-
-
Re: British dream ^ ^
Grizzly > 30-04-2008, 22:36
haha.. no ta rodzina wydaje sie super, aż niemożliwieW sumie zeby nawet płacili z 20L za ta prace w zamian za papu i pokój (z internetem!) to bym wzieła!
Jeszcze nie zd?zyłam odpisać na tamtego maila a ta kobieta wysłał? mi maila ze 'you sound like a person we need' etc. dala numer tel zeby dzwonic z innymi pytaniami, albo pisac mailaAle moze ona sie tak spieszy po potrzebuje aupair już już? W sumie mnie o nic nie pyta..
Napisalam jej ze oni wygladaja jak rodzina której ja szukam () i dalam numer tel. niech sama dzwoni bo ja nie mam kasy na koncie
A dzieci majo 8 i 10, ale nie wiem jakiej s? płci nawet -
Yoanna > 30-04-2008, 22:57
aa to ja chyba pokrecilam z ta twoja wczesniejsza co pisalas. powodzenia anastazjo! -
Yoanna > 30-04-2008, 22:57
aa to ja chyba pokrecilam z ta twoja wczesniejsza co pisalas. powodzenia anastazjo! -
idril > 01-05-2008, 23:33
kurcze to jak oni tak duzo oferuja i malo chce w zamian i o nic praktycznie nie pytaja to zeby to nie byla jakas sciema...
sory ale ja taka jestem ostatnio jaks przezorna...
:? :roll: -
idril > 01-05-2008, 23:33
kurcze to jak oni tak duzo oferuja i malo chce w zamian i o nic praktycznie nie pytaja to zeby to nie byla jakas sciema...
sory ale ja taka jestem ostatnio jaks przezorna...
:? :roll: -
Grizzly > 01-05-2008, 23:57
Też sie przez chwile zastanawialam, ale ona mi wyslała nast. maila, wszystko fajnie opisała.. najfajniejsze jest to, że ze wszystkim jest flexible- i to tak zeby mi pasowało a nie jej!
Chodzi tylko oto żebym robila 1 lub 2 bbs. w tyg. i te 5h prac domowych- moze byc jednego dnia a moze byc w dwa dni- jak chce. Jesli mam czas i chce moge np. raz w tyg odebrac dzieci ze szkoly i sie z nimi bawic kiedy ona zrobi jakis szoping, ale to też zalezy tylko od tego czy chce i mam czas.
Pracy wychodzi ok 10h na tydzien, i w zamian oferuje pokój i rachunki, nie wiem jak z jedzeniem, ale to moge kupowac sama
Nic nie płaci, ale mi to nie przeszkadza, za tyle pracy mieć pokój z internetem tuż pod uczelni? to i tak marzenie!
Wysłała mnóstwo zdjęć i miała dzi? wieczorem dzwonić, ale nie zadzwoniła :? ja jej wysłałam maila ale dostalam wiadomosc ze nie doszedł bo ma skrzynke zapchan?, i może dlatego nie zadzwoniła, nie wiem czemu..
Jutro o 16 będę miała wyniki CAE.. boje sie -
Grizzly > 01-05-2008, 23:57
Też sie przez chwile zastanawialam, ale ona mi wyslała nast. maila, wszystko fajnie opisała.. najfajniejsze jest to, że ze wszystkim jest flexible- i to tak zeby mi pasowało a nie jej!
Chodzi tylko oto żebym robila 1 lub 2 bbs. w tyg. i te 5h prac domowych- moze byc jednego dnia a moze byc w dwa dni- jak chce. Jesli mam czas i chce moge np. raz w tyg odebrac dzieci ze szkoly i sie z nimi bawic kiedy ona zrobi jakis szoping, ale to też zalezy tylko od tego czy chce i mam czas.
Pracy wychodzi ok 10h na tydzien, i w zamian oferuje pokój i rachunki, nie wiem jak z jedzeniem, ale to moge kupowac sama
Nic nie płaci, ale mi to nie przeszkadza, za tyle pracy mieć pokój z internetem tuż pod uczelni? to i tak marzenie!
Wysłała mnóstwo zdjęć i miała dzi? wieczorem dzwonić, ale nie zadzwoniła :? ja jej wysłałam maila ale dostalam wiadomosc ze nie doszedł bo ma skrzynke zapchan?, i może dlatego nie zadzwoniła, nie wiem czemu..
Jutro o 16 będę miała wyniki CAE.. boje sie -
Ninka Jones > 02-05-2008, 9:19
spokojnie Agata :* -
Ninka Jones > 02-05-2008, 9:19
spokojnie Agata :* -
Vorissa > 02-05-2008, 11:57
oferta jak dla studentki wydaje mi się całkiem spoko.
a i wyniki będ? dobre