-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Nathalie > 08-05-2011, 17:58
Ja planuje zostać w Szwajcarii i pójść tam na studia, ewentualnie pojechać na European Law School w Maastricht <3 czas pokaże. -
KajaWroc > 08-05-2011, 18:20
mysle ,ze czlowiek rosnie w sile kiedy studiuje zagranica i wie ,ze wszystko to osiagnal sam!!!motywacja do nauki jest wtedy wielka ...przygoda zycia ... -
undomiel > 08-05-2011, 20:30
Dziękuję za wszystkie komentarze.
Wiele mi pomogły, naprawdę.
@koleżanko z Japonistyki, można wiedzieć, gdzie studiujesz?
(Moja kumpela wybiera się właśnie na ten kierunek na UAM, jesteś tam może?) -
Saiisuke > 08-05-2011, 20:44
@undomiel, studiuje na UMK w Toruniu. Jest całkiem fajnie, polecam -
niteczka0511 > 13-05-2011, 13:04
Hej! Jestem Anita i mam 20 lat. Juz od dluzszego czasu tu zagladam, bylam raczej biernym obserwatorem, ale odkad moj wyjazd zaczal robic sie powazniejszy, tez co nie co tu skrobne i sie dopytam o pare spraw. Jesli wszystko mi sie uda, to pod koniec sierpnia/ poczatek wrzesnia wyjade do USA -
Nathalie > 13-05-2011, 13:13
Witamy w naszym gronie -
Aisling > 17-05-2011, 15:42
Oooo, niteczka0511, gratuluję, i decyzji o wyjeździe i przyłączeniu się do naszego forum. -
isubisou > 17-05-2011, 21:14
Salut!
Jestem Iza, na forum trafiłam zupełnie przez przypadek, ale bardzo się cieszę, że znalazłam takie miejsce
Na początku lipca wylatuje do Paryża. Będę au-pair w lipcu i sierpniu w Issy-les-Moulneaux (przedmieścia Paryża).
Aktualnie jestem na maturalnym półmetku i zaczynam przygotowywać się do wyjazdu.
Szukam też osób, które będą w tym czasie w Paryżu/okolicach
pozdrawiam! -
Aisling > 17-05-2011, 22:06
[quote name="isubisou"]Salut!
Jestem Iza, na forum trafiłam zupełnie przez przypadek, ale bardzo się cieszę, że znalazłam takie miejsce
Na początku lipca wylatuje do Paryża. Będę au-pair w lipcu i sierpniu w Issy-les-Moulneaux (przedmieścia Paryża).
Aktualnie jestem na maturalnym półmetku i zaczynam przygotowywać się do wyjazdu.
Szukam też osób, które będą w tym czasie w Paryżu/okolicach
pozdrawiam![/quote]
O, kolejna wakacyjna operka z blogiem ;D Relacji z wyprawy do Francji jeszcze nie czytałam ;D Powodzenia!
Ps. sama myslałabym o Francji, gdyby nie fakt, że mam dosyć francuskiego (przez szkole). I może też dlatego, że potrafię najwyżej zamówić obiad i wino w restauracji, oraz się przywitać. :p Po hiszpańsku natomiast.. potrafię się bawić. Haha -
isubisou > 17-05-2011, 22:12
Mój francuski wymaga owszem jeszcze dużo pracy, ale myślę, że spokojnie mogę się porozumiewać, a Francję wybrałam między innymi dlatego, że chce go doszlifować. Poza tym jestem zakochana w Paryżu
Madryt to też mega sprawa. Ja myślałam o Barcelonie swego czasu, ale nie mam zielonego pojęcia o Hiszpańskim ;p