skrzynke i nie dochodza do niej moje maile, nie dzwonila wczoraj.. mam nadzieje ze kogos innego nie znalazła.. -
idril > 03-05-2008, 10:50
a to oni nic Ci nie placa.
Boze albo myla mi sie juz rodziny albo jzu kompletnie ie umiem czytac ze zrozumieniem!
no to spokotak bardziej realnie wygladaja.
a powiedz mi w takim razie to gdzie bedziesz pracowac zeby kase dostwac?! masz juz jakies plany/ pomysly?! czy to co operki lubia najabrdziej: jeden wielki spontan?!
no i powiedz mi tez od kiedy bedziesz w UK?! -
idril > 03-05-2008, 10:50
a to oni nic Ci nie placa.
Boze albo myla mi sie juz rodziny albo jzu kompletnie ie umiem czytac ze zrozumieniem!
no to spokotak bardziej realnie wygladaja.
a powiedz mi w takim razie to gdzie bedziesz pracowac zeby kase dostwac?! masz juz jakies plany/ pomysly?! czy to co operki lubia najabrdziej: jeden wielki spontan?!
no i powiedz mi tez od kiedy bedziesz w UK?! -
Grizzly > 03-05-2008, 12:24
Może to ja jako? niewyraźnie pisze: )
Je?li pójde jednak na te pielgrzymke, to moge przyleciec do Londynu dopiero po połowie sierpnia, a je?li nie pójde to nawet na pocz?tku.. a z prac? to wiadome, że spontanrestautacja, pub, kawiarnia, hotel.. poza studiami (8h tyg.?) i tymi 5h pracy bym miała calu?kie dnie wolne, wiec latwo byloby co? znale?ć, ale ta kobieta wci?ż nie odpisuje, nie dzwoni :? -
Grizzly > 03-05-2008, 12:24
Może to ja jako? niewyraźnie pisze: )
Je?li pójde jednak na te pielgrzymke, to moge przyleciec do Londynu dopiero po połowie sierpnia, a je?li nie pójde to nawet na pocz?tku.. a z prac? to wiadome, że spontanrestautacja, pub, kawiarnia, hotel.. poza studiami (8h tyg.?) i tymi 5h pracy bym miała calu?kie dnie wolne, wiec latwo byloby co? znale?ć, ale ta kobieta wci?ż nie odpisuje, nie dzwoni :? -
Vorissa > 03-05-2008, 12:37
ja miałam i?ć też na t? pielgrzymkę - ale zrezygnowałam z tego na rzecz animatorstwa i Dni Młodych :lol: :lol:
omg, bardziej niż czegokolwiek innego - wła?nie tego 1,5 tygodnia w sierpniu nie moge się doczekać :lol: -
Vorissa > 03-05-2008, 12:37
ja miałam i?ć też na t? pielgrzymkę - ale zrezygnowałam z tego na rzecz animatorstwa i Dni Młodych :lol: :lol:
omg, bardziej niż czegokolwiek innego - wła?nie tego 1,5 tygodnia w sierpniu nie moge się doczekać :lol: -
Yoanna > 03-05-2008, 17:26
agata a ona ci swojego numeru nie dala w poprzednim mejlu? -
Yoanna > 03-05-2008, 17:26
agata a ona ci swojego numeru nie dala w poprzednim mejlu? -
idril > 05-05-2008, 18:48
jak masz jej numer to sama zadzwon