• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 04-09-2009, 23:49

Kamildzianka a ja pokornie przyznam Ci racje. Teraz żałuje że tak wybrzydzałam bo zaloze sie że odrzuciłam nie jedną fajną rodzine a w rezultacie wylądowałam u naprawdę beznadziejnej. Mam za swoje!

Satelitarna czy ta rodzina ktora chciala zebys z dziecmi rozmawiala po polsku to moze z Willow Springs jest?

kamildzianka > 04-09-2009, 23:59

Haha, tez slyszalas o tej rodzince? Moja babka ma tak samo na imie jak jej hostka. Ale to chyba nie ta sama baba.

dominikan@ > 05-09-2009, 0:21

Donna?

To była moja pierwsza oferta z P

satelitarna > 05-09-2009, 10:40

Tak, Donna, to wlasnie Oni. Z Willow Springs.

kamysia > 05-09-2009, 13:51

.

satelitarna > 05-09-2009, 17:08

Oni mieli polskie nazwisko i juz nie pamietam ale mowia tez po polsku i dzieci chcieli uczyc swojego jezyka. Przyznam im racje, ze dobrze ze chca nauczyc ich naszego jezyka ale nie po to au pair chca do USA. Wiecie jak czegos nie umiecie w domu powiedziec po angielsku to wtedy mowisz po polsku i trudniej sie uczysz

dominikan@ > 06-09-2009, 1:51

Kto mówił że to fajna rodzina???

Ja powiedziałam Anecie z P ze nie po to jade tyle km od domu zeby mówić po polsku!!!

Na nazwisko mają Ptasińscy chyba.

Strasznie dlugo oni tej au pairki szukaja i do tego ty juz 3 z forum dostalas ta oferte

Kamysia u mnie się coś ruczyło ale nie chce zapeszać dam znać jak coś będe wiedziała

Dariaa > 06-09-2009, 2:38

Hej!!

Jeśli chodzi o rodzine z Willow Springs to byłam ich au pair przez 2 miesiące. Teraz od czwartku mam nową rodzinę i dopiero teraz mogę poczuć po co tu jestem, i że żyję

Bez obaw rodzina z Willow Springs nie poszukuje już au pair z Polski, prawdopodobnie zrezygnuja z programu, co wyjdzie nie tylko im ale i nam na dobre)

Pozdrawiam serdecznie

kamysia > 06-09-2009, 2:48

.

agulka > 06-09-2009, 3:03

kamysia, juz chcesz zmieniac rodzine???jak wyglada sprawa z autem u Ciebie- bedziesz je miala?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia