• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

pawlok > 22-02-2008, 19:42

poza tym. lepiej zarabiac tyle co maz, albo wiecej. Ludzie sie zmieniaja i takie bycie zalezna o meza nie jest zbyt rozsadne. Bo niech znajdzie sobie inna i zdradza na boku. To co? Bedzie sie z nim bo nie ma sie kasy na to, zeby zyc na swoim? I pozwolic na ponizanie? E-e.

Ninka Jones > 23-02-2008, 0:12

m?ż muzyk jest idealnym rozwi?zaniem.

kupa hajsu na koncie, dużo muzyki w życiu i raz na rok odpoczynek - m?ż w trasie na pewno bym z nim nie jeździła! :lol:

a dzieci chce mieć czwórkę. ale je?li nie wyjdę za m?ż do 35. roku życia to adoptuje jakie? małe do 5. roku życia i kupuje Goldena Retrievera.

Vorissa > 23-02-2008, 0:47

Oooo Ninka, też lubisz Goldeny ? Ja wprost przepadam! I mó cel w życiu to wła?nie też taki piesek w domu ( no i jaki? kotek xD ) a co do adoptowania dzieci... ja bym chciała mieć 3 albo 4: 2 swoich i 1 adoptowane... albo 3 swoje i 1 adoptowane...

tylko muszę znaleźć naiwniaka co na takie rozwi?zanie się zgodzi :lol:

idril > 23-02-2008, 1:14

adopcja?! trzeba miec ogromne serce zeby sie na to zdecydowac. wydaje mi sie ze ja mam za male.

jak do 30-stki nie urodze dziecka i nie bede miala meza/faceta to odwiedze bank.

bank spermy

bede przebierac w facetach jak nigdy 8)

WAMPIREK > 23-02-2008, 2:48

Ja też kiedy? my?lałam o adopcji...

I wiem,że nie miałabym żadnych obiekcji jesli chodzi o adopcje...

ale póki co to nie my?lę co to będzie z dziećmi.

Chciałabym je mieć jako? po trzyciestce...i to chyba 1 lub 3

Banku spermy to chyba nie odwiedzę nigdy ....Hehehe

Ninka Jones > 23-02-2008, 3:08

ja tez bym banku spermy nie odwiedzila. wolalabym zeby mnie zaplodnil ktos kogo znam, najwyzej bym mu o tym nie powiedziala oj nie wazne cos chcialam napisac a juz wiem Paulina w moim opowiadaniu o McFly mam psa Bucka popatrz jaki ladny

http://a685.ac-images.myspacecdn.com/im ... 599fc4.jpg

takiego bede miec! :lol:

Vorissa > 23-02-2008, 12:57

jaaaaaaakie oczętaaaa, aaaaaaaaa, no po prostu ?liczota ten piesek...

Ninka Jones > 23-02-2008, 14:04

mój pamiętam jak wrzuciłam to zdjęcie na bloga ze story to wszyscy mówili "jakiego masz prze?licznego psa!" a ja się ?miałam jak głupia :lol:

Vorissa > 23-02-2008, 14:43

to Ty masz takiego pieska w domu ? fajnie Ci, u mnie mama na razie nie pozwala na psa... więc muszę poczekać aż będę mieć własny dom 8)

Ninka Jones > 23-02-2008, 17:41

nie no nie mam ale jest moim psem w opowiadaniu i jak dalam to zdjecie to wszyscy mysleli ze mam go naprawde ale juz niedlugo sobie kupie szczeniaczka identycznej masci i tez bedzie nazywal sie Buck jej zeby byl taki jak w opowiadaniu, taki madry i wogole co nie Monia? az trudno uwierzyc ze on tam moj jest i Danny go tak lubi xD
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia