• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

Astrid > 28-06-2012, 16:40

Nie. Strona jest od początku do końca darmowa. A swoją drogą to tą nauczycielkę chyba słabo obchodzisz skoro zachęca cię żebyś wyjechała na takich warunkach...

dosiunia > 05-07-2012, 23:11

ech dziewczyny niby jutro jadę, ale moje nastawienie jest negatywne. tzn stres swoją drogą, ale od tygodnia cos mnie łupie w kolanie, tj byłam na rtg i nic nie wyszło, jutro na gwałt mam ortopedę, więc zobaczymy i w sumie tym kolanem się stresuje... chociaż dziś pomyślalam, że to moja ostatnia przygoda z au pair, każdy wyjazd to dla mnie niepotrzebny stres i łzy, więc może czas znaleźć inne wyjscie?

LadyInRed > 05-07-2012, 23:33

Hmm, nie rozumiem, każdy wyjazd to dla Ciebie łzy, to po co jeździsz?

dosiunia > 05-07-2012, 23:43

muszę jakoś zarobic na wyjazd, płacze płaczę, a jak wyjadę jest dobrze

Saiisuke > 09-07-2012, 21:07

Dla mnie też wyjazdy nie są łatwe, zdarzają się łzy, zmęczenie, znudzenie, tęsknota itd. Ale jakoś zawsze ciągnie do kolejnego Coś w tym aupairowaniu jednak jest - mnie kręci głównie poznawanie kraju od podszewki, bycie w miejscu na odwiedzenie, którego nigdy nie byłoby mnie stać, jakaś nowość. Zawsze jest coś co sprawia, że do tych gorszych chwil przywiązuje się mniej uwagi.

ewela522 > 11-07-2012, 16:41

Sorry, że nie na temat, ale jak wyslać kartkę z Francji do Polski, wystarczy zwykły znaczek zakupiony w poczcie we Francji?.

rosario > 11-07-2012, 17:40

nie!

musisz poprosic o znaczek do polski. wysylalam w niedziele kartki z portugalii i placilam za ten znaczek 0,68E takze cena przystepna, mysle ze we francji podobnie

aha, i pod adres odbiorcy napisz drukowanymi literami 'POLSKA' po francusku

ewela522 > 12-07-2012, 23:59

kurcze ja właśnie kupilam jakieś znaczki w automacie, chyba na poczcie, w sumie nie wiem co to było 10 za 5.7 euros, oby dotarły

dosiunia > 13-07-2012, 0:41

z IRL do Polski cos około 70c.

ewela522 > 17-07-2012, 17:34

A jeżeli nie wykupiłam tego czegos, co przyspiesza dotarcie kartek, to ile może to potrwać z Francji do Polski?.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia