• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

leneczka > 30-09-2005, 23:57

slyszalam kotek.. to jest w tem. matura 2006

:* [*]

pati_california > 01-10-2005, 5:50

nawiazujac do wczesniejszych wypowiedzi.. jak sie jest w polsce to nalezy przebierac wrodzinach jak tylko sie da i szukac dopoki nie bedzie tej najlepszej.. nie ma co brac na szybko bo wpolsce mozesz wybierac do woli, a tutaj jak cos nie pasuje to na zmiane masz 2 tyg i co.. moze ci wtedy jakies 2 lipne rodziny zaproponuja.. o ile...

pozdrawiam

Emm > 04-10-2005, 1:01

amerykanskie ciasto czekoladowe dla mnie i dzieci przyrzadzone przez hostke sklada sie w wiekszosci z wodki i rumu Wiek dzieci:7,10 i 13. Smacznego!

Jutro ide z mloda do lekarza, bo od 3 tyg ma infekcje ucha, kaszle jak gruzlik. Ciekawe czemu????Pewnie nie ma z tym nic wspolnego fakt, ze lata na bosaka po domu, na dworzu ja z ranca zamarzam-ona lata w japonkach- i non stop pije wszystko z lodem.

Ja sie lodu tu nie tykam.

Gość > 04-10-2005, 19:40

laski pomozcie! jest rodzinka, ogolnie spoko, dwie dzeiwczynki, 5 i 7 waszyngton, basen kolo domu wszytsko gra . tylko z samochodem problem! napisali mi cos takiego

"A car is not nescessary off duty as there are several au pairs on the block who have cars" co to znaczy bo nie czaje tego zdania??? pisza tez ze needed driver powyzej 1 roku, wiec o co loko? :?

kasik > 04-10-2005, 20:01

India, sorry, ja tego zdania tez nie czaje dokladnie :? Moze Emm cos pomoze lub inna madra glowa Dwie dziewczynki w nienajgorszym wieku, bo obie do szkoly codziennie, a to duzy plus. Z tym needed driver powyzej 1 roku chodzi o to, ze chca operke, ktora ma prawko conajmniej od roku. A gdzie dokladnie waszyngton? W samym dc, czy okolica i jesli tak to gdzie?

Gość > 04-10-2005, 20:08

30 min od waszyngtonu, Potomac/MD. ze needed driver powyzej jednego roku to skumalam of course o co chodzi .zastanowilo mnie to zdanie ktorego nie kumam do konca.

kasik > 04-10-2005, 20:39

Laska to jest jakies 15 min. ode mnie fura

Sprawdzilam wlasnie w mapquescie ja jestem w McLean, VA to sobie zobacz.

Gość > 04-10-2005, 20:52

to swietnie Kasik fajnie by bylo. oby tylko zadzwonili! no i co z ta fura, czy bede miala czy nie :? bo jak nie, to ...niew iemm :? jak zadzwonia to sie wszytsko wypytam

Emm > 04-10-2005, 20:52

miedzy wierszami mozna wywnioskowac, ze po prostu nie bedziesz mogla india uzywac samochodu, bo sa w okolicy inne operki, ktore moga uzywac swoich samochodow i moga cie zabierac ze soba, podrzucac gdzies itd. Podsumowujac- samochod nie do uzytku dla operki, co dla mnie jest nie do pomyslenia, bo jestes totalnie uziemiona.

pati_california > 04-10-2005, 21:49

dokladnie tak.. to zdanie znaczy ze no Ty samochody nie edziesz potrzebowala do nwykonywanie swoich obowiazkow, ale zawsze sa inne au pairt w okolicy ktore samochod maja..

hehe.. cwaniaki!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia