• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

Cukrova > 02-04-2012, 20:57

Jesteśmy

Alexandraa > 02-04-2012, 22:47

Ja tez lece 9 lipca, leci któraś z Was z Warszawy ?

agniesia > 03-04-2012, 10:27

ja !

I właśnie muszę się pochwalić, że mam match i to taki super, że jeśli wszystko dalej będzie okej to chyba się zdecyduje Nie wiem jak to z wami było, ale u mnie pierwsze wrazenie jest najważniejsze a od początku poczułam, że ta rodzinka jest świetna

Tośka > 03-04-2012, 12:37

agniesia no to gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ) i ze sie wszystko ulozy

Alexandraa > 03-04-2012, 23:47

Agniesia to fajnie oby sie udalo, wtedy razem polecimy o ile twoja rodzinka chce zebys w tej dacie przyjechala

Mi dzis maila napisala moja lokalna koordynatorka z Chicago

agniesia > 04-04-2012, 2:51

Rodzinka z którą obecnie gadam własnie wtedy mnie chce, wiec jeśli się dopasujemy to polecim razem

agata.gda > 04-04-2012, 15:04

Dziewczyny, mam kolejny match, ale znó nie wiem czy to jest to. Na jutro jestem umówiona z rodzinką na skypa to [powiem więcej. Na razie suche informacje: mieszkają w Cypress 30 min od Down Town Huston (Texas), mają jednego, rocznego synka, ogólnie na zdjęciach wyglądają b. młodo jakby trzydziestki jeszcze nie mieli. Matka jest polką,pielęgniarką, a ojciec urodzł się w Argentynie ale od zawsze w sumie mieszka w USA, jest managerem

Co wy o tym myslicie?

Bo mi znowu się nie podoba. Ja nie chcę do Texasu I nie chcę hostki polki

Ale zobaczymy przynajmniej potrenuję rozmowy na skypie.

czekam na wasze opinie. wiecie moze czy duzo au pairek jest gdzies w okkolicach Huston?

Astrid > 04-04-2012, 16:12

Hm.. Texas. Też bym w sumie nie chciała. Pojechać, zobaczyć to ok, ale spędzić tam rok to już co innego. No i nie ma Amerykanina w rodzinie, więc to też minus... Ale pogadaj, może okażą się w porządku?

agniesia > 05-04-2012, 0:38

Pogadać nie zaszkodzi A jesli po skypie nie będzie Ci coś pasować to odpuść. Lokalizacja najważniejsza nie jest, jeśli rodzinka jest super. A jak od razu nie pasuje to czekaj na następną

Daj znać jak będzie po rozmowie

Alexandraa > 05-04-2012, 13:10

[quote name="agniesia"]Rodzinka z którą obecnie gadam własnie wtedy mnie chce, wiec jeśli się dopasujemy to polecim razem [/quote]

Tyle ze ja jestem z APiA a Ty z APC- nie wiem czy tez sie leci jednym samolotem?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia