-
-
Re: Plany a rzeczywistość
idril > 18-07-2008, 12:53
oj tam ale pogadac i pozartowac to sobie mozna
nigdzie nie mozna generalizowac.
a to ze ladniejsze to fakt
:lol: :lol: :lol: -
Ninka Jones > 18-07-2008, 15:30
wyjatek potwierdza regule wiec ja tam obstawiam przy swoim -
edyta_s > 18-07-2008, 17:18
Ninka, ja podzielam Twoje zdanieniektorzy wydaja się moze byc w porzadku dopoki sie ich dobrze nie pozna, bedac w zwiazku. ale nawet takich jakos malo :lol: -
Vorissa > 23-07-2008, 11:59
fajni s? jak się podobaj? na pocz?tku. jak się z nimi jest, to przestaj? być fajni. :lol: :lol: :lol:
? życie singla jest cudowne - i można się bawić przez długi czas na czyj? koszt bez problemów :lol: -
edyta_s > 25-07-2008, 19:07
i jak tam dziewczyny wakacje?
ja tylko praca-dom-praca-dom i tak w kolkodobrze, ze chociaz z tym ok ale jak tylko bede miala pare dni wolnego to sobie pobaluje
coraz bardziej sie przekonuje, ze faceci sa beznadziejni i do niczego nieprzydatni -
Ninka Jones > 25-07-2008, 20:02
Edyta robisz sie do mnie podobna - znaczy sie monotematyczna :lol:
ja przyjechalam dzis do domu i zostaje do nastepnej niedzieliale potem napisze cos na swoim watku bo mam cos BARDZO waznego do powiedzenia
pozdrawiam Cie :* -
edyta_s > 25-07-2008, 21:54
no bo u mnie nic nowego ani ciekawego ;P dlatego pytam, jak wasze wakacje -
Ninka Jones > 25-07-2008, 23:54
chodzilo mi bardziej o ten fragment dotyczacy facetow -
twin > 26-07-2008, 0:15
Yoanna ma tez troche racji... ''wy tez lepsze nie jestescie''alezgadzam sie ogolem, ze wiekszosc to prostacy i tymbardziej nie mozna na nich liczyc - niestety! I dalej twierdze, ze wyjatki sa... 8) -
Vorissa > 26-07-2008, 15:44
u mnie też nic ciekawego. praca, dom, praca, dom, praca... i tak w kółko. aczkolwiek miałam wycieczkę do Warszawy, przejeżdżałam przez kilka ładnych miast w PL ^^
ej, kto? mieszka w Ostrowcu ?w. ? bo tam też byłam xD
w pi?tek wreszcie wyjeżdżam w góry ^,^ potem wracam prosto na wesele, potem jadę znowu do Warszawy, i znowu mam wyjazd w góry. Do domu wracam 1 wrze?nia, i znowu praca... tylko tym razem bardziej opłacalna.