-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Vorissa > 29-03-2008, 16:58
no tak, to wygl?da trochę ja?niej.
a co z praktyka w czasie studiów ? jest co? takiego ? bo na której? stronie pisało, że na 3 roku licencjata idzie się na praktyki a potem jakie? sprawozdanie z tego się pisze na uczelnię ?
ile godzin zajęć masz na uczelni ? ilo?ć godzin zalezy od kierunku czy czego? tam... ?
muszę co? więcej poszukać na ten temat... -
Vorissa > 29-03-2008, 16:58
no tak, to wygl?da trochę ja?niej.
a co z praktyka w czasie studiów ? jest co? takiego ? bo na której? stronie pisało, że na 3 roku licencjata idzie się na praktyki a potem jakie? sprawozdanie z tego się pisze na uczelnię ?
ile godzin zajęć masz na uczelni ? ilo?ć godzin zalezy od kierunku czy czego? tam... ?
muszę co? więcej poszukać na ten temat... -
idril > 29-03-2008, 17:29
kurcze ile pytan! Vorissa!
ja juz nie mam co zadawac.... :lol: -
idril > 29-03-2008, 17:29
kurcze ile pytan! Vorissa!
ja juz nie mam co zadawac.... :lol: -
Vorissa > 29-03-2008, 18:05
:oops: :oops: :oops: no bo... :oops: chce wiedzieć, na stronach internetowych wiadomo, że tak ładnie wszystko opisz?, a później to ciut inaczej wygl?da, a nejlepiej spytać kogo? kto już ma do?wiadczenie w tym...
no bo wła?nie gdzie? tu przeczytałam, że ktos tam w UK na studiach to ma 8h zajęć w tygodniu 8O 8O a w Polsce 8h to w ciagu dnia... co znaczn? różnica jest - przez to łatwiej też zaplanować i mieć jak?? pracę dodatkow?... -
Vorissa > 29-03-2008, 18:05
:oops: :oops: :oops: no bo... :oops: chce wiedzieć, na stronach internetowych wiadomo, że tak ładnie wszystko opisz?, a później to ciut inaczej wygl?da, a nejlepiej spytać kogo? kto już ma do?wiadczenie w tym...
no bo wła?nie gdzie? tu przeczytałam, że ktos tam w UK na studiach to ma 8h zajęć w tygodniu 8O 8O a w Polsce 8h to w ciagu dnia... co znaczn? różnica jest - przez to łatwiej też zaplanować i mieć jak?? pracę dodatkow?... -
Yoanna > 29-03-2008, 20:50
to ja pisalam o tych 8 godz. na greenwich wszyscy tyle maja, nie wiem jak na innych uni ale pewnie tez cos kolo tego.
praktyki? nic mi o tym nie wiadomo, ale raczej tego w planie nie ma.
ale jak sie aplikuje to istnieje takie cos jak sandwich. i wtedy zamiast 3 lat masz 4. i jest tam rok podczas ktorego pracujesz.
pogoda beznadziejna. zimno ze hej i pada.
i nastroj do dupy.
a zaraz do pracy... a w pracy sie pozmienialo.. malo kogo znam ;/ -
Yoanna > 29-03-2008, 20:50
to ja pisalam o tych 8 godz. na greenwich wszyscy tyle maja, nie wiem jak na innych uni ale pewnie tez cos kolo tego.
praktyki? nic mi o tym nie wiadomo, ale raczej tego w planie nie ma.
ale jak sie aplikuje to istnieje takie cos jak sandwich. i wtedy zamiast 3 lat masz 4. i jest tam rok podczas ktorego pracujesz.
pogoda beznadziejna. zimno ze hej i pada.
i nastroj do dupy.
a zaraz do pracy... a w pracy sie pozmienialo.. malo kogo znam ;/ -
Vorissa > 29-03-2008, 21:29
No wła?nie nie Ty, tzn Ty też, ale jeszcze na necie czytałam artykuł, i to nie było o Greenwich... Wobec tego nawet jak do 10h tygodniowo... to całkiem ok.
A jeszcze... jak się pracuje w czasie studiów tak jak Ty w barze czy czy co? - to da sie z tego spłacać ten kredyt na studia czy nie bardzo ? -
Vorissa > 29-03-2008, 21:29
No wła?nie nie Ty, tzn Ty też, ale jeszcze na necie czytałam artykuł, i to nie było o Greenwich... Wobec tego nawet jak do 10h tygodniowo... to całkiem ok.
A jeszcze... jak się pracuje w czasie studiów tak jak Ty w barze czy czy co? - to da sie z tego spłacać ten kredyt na studia czy nie bardzo ?