• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Saiisuke > 05-06-2011, 1:39

@pryncypia, z prowork są oferty summer aupair, ale rekrutacja na nie skończyła się 15 kwietnia. Do 15.04 trzeba było złożyć dokumenty i zapłacić zaliczkę. Teraz to już tylko 6-12 m-cy zostały, no i wakacyjne pojawią się znowu dopiero gdzieś od lutego.

pryncypia > 06-06-2011, 0:45

Saiisuke, widocznie się spóźniłam, bo zaczęłam szukać jakoś pod koniec kwietnia, czy na początku maja

magda1989 > 06-06-2011, 18:12

Hejo Ja jestem Magda- 21lat...w sierpniu wyjeżdżam do Niemiec

zapraszam na mojego nowopowstałego bloga : http://madzienkatravel.blogspot.com/

z_t > 06-06-2011, 22:20

Dziewczyny mogę miec pytanie potrzebuje kupic macbooka pro powie mi ktoś po ile chodzą w UK slyszałam, ze dużo taniej a potrzebuje pilnie jeżeli mam wyjechac

oczubek > 18-06-2011, 11:14

Hej Wszystkim!

Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, obronę będę miała w październiku a w listopadzie wyjeżdżam do USA i będę Au Pair! Jestem na etapie kompletowania dokumentów i zbierania referencji. Mam nadzieję, że na początku lipca zaczną się zgłaszać rodziny. W sumie to nie wiem czy nie za wcześnie zaczęłam. Czy rodziny szukają już Au pair na listopad? Może powinnam poczekać jeszcze miesiąc albo dwa? Aha, jadę z Prowork

Saiisuke > 19-06-2011, 11:02

Dobry moment wybrałaś, bo za nim skompletujesz dokumenty to akurat rodziny zaczną szukać na listopad.

Ja też jadę z prowork, ale jako summer au pair.

A tak w ogóle: to witam na pokładzie

tosia_ > 19-06-2011, 13:57

[quote name="z_t"]Dziewczyny mogę miec pytanie potrzebuje kupic macbooka pro powie mi ktoś po ile chodzą w UK slyszałam, ze dużo taniej a potrzebuje pilnie jeżeli mam wyjechac[/quote]

Z tego co wiem, to najtansze sa £700/£800, najdrozsze kosztuja nawet £1500. Poszukaj sobie na www.amazon.co.uk albo www.ebay.co.uk.

z_t > 19-06-2011, 14:51

[quote name="tosia_"]
    [quote name="z_t"]Dziewczyny mogę miec pytanie potrzebuje kupic macbooka pro powie mi ktoś po ile chodzą w UK slyszałam, ze dużo taniej a potrzebuje pilnie jeżeli mam wyjechac[/quote]

Z tego co wiem, to najtansze sa £700/£800, najdrozsze kosztuja nawet £1500. Poszukaj sobie na http://www.amazon.co.uk albo http://www.ebay.co.uk. [/quote]

Dzięki za informację

Własnie sie załamałam oblałam egzmain juz 2 miałam rok poprawki ;/ wyjezdzam na rok mam dośc tej szkołu ;( 2 lata zmarnowane. Sorry musialam sobie napsiac :| na szczęscie moja 2 szkoła jest normalna ;( ale nie mogę nigdzie nie ma takich egzmainów na 400 pkt zal <BECZY>

AniaaaB > 25-06-2011, 13:54

Hej Ja jestem Anka i chce wyjechac jako au pair pod koniec września do Londynu na 6-12 miesięcy Dokumenty i referencje już wysłałam do Koncepcji a teraz pozostaje mi tylko czekać

kasiulek91 > 30-06-2011, 21:01

hej, hej

jestem Kasia ze Szczecina. Studiuję informatykę w Poznaniu i uwielbiam pracować z dziećmi W zeszłym roku przez 3 miesiące byłam au pair w Irlandii (w Castelbar z czwórką dzieci ), w tym roku znów wracam do Irl, bo się zakochałam w tym kraju Tym razem jadę do Navan do dwójki dzieci
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia