• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

Vorissa > 23-05-2008, 15:08

Wszystko zapowiada się ?wietnie ;- )

Fajowo

WAMPIREK > 23-05-2008, 16:26

Ciesze sie,ze dolecialas szczesliwie

Czekam na dalsza historie...

Apropo ruchu lewostronnego to zycze powodzenia Pamietam swoje poczatki jazdy po lewej stronie

WAMPIREK > 23-05-2008, 16:26

Ciesze sie,ze dolecialas szczesliwie

Czekam na dalsza historie...

Apropo ruchu lewostronnego to zycze powodzenia Pamietam swoje poczatki jazdy po lewej stronie

idril > 24-05-2008, 14:31

Yo Ty taka jestem uwazna! oczywiscie ze o pociag mi chodzilo

ale niewazne!

z metrem to ogolnie strasznie ciezko jak sie czlowiek spieszy. ostatnio host mial spotkanie z jakis waznym facetem i cale metro zostalo zamkniete z jakiegos niewiadomoego powodu [hostka skomentowala ze pewnie znow sie ktos na tory rzucil...]

ogolnie bardzo mi sie podoba. i jak przestudiowalam ta mapke ktora linia metra gdzie jedzie i jaki ma kolor to to na prawde sie wydalo proste

po niedzieli a raczej po poniedzialku zaczynam juz normalnie pracowac tak jak ustalalam z hostka.

malutki jest na prawde sloki i taki kochany a starsza dziewczynka taka troche przemadrzala i nie chce sie sluchac mowiac 'to mojdom!'

ale ja na szczescie mam juz sposoby na takie panienki i ich humorki!

po Katji nikt mnie nie zlamie!

i Mimi zaczyna sie juz o tym przekonywac...

ogolnie jestem na prawde bardzo zadowolona.

a Leyonstone?! ma swoj urok [szczegolnie te rzedy takich samych dmow i uliczek w ktorych mozna sifantastycznie zgubic]. ale juz lubie ta dzielnice i tak na prawde dla mnie mogloby nie byc zadnej przeprowadzki

[zreszta niewiadomo czy ona dojdzie do skutku]

aaaa noi podobaja mi sie te samochody-lodziarnie ktore jezdza i wydaja z siebie taka dziwaczna muzyke

jak dziecko! :oops:

idril > 24-05-2008, 14:31

Yo Ty taka jestem uwazna! oczywiscie ze o pociag mi chodzilo

ale niewazne!

z metrem to ogolnie strasznie ciezko jak sie czlowiek spieszy. ostatnio host mial spotkanie z jakis waznym facetem i cale metro zostalo zamkniete z jakiegos niewiadomoego powodu [hostka skomentowala ze pewnie znow sie ktos na tory rzucil...]

ogolnie bardzo mi sie podoba. i jak przestudiowalam ta mapke ktora linia metra gdzie jedzie i jaki ma kolor to to na prawde sie wydalo proste

po niedzieli a raczej po poniedzialku zaczynam juz normalnie pracowac tak jak ustalalam z hostka.

malutki jest na prawde sloki i taki kochany a starsza dziewczynka taka troche przemadrzala i nie chce sie sluchac mowiac 'to mojdom!'

ale ja na szczescie mam juz sposoby na takie panienki i ich humorki!

po Katji nikt mnie nie zlamie!

i Mimi zaczyna sie juz o tym przekonywac...

ogolnie jestem na prawde bardzo zadowolona.

a Leyonstone?! ma swoj urok [szczegolnie te rzedy takich samych dmow i uliczek w ktorych mozna sifantastycznie zgubic]. ale juz lubie ta dzielnice i tak na prawde dla mnie mogloby nie byc zadnej przeprowadzki

[zreszta niewiadomo czy ona dojdzie do skutku]

aaaa noi podobaja mi sie te samochody-lodziarnie ktore jezdza i wydaja z siebie taka dziwaczna muzyke

jak dziecko! :oops:

idril > 24-05-2008, 14:32

a karte ang to bede miec najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu ajk host bedzie mial czas mi ja kupic

idril > 24-05-2008, 14:32

a karte ang to bede miec najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu ajk host bedzie mial czas mi ja kupic

Vorissa > 24-05-2008, 14:42

te samochody-lodziarnie to i w pl s?

nie wiem jakie lody w tych samochodach w uk s?, ale tu to takie na patyku, różku itd, i ta muzyka buahaha

Vorissa > 24-05-2008, 14:42

te samochody-lodziarnie to i w pl s?

nie wiem jakie lody w tych samochodach w uk s?, ale tu to takie na patyku, różku itd, i ta muzyka buahaha

Ninka Jones > 25-05-2008, 16:22

Jula, ale to dziwne uczucie... jestes w miejscu w ktorym ja jeszcze niedawno bylam... chodzisz na frytki do ciapatych zbokow na Leytonstone?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia