-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 26-12-2007, 14:51
tylko jak zaczęło się gadać o ?więtach, czułam że te będ? niewypałem i się nie myliłam
nie pasuję do tej rodziny...
wiecie co mi mama powiedziała przy opłatku?
żebym się zmieniła
poczułam się co najmniej jak jaki? złodziej czy bandyta...
było jeszcze kilka akcji z moj? siostr?, nie wiem jak długo wytrzymam. i pomy?leć że ta idiotka zostaje w domu do wtorku -
edyta_s > 26-12-2007, 21:54
uu <przytul>
ale moi tez zawsze zartuja, zebym sie zmienila, moze warto czasem spojrzec na niektore rzeczy z przymruzeniem oka?
a do wtorku tylko tydz, dasz rade -
idril > 26-12-2007, 23:08
zgadzam sie z Edyta! podejdz do wszystkich przytykow matki z lekkim dystansem. niech sobie gada, jak jej lzej!
ja tak staram sie robic i mi pomaga
co do ofert to ja nie chce sie chwalic (bo mnie to dobija z jednej strony ze wszystko na juz od zaraz) ale ja mam ich mnostwo!
ostatni w ogole czuje sie jak Ania z Zielonego Wzgorza bo odezwala sie do mnie rodzina z blizniakami (ona tez byla 'skazana' na bliznieta). praca w prawdzie od konca lipca (to jakby w sam raz) ale za to min. 40h tygodniowo co mi odpada bo juz ostatnio mialam tyle i mysle ze na dluzsza mete bylabym zmeczona...
najbardziej marzy mi sie tak 5h dziennie (albo mniej). zebym mogla pracowac albo poznije studiowac jednoczesnie. mozna znacie jakas taka rodzine?! -
Ninka Jones > 27-12-2007, 0:04
mam j? gdzie?, ale tak czy inaczej zabolało mnie to trochę :?
a ja tę rodzinkę co mam blisko Watford co kazali mi się odezwać to tam jest ok. 25 h tygodniowo i napisane maj? w profilu na gr.aupair że nie maj? nic przeciwko nauce albo dodatkowej pracy w okolicy
na pewno się do nich odezwę w kwietniu
a Manchester nie jest taki zły bo Shayne jest stamt?dale... na te 2/3 miesi?ce wolałabym jednak Londyn -
idril > 27-12-2007, 3:54
no ja juz do Manchesteru jestem sparzona
a dzisiaj mi sie snilo w dzien ze bylam barmanka
moze zmiana profesji mnie czeka?! 8) -
Ninka Jones > 27-12-2007, 4:28
mi się głupie rzeczy ?ni?.
albo że ?pię z Tomem z McFly, albo jadę do Mirona do Irlandii, albo że przeprowadzam się na stare mieszanie i komputera nie ma w moim pokoju!
obłęd :twisted: -
WAMPIREK > 27-12-2007, 14:59
Ninka,kochanie Ty moje
Twoje opowiesci sa extra...jesli Tobie to poprawi humor to moge Tobie oddac TomaJa go nie kocham,taka jest prawda -
Ninka Jones > 27-12-2007, 15:55
ajj Monia nie trzeba :* on mi tam ?wietnie pasuje do Ciebie, ja już niedługo pozbęde się Danny'ego i Shayne będzie za mn? latał
ale dzięki :* -
WAMPIREK > 28-12-2007, 1:47
Mówisz,że pasuje do mnie ? Hmm szkoda,że tylko w tym ?wiecie ... ale zawsze to już co?,prawda ? -
Ninka Jones > 29-12-2007, 2:39
Kochana, nothing is impossible
odezwij się do mnie na gg
chcę Ci co? powiedzieć