• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Nathalie > 08-05-2011, 17:58

Ja planuje zostać w Szwajcarii i pójść tam na studia, ewentualnie pojechać na European Law School w Maastricht <3 czas pokaże.

KajaWroc > 08-05-2011, 18:20

mysle ,ze czlowiek rosnie w sile kiedy studiuje zagranica i wie ,ze wszystko to osiagnal sam!!!motywacja do nauki jest wtedy wielka ...przygoda zycia ...

undomiel > 08-05-2011, 20:30

Dziękuję za wszystkie komentarze.

Wiele mi pomogły, naprawdę.

@koleżanko z Japonistyki, można wiedzieć, gdzie studiujesz?

(Moja kumpela wybiera się właśnie na ten kierunek na UAM, jesteś tam może?)

Saiisuke > 08-05-2011, 20:44

@undomiel, studiuje na UMK w Toruniu. Jest całkiem fajnie, polecam

niteczka0511 > 13-05-2011, 13:04

Hej! Jestem Anita i mam 20 lat. Juz od dluzszego czasu tu zagladam, bylam raczej biernym obserwatorem, ale odkad moj wyjazd zaczal robic sie powazniejszy, tez co nie co tu skrobne i sie dopytam o pare spraw. Jesli wszystko mi sie uda, to pod koniec sierpnia/ poczatek wrzesnia wyjade do USA

Nathalie > 13-05-2011, 13:13

Witamy w naszym gronie

Aisling > 17-05-2011, 15:42

Oooo, niteczka0511, gratuluję, i decyzji o wyjeździe i przyłączeniu się do naszego forum.

isubisou > 17-05-2011, 21:14

Salut!

Jestem Iza, na forum trafiłam zupełnie przez przypadek, ale bardzo się cieszę, że znalazłam takie miejsce

Na początku lipca wylatuje do Paryża. Będę au-pair w lipcu i sierpniu w Issy-les-Moulneaux (przedmieścia Paryża).

Aktualnie jestem na maturalnym półmetku i zaczynam przygotowywać się do wyjazdu.

Szukam też osób, które będą w tym czasie w Paryżu/okolicach

pozdrawiam!

Aisling > 17-05-2011, 22:06

[quote name="isubisou"]Salut!

Jestem Iza, na forum trafiłam zupełnie przez przypadek, ale bardzo się cieszę, że znalazłam takie miejsce

Na początku lipca wylatuje do Paryża. Będę au-pair w lipcu i sierpniu w Issy-les-Moulneaux (przedmieścia Paryża).

Aktualnie jestem na maturalnym półmetku i zaczynam przygotowywać się do wyjazdu.

Szukam też osób, które będą w tym czasie w Paryżu/okolicach

pozdrawiam![/quote]

O, kolejna wakacyjna operka z blogiem ;D Relacji z wyprawy do Francji jeszcze nie czytałam ;D Powodzenia!

Ps. sama myslałabym o Francji, gdyby nie fakt, że mam dosyć francuskiego (przez szkole). I może też dlatego, że potrafię najwyżej zamówić obiad i wino w restauracji, oraz się przywitać. :p Po hiszpańsku natomiast.. potrafię się bawić. Haha

isubisou > 17-05-2011, 22:12

Mój francuski wymaga owszem jeszcze dużo pracy, ale myślę, że spokojnie mogę się porozumiewać, a Francję wybrałam między innymi dlatego, że chce go doszlifować. Poza tym jestem zakochana w Paryżu

Madryt to też mega sprawa. Ja myślałam o Barcelonie swego czasu, ale nie mam zielonego pojęcia o Hiszpańskim ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia