• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

mishti > 01-07-2011, 12:22

No to może teraz ja Jestem Monika, mieszkam niedaleko Wawy, właśnie zdałam maturę i we wrześniu planuję mój pierwszy wyjazd jako au pair do Anglii na 6-12 miesięcy

AniaaaB > 03-07-2011, 12:24

Ooo..to może sie spotkamy Nigdy nic nie wiadomo

Nathalie > 03-07-2011, 20:40

[quote name="mishti"]No to może teraz ja Jestem Monika, mieszkam niedaleko Wawy, właśnie zdałam maturę i we wrześniu planuję mój pierwszy wyjazd jako au pair do Anglii na 6-12 miesięcy [/quote]

a skąd dokładniej? Ja egzystuje do 17 sierpnia w Wesołej

Patty > 16-07-2011, 2:24

Cześć wszystkim ; ) Patrycja z Glasgow planowałam być tylko summer au pair, ale w tej loterii trafiłam na dobrą rodzinke i zostaję na rok

maraszrum > 16-07-2011, 20:10

Witam wszystkich ) Jestem Marysia, <Mara, jak wolicie > mam lat 18 i planuję w następnym roku, w czerwcu, po maturach wyjechać . Od dawna o tym myślę i jestem pewna wyjazdu. Jednak dopiero teraz dokładnie zaczęłam się tym interesować i wgłebiać w całą procedurę, więc będę wdzięczna za każdą pomoc którą mi ktoś udzieli. Byłabym wdzięczna choc o którką notatkę na priv od czego zacząć, co napoczątek itp. zaczyman czytać forum ale łatwiej będzie z kimś kontakt załapać

ogółem, to interesuję się filmem, troszkę muzyką, sporo czytam. Jeśli miałabym wybierać kierunek studiów to psychologię wątpię by coś jeszcze was interesowało, jeśli tak to piszcie miło będzie załapać nowe kontakty, pozdrawiam, Mara

cocoroline > 18-07-2011, 1:10

Karolina, 21 Kraków. Wszystko załątwiłąm w niecałe 3 tygodnie, lece 14 listopada do USA--> Miami Beach, FL. (agencja Au Pair in America)

Kocham podróżować, a za oceanem jeszcze mnie nie widzieli, więc najwyższa pora)

Majeczka123 > 19-07-2011, 5:36

cocoroline: Tak sie zastanawiam czy nie wyjezdzalysmy przez to samo biuro... Czy ta agencja miesci sie na ul. Sw. Agnieszki w Krakowie?

cocoroline > 19-07-2011, 8:49

ja jade przez oddział warszawski, na agnieszki jest ich posrednik - mikroserwis.

oczubek > 19-07-2011, 19:36

Hej, Dziewczyny!

Wcześniej już pisałam, że planuję skończyć studia w październiku i wyjechać jako au pair do stanów na początku listopada. Złożyłam dziś ostanie dokumenty w Prowork. Robię właśnie badanie magisterskie więc jeśli macie chwilę, to zapraszam do wypełnienia ankiety. http://www.e-ankieta.org/1-8/index.php? ... 86&lang=pl

Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo mam 120 osób do przebadania. Wasza pomoc będzie nieoceniona bo każda wypełniona ankieta zbliża mnie do wyjazdu

Pauline > 06-08-2011, 20:13

Witajcie Dziewczyny!

Wyobrażam sobie, że Wy, dziewczyny, które wpadły na pomysł wyjechania daleko od rodzinnego kraju, rzucenia się, całkiem samemu, na głęboką wodę, wszystkie muszą być wyjątkowe. Bo tak, jak pomyślałyście, tak zrobiłyście.

Dlatego (mniej więcej ) postanowiłam zarejestrować się na forum i dać sobie szansę poznania choćby jednej odważnej dziewczyny, jak ja. Mówiąc o mnie...

Zdecydowanie zaliczam się do tych niezorientowanych (profil dzisiejszy, nówka, nieśmigany) na forum, co nie znaczy, że w temacie au-pair również. Obrałam kierunek gorące południe. Il Bel Paese, jak sami Włosi nazywają swój kraj, gości mnie od 4 miesięcy. I będzie gościł kolejnych 5.

Swój czas dzielę pomiędzy:

- opiekowanie się dwuipółletnią uroczą blondyneczką o urodzie aniołka i równie niebiańskim imieniu - Celeste (po włosku oznacza kolor bękitny, w kolorze nieba)

- zwiedzanie okolicznych (i tych dalszych) włoskich miast

- naukę języka włoskiego, szlifowanie angielskiego i ćwiczenia nadgarstka z ołówkiem tudzież piórkiem z tuszem w ręku

- obserwację z 5 cm myjącej się muchy, którą w jedną trzecią sekundy chwyta moja modliszka.

Całusy dla wszystkich, bacci & abbracci ! ^^
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia