• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

agulka > 30-03-2005, 15:18

No Emm, oklaski sie naleza

co do operskich papierkow... masakryczna robota..ale zycze powodzenia

Emm > 30-03-2005, 16:30

dzieki Agula.Nie wiem jak ja sie z tym wszystkim wyrobie, musze dac rade!

Emm > 30-03-2005, 20:45

napisalam iles tam postow temu, ze mam juz zalatwionego dentyste, zeby wszystkie zrobione itp.D.upa.Zapomnialam o osemkach.Musze usunac chirurgicznie obie dolne osemki.Jutro z rana jade zrobic pantomogram, potem do mojego chirurga,zeby sobie obejrzala, a w przyszlym tyg zabieg( w ten weekend zdjecia z dziecmi, nie chce wygladac jak potwor z opuchnieta geba).

Siedze wlasnie nad papierami.Boze, ale to krecia robota.Konca nie widze!Nudzi mnie to juz, zabieram sie na pisanie pracy.

nikka > 30-03-2005, 21:02

Emm bedziesz miala osemki usuwane? Mi kiedys usuwali szostki i myslalam, ze tam normalnie umre.....no ale dobra nie bede Cie wiecej straszyc wiec juz nic wiecej na ten temat nie pisze :wink:

Gratuluje postepow z praca i smigania autkiem

Emm > 30-03-2005, 21:40

stara!pisz wszystko co wiesz o usuwaniu zebow!haha

ja bede miec chirurgicznie, czyli nacinanie dziasla.Bozeeee...Ich nie mozna jednoczesnie, wiec bede cierpiec pewnie 2 tygodnie.Chyba poprosze o wypisanie recepty na ketonal normalnie, bo nie wiem jak zniose bol.Chociaz ciagle sie ludze, ze moze nie bedzie bolec...Ale wiem tez , ze musze je usunac, bo wykrzywiaja mi dolne zeby, poza tym wole to zrobic teraz niz nagle mialoby sie cos z nimi zrypac w Stanach!

nikka > 30-03-2005, 21:57

Jasne.....im szybciej to bedziesz miala z glowy tym lepiej!

A ja o wyrywaniu zebow juz nic nie napisze :!: Juz nawet nie chce sobie tego przypominac :wink:

martamaua > 30-03-2005, 22:02

Mi usuwali czworki stale,ale to dawno temu,nie chirurgicznie i z mocnym znieczuleniem.Jeszcze jedna mi w sumie zostala i tez trzeba z nia cos zrobic.I jakis aparacik sobie zaloze i bedzie oki Bede miala ladne zabki

zofija > 30-03-2005, 22:17

hmm Ketonal hehe ostatnio sie dowiedzialam ze to dawka konska ... a jakis czas temu jeszcze kiedy nie bylam uswiadomiona o tym, potrafilam na bol glowy na raz zazyc kolo 4 ketonali !! i bol nadal nie przechodzil hehe a zeba mialam raz wyrywanego .... za slabo znieczulila bolalo jak diabli i z miesiac byly powiklania :/ cos strasznego ... pozdrowki

Gość > 31-03-2005, 8:43

no moj organizm byl do Ketonalu (tego najmocniejszego, ktory moja mama miala przepisany przez lekarza po operacji bardzo powaznej) przyzwyczajony - 4 te z granatowego opakowania i dopiero wtedy moglam wstac z lozka zeby sie do lazienki przejsc jak mialam okres

a tutaj w Skandynawii to czasem musze sie Panadolem slabiutkim poratowac, ale to wychodzi okolo 1-2 w miesiacu i po prostu skacze z radosci.

a co do zebow - ja tez myslalam nad moimi osemkami, bo jak gorna szczeke mam wyprostowana zupelnie (aparat nosilam 2lata) tak dolna byla ok dopoki sie te cholerne zeby nie pojawily.

a moja nauczycielka od biologii w liceum powiedziala, ze w drodze ewolucji osemki sa eliminowane, no i niedlugo ludziom w ogole nie beda rosly :twisted: szkoda tylko, ze ja jestem jeszcze organizm pol-ewoluowany i mam dwie dolne... :evil:

martamaua > 31-03-2005, 11:16

Mi sie jakos wyzynaja i chyba nie moga.Nie chce ich i tak mam za mala szczeke.A najlepszy tekst,ze to sa zeby madrosci i jak ich nie masz to jestes glupia.Teoria mojego chlopaka.Ketonal na okres przesada to jakie tu bole musialas miec o cholera 8O Mnie tu prawie wcale nie boli a jak cos to Panadolek i po krzyku,ale byly czasy co sie zwijalam niezle :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia