-
-
Re: Lipiec- USA
Cukrova > 02-04-2012, 20:57
Jesteśmy -
Alexandraa > 02-04-2012, 22:47
Ja tez lece 9 lipca, leci któraś z Was z Warszawy ? -
agniesia > 03-04-2012, 10:27
ja !
I właśnie muszę się pochwalić, że mam match i to taki super, że jeśli wszystko dalej będzie okej to chyba się zdecydujeNie wiem jak to z wami było, ale u mnie pierwsze wrazenie jest najważniejsze a od początku poczułam, że ta rodzinka jest świetna -
Tośka > 03-04-2012, 12:37
agniesia no to gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie ok) i ze sie wszystko ulozy -
Alexandraa > 03-04-2012, 23:47
Agniesia to fajnie oby sie udalo, wtedy razem polecimy o ile twoja rodzinka chce zebys w tej dacie przyjechala
Mi dzis maila napisala moja lokalna koordynatorka z Chicago -
agniesia > 04-04-2012, 2:51
Rodzinka z którą obecnie gadam własnie wtedy mnie chce, wiec jeśli się dopasujemy to polecim razem -
agata.gda > 04-04-2012, 15:04
Dziewczyny, mam kolejny match, ale znó nie wiem czy to jest to. Na jutro jestem umówiona z rodzinką na skypa to [powiem więcej. Na razie suche informacje: mieszkają w Cypress 30 min od Down Town Huston (Texas), mają jednego, rocznego synka, ogólnie na zdjęciach wyglądają b. młodo jakby trzydziestki jeszcze nie mieli. Matka jest polką,pielęgniarką, a ojciec urodzł się w Argentynie ale od zawsze w sumie mieszka w USA, jest managerem
Co wy o tym myslicie?
Bo mi znowu się nie podoba. Ja nie chcę do TexasuI nie chcę hostki polki
Ale zobaczymy przynajmniej potrenuję rozmowy na skypie.
czekam na wasze opinie. wiecie moze czy duzo au pairek jest gdzies w okkolicach Huston? -
Astrid > 04-04-2012, 16:12
Hm.. Texas. Też bym w sumie nie chciała. Pojechać, zobaczyć to ok, ale spędzić tam rok to już co innego. No i nie ma Amerykanina w rodzinie, więc to też minus... Ale pogadaj, może okażą się w porządku? -
agniesia > 05-04-2012, 0:38
Pogadać nie zaszkodziA jesli po skypie nie będzie Ci coś pasować to odpuść. Lokalizacja najważniejsza nie jest, jeśli rodzinka jest super. A jak od razu nie pasuje to czekaj na następną
Daj znać jak będzie po rozmowie -
Alexandraa > 05-04-2012, 13:10
[quote name="agniesia"]Rodzinka z którą obecnie gadam własnie wtedy mnie chce, wiec jeśli się dopasujemy to polecim razem[/quote]
Tyle ze ja jestem z APiA a Ty z APC- nie wiem czy tez sie leci jednym samolotem?