-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 29-12-2007, 3:36
i znów piszę z rodzink?, a wła?ciwie to z dwiemazaczyna mnie to coraz bardziej rajcować.
z jedn? jak?? Katrin? - nic jeszcze nie wiem. na razie spytała kiedy chce przyjechaća ja nawet nie wiem ile ma dzieci i gdzie mieszka.
(zastanawiam się teraz czy w UK 8O)
i z kolesiem o ?miesznym imieniu, nie pamiętamwyobraźcie sobie że PRZECZYTAŁ mój profil 8O powiedział że szuka sobie kogo? na 2 miesi?ce, ze startem w lutym, ale bardzo podoba mu się mój profil i czy jestem zainteresowana Summer na Au Pair Plus (ofc za większe pieni?dze). poprosiłam o szczegóły -
Ninka Jones > 29-12-2007, 3:37
a u kolesia też nie wiem ile dzieci, ale (uwaga Jo) East London -
Ninka Jones > 29-12-2007, 3:40
jednak wiemzajrzałam do źródła - 2 dziewczynki - 2 i 7 lat, jak dla mnie wiek super
on sam pracuje w Ipswich, jest w domu tylko w weekendy -
idril > 29-12-2007, 4:20
no ja wlasnie tez pisze z dwiema!
i tez strasznie sie tym ekscytuje! [tak jakbym miala jechac za miesiac!]
jedna rodzina to te blizniaki.
a druga to dwoch chlopcow 11 i 13 lat. odworzenie i przywozenie ze szkoly. cos dla mnie -
WAMPIREK > 29-12-2007, 14:54
Ninek, pusc mi strzala jak bedziesz na GG to pogadamy jak cos !
Poki co ide Tobie napisac maila bys byla w temacie...a dzialo sie,dzialo !!
Buzka :* -
edyta_s > 29-12-2007, 19:58
ja bym sie tez dzieciaczkami poopiekowala, ale nie jako au pair... srednio mi taki uklad odpowiadal -
Ninka Jones > 29-12-2007, 22:16
ja teraz mam dwójkę nie jako au pair -
WAMPIREK > 29-12-2007, 22:40
A ja całe szczę?cie się nikim teraz nie opiekuję -
Vorissa > 30-12-2007, 0:07
ja mam w sumie 3 rodzinki z którymi piszę
1 to w Dani (xD) matka Polka, ojciec duńczyk, i matka chce żeby ich dziecko uczyć po polsku mówić... i to mi ?rednio odpowiada bo ja chcę gadać po angielsku
2 to w Szwajcarii... i wszystko byłoby super tylko ta babka, to jest w ogóle Włoszk? i dobrze po angielsku nie pisze (ja zreszt? też xD) i no wiadomo, trochę obowi?zków itd, ale za mało kasy ;/ na miesi?c połowę z tego co normalnie operki dostaj?, i nie wiem czy ona się pomyliła czy co, i napisałam jej, że uważam że to za mało, i czekam teraz aż mi odpisze...
i 3 rodzinka w UK, niedaleko Bristolu, fajne warunki etc, fajnie mi się z nimi pisze, teraz czekam aż wróc? bo na ?więta i nowy rok gdzie? wyjechali...
a teraz też nikim się nie opiekuję bo nie mam czasu, dla 'wprawy' xD chodzę do s?siada pobawić się z nim czasem -
asiafrugo > 30-12-2007, 0:42
Ja mam 3-miesiecznego Piotrusia i juz chodze do niego ponad 2 miesiaceuwielbiam go