-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
nikka > 29-03-2005, 13:20
Ja tez mam zielone buty, jakis czas temu nabylam tez zielona torbe no i jeszcze moje ukochane korale sa zielone
Ja lubie kolor zielony i to rozne odcienie jego wiec mam troche ciuchow w tym kolorze. W ogole lubie kolorowe ciuchy i nawet jak ubieram rzeczy czarne, szare to musze miec jakies kolorowe dodatki jak np. buty, torebke, pasek itd -
martamaua > 29-03-2005, 13:23
[quote name="MONIKA"]Pamietacie zabe monike:
Dlatego nie mialam nic zielonego, od kiedy pamietam do teraz. [/quote]
O jaka presja
[quote name="MONIKA"]Takze tu odktylam cale mnostwo kolorow. [/quote]
Tak samoJa kiedys czytalam o znaczeniu kolorow.I jak ktos ubiera sie w stonowane,ciemne kolory czuje sie przygaszony,stloczony,albo jakas zaloba.A tu odzywamy,jestesmy soba,szalejemy i moze dlatego nam sie to tak zmienilo Albo poprostu laski maja jakis taki okres a ja szukam sensu
Co do stylu to sie zmienia duuzo.Tak mi sie wydaje.
Zamszowe ciapciochy sa nieprzemyslane,niepraktyczne,ale sliczne
[quote name="MONIKA"] Jak znam zycie w H&M wyladuje.[/quote]
Hahaha ja zawsze to samo,w kazdym scenariuszu moich zakupow
Emi 400 euro na zakupy uo jesus.... -
Gość > 29-03-2005, 13:51
no Marta tutaj to wcale zadne o jezus nie jest, zwlaszcza ze musze kupic dwie pary butow - jedne sportowe, a drugie wiosenne, chcialabym jakies kozaczki fajne, ale zwykle ponad 200 kosztuja a ja tyle za buty nie dam -
Assska > 29-03-2005, 16:07
Nooo, rozruszalo sie towarzystwoA mnie tutaj half term i dziecko non stop w chacie stopuja od pisania :evil:
Kurde - kozaczki.. cholera, to ja myslami wybiegam troche za daleko bo kupilam 3 pary japonek ;P Lato juz mi sie marzy..
Martamaua - jasne, ze towarzystwo na shoppingu sie przyda zawsze, bo to oznacza jeszcze jedna pare oczu, ktore moga wypatrzec cos ciekawegoI kocham ten styl koszulek bieliznianych!!! Ale jak sie ma mega cycochy (jak ja) to w nic sie nei mozna zmiescic :evil: Ale ostatnio w top shopie upolowalam cos takiego zwiewnego, oczywiscie ZIELONEGO, kupilam w najwiekszym rozmiarze jakim bylo (chyba 12) i przysieglam sobie, ze sie odchudze (prawie 20 kilo przytylam w UK, masssakra.. :evil: :evil: :evil: ), zreszta jak wiekszosc rzeczy - wszystko kupuje w starych rozmiarach
Tak jest - belerinkiNienawdzilam, odwracalam sie z obrzydzeniem na ich widok.. Do czasu Rozowe z kokardeczka, czuje sie jak dzidzia A wygladam jak slon w baletkach :wink:
Co do rady Monki - pojechalam na swieta do PL, wzielam dwie walizki, przywiozlam spowrotem puste, wszystko wyladowalam w domu i zostawilam, teraz (kupilam wreszcie torbe) znow mam dwie torby, przy czym wrocilam ostatnio do chaty - dumna z siebie, ze problema rozwiazalam i nowa torbe mam, pakuje i co, 3/4 juz jest full, do cholery nie kupie jeszcze jednej, bo jak ja z tym wszystkim pojade?! A chcialam sobie zapodac jakies zakupki.. Takie malutkie chociaz :lol:
Jejku piszcie, piszcie o zakupkach, ja si eraduje ostatnimi dniami tutaj, potem wracam do PL, wiec musze sie teraz okupic, bo jak mysle o tej biedzie w Pl mango, h&m i reszcie to mi slabo.. A co mi tam - 10 walizek zapelnie, musza mnei przeciez zabrac do domq -
MONIKA > 29-03-2005, 18:14
No Aga :lol: , obiecuje Ci zakupy w Starym Browarze
Ja sobie tesknie do Reserved, bo spodnie od nich lubie, a tu takie sloniowe te pory sa.
Take sie napalam tez na zakupy w PLwiem, ze ceny mnie przeraza, ale coz. :wink:
Magda, a Ty wiesz, gdzie fajne glany kupie, bo ostatnie kupomalam w LO, a to troche czasu temu bylo... :lol: -
Caroline > 29-03-2005, 18:18
Monka na flogu doczytałam się że zamówiła? sobie koszulkę PL przez neta, możesz dać mi namiar na ich stronkę? Tu albo na priva. -
MONIKA > 29-03-2005, 18:22
Wpisz na google "koszulki" i dostaiesz cale mnostwo odpiwiedzi.
Wybierzesz sobie najlepsze stronki (sa na poczaku listy) i koszulki -
Assska > 29-03-2005, 18:39
Monka - ja co prawda magda nie jestem tylko Aga (vel Agunia a tutaj jeszcze inaczej) ale Ci powiem, ze w Pozku nowe centrum handlowe podobno otwarli Nie wiem co tam jest ani jakie ale wazne, ze w ogole JEST :lol:
W Browcu to House
Glany - martensy i grindersy na sw. marcinie, tam w okolicach sa 2 sklepy z takimi butkami, jakies Hd czy cos takiego tam jeszcze maja.. -
MONIKA > 29-03-2005, 18:41
Aga, jak ja z Ciebie Magde zrobilam, przeciez na tlenie mam Agunie?
Chyba przez to, ze moje dwie best kumpele z ktorymi sie umawiam i umawiam, sa Magdami.
Zaraz posprzatam.
A King Cross, juz sie dach tam walil, wiec ja nie bede ryzykowac. :lol: -
oliwka911gt > 29-03-2005, 18:43
a reserved ma teraz fajna kolekcje ... sama choruje na czarne porteczki z reservda 8)
a co do kolorow to u mnie wszystkie sa na topie. ostanio wymyslilam sobie czarny letni plaszcz :!: czy ktos wie gdzie w PL moge kupic?? jak narazie ma tylko modena czarny z satyny do kolan. znowu mam bujna wyobraznie bo w sklepach nie ma tego co chce :evil: