• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

borka > 23-08-2009, 23:18

dominikan@ ma pytanie. Czy coś zrobiłaś z tym jak oni Cię potraktowali? Bo chyba nie mam co liczyć na zwrot pieniędzy za pierwszą ratę. Rozumiem gdybym wybrzydzała i miała nie wiem jak wygórowane warunki. Mam wrażenie, że oni mnie kompletnie olali i wogóle mi rodziny nie szukają.

dominikan@ > 24-08-2009, 2:09

Mi zablokowali konto po 2 odmowach mimo iż byłam zainteresowana 3 rodziną która była u mnie w profiu. Zadzwoniłam do nich i powiedziałam ze nie wiem czemu mnie tak traktują skoro podobno nie ma żadnego limitu rodzin. Ja na twoim miejscu przeczekała bym do momentu w którym masz określone w umowie że mają ci znaleść rodzinę a potem rządała zwrotu pieniędzy.

dominikan@ > 24-08-2009, 4:26

Pamięta ktoś moze nick dziewczyn ktora wyjechała do USA z Proworku i wróciła do Pl bo nie znaleźli jej rodziny??? Please powiedzcie mi kto to był!!! pamietam jeszcze ze za to Prowork znalazł jej rodzinę w UK.

cailet > 24-08-2009, 5:11

Marta85 albo coś takiego. W wątku o Prowork się udzielała.

dominikan@ > 24-08-2009, 6:53

Dzięki serdeczne Cailet!

dominikan@ > 24-08-2009, 22:28

Dziewczyny powiedźcie mi co to znaczy półtora dnia wolnego ile to jest pół dnia???

PawelAuPair > 24-08-2009, 22:49

O właśnie! W CC jest tak samo! 1,5 dnia wolnego w tygodniu i jeden cały weekend w miesiącu...

To w zależności od 'widzi mi się' rodziców

dominikan@ > 24-08-2009, 23:57

Sorry Paweł powinno być dziewczyny i chłopcy

Poprawie się w przyszłości

No tak ale to troche bez sensu bo jak dla mnie praca w sobote od 8 do 15.30 to praktycznie caly dzień a nie pół.

PawelAuPair > 25-08-2009, 0:26

Nie ma sprawy, przyzwyczaiłem się... 8)

Owszem jest to kompletnie bez sensu. Wytłumacz to tym z biura, eh ;/

A na marginesie - może znasz jakąś au pair z Twojej okolicy lub Twoja rodzinka zna jakąś rodzinkę, którzy potrzebują AP faceta, oczywiście wyjazd przez agencję? ehh...

kamildzianka > 25-08-2009, 0:49

Pawel, weszlam na GreatAuPair i wyszukiwarka znalazla mi multum rodzinek, ktore poszukuja facetow. Musisz po prostu pisac do kazdej, ktora ci odpowiada, z pytaniem, czy sa w programie, lub czy ewentualnie chcieliby przystapic. Nie ma innej rady.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia