• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Vorissa > 26-04-2008, 19:39

ale wynagrodzenie za to raczej powinno być odpowiednie :lol:

Ninka Jones > 26-04-2008, 19:43

wesolo bedziesz miala

Ninka Jones > 26-04-2008, 19:43

wesolo bedziesz miala

idril > 26-04-2008, 22:21

no to juz piec osob! no to co muza, piwko i impreza :lol:

idril > 26-04-2008, 22:21

no to juz piec osob! no to co muza, piwko i impreza :lol:

Yoanna > 27-04-2008, 16:41

heheh ja u mowich na SW bsity z 4 mialam srednio 3 razy w tyg :lol: a raz jeszcze jedna sie przypaletala to mialam 5 :lol: w dodatku zaczela mi plakac ze chce do domu, za cholere nie chciala pojsc spac bo plakala z tesknoty za rodzicami, a tel do domu oczywiscie nie znala, ja probowalam dzwonic do moich hostow ale nie odbierali kom ani hostka ani host :? wesolo bylo..

Yoanna > 27-04-2008, 16:41

heheh ja u mowich na SW bsity z 4 mialam srednio 3 razy w tyg :lol: a raz jeszcze jedna sie przypaletala to mialam 5 :lol: w dodatku zaczela mi plakac ze chce do domu, za cholere nie chciala pojsc spac bo plakala z tesknoty za rodzicami, a tel do domu oczywiscie nie znala, ja probowalam dzwonic do moich hostow ale nie odbierali kom ani hostka ani host :? wesolo bylo..

idril > 27-04-2008, 19:43

no to nie za fajnie....

idril > 27-04-2008, 19:43

no to nie za fajnie....

Grizzly > 28-04-2008, 11:35

Wła?nie skasowałam mega długiego posta w którym opisywałam wszystko co mnie tutaj ostatnio wkurza.. ale nie ma sensu tego wysyłać, i tak by sie nikomu nie chciało czytać Ogólnie młody cały czas odpierdala, od tych 2tygodniowych ferii robi sie coraz bardziej niezno?ny, chamski i krn?brny, o WSZYSTKO sie czepia, z takim aroganckim, sarkastycznym glosem robi uwagi że wszystko robie źle, nie tak jak powinnam, oczywi?cie nie ma racji i go przy tym gasze, ale to jest takie frustruj?ce :| już na dzień dobry potrafi humor popsuć. Lucy też chodzi naburmuszona, jakbym niewiadomo co jej zrobiła.. z hostami też jako? inaczej, szczególnie z hostk?, tak jakby co? do mnie miała tylko nie chciała tego powiedzieć i udawała że jest ok. Mniej czasu spęzamy razem, i rozmowy też wydaj? się takie wymuszone.. Zrobila mi nowy plan zajęć w którym walnęła 3x prasowanie, kiedy zawsze to robie w poniedziałki, i w czwartki jesli sie dużo nazbiera. Teraz wszystko mi pozamieniała. Co j? to boli kiedy co robie? Szczególnie ze w tamtym tyg. powiedziala ze nie jest w tych sprawach fussy i że moge sobie to robić kiedy chce.

Wszystkiego się tyle we mnie nazbierało, czuję takie wewnętrzne wkurwienie które się tak kłębi, i czeka na wybuch :evil:

Dochodze do wniosku, że będę musiala wybrać pomiędzy tym co łatwe i wygodne- studiowanie i bycie au pair- zero zmartwień na tle finansowym, a w zamian użeranie się z hostami i dziećmi, życie wbrew sobie, męczenie się... i udawanie że jest Ok, kiedy wcale nie jest, a tym co słuszne- mieszkanie na stancji, mimo, że na pewno będzie trudno, bo mało kasy, dużo pracy.. ale w zamian szczę?cie, wewnętrzney spokój, wolno?ć, niezależno?ć i satysfakcja.

Dużo nad tym my?ałam.. nie jestem osob? religijn?, ale teraz przypomniałami się przypowie?ć o drogach, kojarzycie? Jedna łatwa i prosta, druga kręta i wyboista.. Chyba jestem gotowa wybrać tę drug?..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia