-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
barmana05 > 07-10-2011, 19:27
no tak, moze i jestem, ale lece:p ja wam zycze powodzenia i nigdy nie nie poddawajcie!! -
oczubek > 07-10-2011, 20:40
Brzmi cudownie! Gdyby do mnie odezwała się taka rodzina, to na pewno bym do nich pojechała! A w aplikacji miałaś zaznaczone, że chcesz się opiekować max. trójką dzieci? Ile czasu minęło odkąd otworzyli Ci room w APIA do znalezienia rodziny? -
barmana05 > 07-10-2011, 21:01
hmm nie pamietam dokładnie ale chyba tak, 2/3 dni do pierwszego matcha, room mialam otwarty 6 września, czyli wczoraj był dokładny miesiącTrzeba czekac i sie nie poddawać, jak pierwsza rodzina ci nie pasuje, trudno czekasz dalej, jak ci pasują ale cie odrzucą, znaczy ze nie byli dla ciebie pisani będzie gites -
niteczka0511 > 10-10-2011, 11:58
O! Barmana gratulujeBędziemy niedaleko siebie, więc na pewno się spotkamy, już tam za "wielką wodą" będziemy w kontakcie na fb -
barmana05 > 10-10-2011, 12:46
dzięki, no ja myśle! fejsbuk trzyma wszystkich in touch -
agniesia > 15-10-2011, 19:29
Teraz moja kolej
Od dłuższego czasu czytam nasze forum, ale dopiero niedawno, gdy wyjazd zaczął być poważniejszy, włączyłam sie i już jestem z wamiMam 18 lat i planuję wyjachać w lipcu, po maturce. Jestem z Wielkopolski, dokładnie Poznań. Prawdopodobnie pojadę z APIA, bo jakoś tak najbardziej mnie przekonuje. Wierzę, że uda mi sie znaleźć perfect family i spełnić moje marzenie Trzymam też kciuki za Was! Damy radę! W końcu już jesteśmy superhero! -
daria2510 > 16-10-2011, 12:54
Ja również zamierzam wyjechać w lipcu albo w sierpniu po licencjacie i tak jak Ty z APIAaa..jestem z Kujawsko-Pomorskiego więc blisko -
agniesia > 16-10-2011, 20:03
A skąd jesteś dokładniej, jesli mozna wiedzieć ? -
daria2510 > 17-10-2011, 18:21
Bydgoszcz -
agniesia > 17-10-2011, 18:38
To nie aż tak strasznie daleko
Dzisiaj mi właśnie pani z innego biura napisała, że jeśli chcę wyjechać w lipcu to zgłosić się najwcześniej w kwietniu powinnam. A ja chciałam w styczniu już startowaćhihi