-
-
Re: Au Pair 2013!
agatt > 19-07-2012, 22:03
HeeejJa jestem totalnie nowa na forum, bo właśnie się zarejestrowałam. Jestem rocznik 94 i także planuję wyjazd po maturze 2013, nie wiem co z tego wyjdzie, ale chcę spróbować! Chciałabym poznać osoby, które tak samo jak ja szykują się do wyjazdu i mogłyby mi pomóc, bo jestem totalnie nieogarnięta. Fajnie by było kogoś poznać, ja tak wgl jestem z Kraśnika, niedaleko Lublina. Zostawiam swoje gg 8802806. Liczę na jakiś kontakt, bo fajnie byłoby sie poznać i razem przejść przez formy organizacyjne Pozdrawiam :* -
Nati_waw89 > 19-07-2012, 22:51
Dziewczyny szczerze polecam Chicago ! sama nie byłam przekonana do tego miejsca , było na jednym z ostatnich miejsc jakie chce zobaczyc a Stanach. A jednak pojechalam , zobaczylam i sie w nim zakochalam<3 Jest jednym z najbardziej" przyjaznych" amerykanskich miast . -
kapsi > 19-07-2012, 23:15
widzicie, miałam dobre przeczucie co do Chicago
@blonde - no to na bieżąco informuj
@agatt - hello new friend -
merti > 19-07-2012, 23:44
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0906_n.jpg - ja w zielonych brwiachPP
Chicago - jakbym miała match z super rodzinką to na pewno bym się zgodziła, ale jednak Nowy Jork to Nowy Jork
Witam agattPowiedz coś o sobie, wymarzona lokalizacj itp -
kapsi > 20-07-2012, 0:19
merti muszę przyznać, że wyobrażałam sobie Ciebie całkiem inaczej, haha
i wybaczcie, ale nie 'zaszczycę' Was moim zdjęciem, bo wam kompy padną <3 -
merti > 20-07-2012, 0:47
hahha, to jak sobie wyobrażałaś? :OO
spoko, mój da radę! -
DaisyyUSA > 20-07-2012, 1:14
kapsi wstawiaj bo jak nie to ja wstawie twoje muahahahah <szyderczy śmiech > -
paulaw > 20-07-2012, 12:20
Kapsi - Sen uroczy, oby się sprawdził
Ja ścięłam moje kilometrowe włosy i teraz po prostu sama siebie nie poznaję, a poza tym chyba szykuję swoje paluchy (u stóp lub rąk) na jakiś tatuaż, prawdopodobnie coś skojrzone LOTR. A poza tym opiekuję się "moim" dzieckiem i już załatwiłam sobie prawie profesjonalnego fotografa do robienia zdjęć z dziećmi.
Blonde - słyszałam już o kimś w Stamford, albo mi się coś przywidziało.
Dziewczyny, ale jesteście śliczne :OOOOOOOOOOOO
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7gcff...o1_500.png
Okej, a to ja. Ale proszę bez śmiechów. Jestem przeokropnie niefotogeniczna i niecierpię na siebie patrzeć, ale tak ma wiekszość. Chyba. No coż, cześć. Kapsi -- czy w Twoim śnie chociaż trochę wyglądałam jak ja? (: Tutaj byłam po totalnej metamorfozie przez moją mamę, tak, tak, spróbujcie to sobie wyobrazić. To po pierwszym cięciu włosów, dzisiaj było drugie, jeszcze bardziej ekstremalne + moje rosnące w każdą możliwą stronę świata brwi zostały potraktowane przez mamę i zostało z nich takie niewiadomo co. I mam tutaj dziwny kolor włosów. Aha i nie zwracajcie uwagi na te ustka, robiłam zdjęcie dla koleżanki, żeby przedstawić jej mój nowy image.
Ja pozostaję przy NYC bez względu na wszystko. Dopiero jeżeli miną miesiące i nie znajdę tej jedynej, wtedy z pękniętym sercem poszukam innej. Ale nie poddam się bez walki, ooo nie.
KAPSI WSTAWIAJ -
agatt > 20-07-2012, 13:04
[quote name="merti"]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/600245_452733421421303_448470906_n.jpg - ja w zielonych brwiachPP
Witam agattPowiedz coś o sobie, wymarzona lokalizacj itp[/quote]
Hmm...no więc jestem troche zwariowana osiemnastolatka, ucze sie w LO o profilu humanistycznym, w tym roku zaczynam III klase no i matura za pasem. Od zawsze moim marzeniem było podrozowanie, zwiedzanie, poznawanie innych kultur, ludzi, wszystkiegoO au pair dowiedzialam sie jakies dwa miesiace temu no ale dopiero wczoraj zaczelam powaznie o tym myslec. Moja wymarzona lokalizacja jest USA, California. To jest takie największe marzenie. Oczywiście, gdyby bylo cos innego, tez pewnie bym nie pogardzila. ;p Hmm piszecie o Chicago, że fajne tak? No wlasnie, duzo mozna sie tutaj dowiedziec, bo ja wlasnie nie planowalam Chicago lol xd -
kapsi > 20-07-2012, 14:51
byłyście totalnie inne w moim śnie, niż jesteście w rzeczywistości, hahaale teraz już wiem o kim śnić :roll: ostatnio w ogóle dużo moich snów dotyczy au pairowania, ale większość z nich jest koszmarami haha
ja nie mam zdjęć, jedyne jakie mam to jak zasłaniam twarz, co daje robiącemu zdjęcia do zrozumienia, że JA ICH NIE CHCĄ. ale obiecuję, że jak trafi się coś porządnego, o ile to w ogóle możliwe, to wkleję
agatt... za avatar to Ty masz u mnie piwo! ECHELON <3