• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

nikka > 29-03-2005, 13:20

Ja tez mam zielone buty, jakis czas temu nabylam tez zielona torbe no i jeszcze moje ukochane korale sa zielone

Ja lubie kolor zielony i to rozne odcienie jego wiec mam troche ciuchow w tym kolorze. W ogole lubie kolorowe ciuchy i nawet jak ubieram rzeczy czarne, szare to musze miec jakies kolorowe dodatki jak np. buty, torebke, pasek itd

martamaua > 29-03-2005, 13:23

[quote name="MONIKA"]Pamietacie zabe monike:

Dlatego nie mialam nic zielonego, od kiedy pamietam do teraz. [/quote]

O jaka presja

[quote name="MONIKA"]Takze tu odktylam cale mnostwo kolorow. [/quote]

Tak samo Ja kiedys czytalam o znaczeniu kolorow.I jak ktos ubiera sie w stonowane,ciemne kolory czuje sie przygaszony,stloczony,albo jakas zaloba.A tu odzywamy,jestesmy soba,szalejemy i moze dlatego nam sie to tak zmienilo Albo poprostu laski maja jakis taki okres a ja szukam sensu

Co do stylu to sie zmienia duuzo.Tak mi sie wydaje.

Zamszowe ciapciochy sa nieprzemyslane,niepraktyczne,ale sliczne

[quote name="MONIKA"] Jak znam zycie w H&M wyladuje.[/quote]

Hahaha ja zawsze to samo,w kazdym scenariuszu moich zakupow

Emi 400 euro na zakupy uo jesus....

Gość > 29-03-2005, 13:51

no Marta tutaj to wcale zadne o jezus nie jest, zwlaszcza ze musze kupic dwie pary butow - jedne sportowe, a drugie wiosenne, chcialabym jakies kozaczki fajne, ale zwykle ponad 200 kosztuja a ja tyle za buty nie dam

Assska > 29-03-2005, 16:07

Nooo, rozruszalo sie towarzystwo A mnie tutaj half term i dziecko non stop w chacie stopuja od pisania :evil:

Kurde - kozaczki.. cholera, to ja myslami wybiegam troche za daleko bo kupilam 3 pary japonek ;P Lato juz mi sie marzy..

Martamaua - jasne, ze towarzystwo na shoppingu sie przyda zawsze, bo to oznacza jeszcze jedna pare oczu, ktore moga wypatrzec cos ciekawego I kocham ten styl koszulek bieliznianych!!! Ale jak sie ma mega cycochy (jak ja) to w nic sie nei mozna zmiescic :evil: Ale ostatnio w top shopie upolowalam cos takiego zwiewnego, oczywiscie ZIELONEGO, kupilam w najwiekszym rozmiarze jakim bylo (chyba 12) i przysieglam sobie, ze sie odchudze (prawie 20 kilo przytylam w UK, masssakra.. :evil: :evil: :evil: ), zreszta jak wiekszosc rzeczy - wszystko kupuje w starych rozmiarach

Tak jest - belerinki Nienawdzilam, odwracalam sie z obrzydzeniem na ich widok.. Do czasu Rozowe z kokardeczka, czuje sie jak dzidzia A wygladam jak slon w baletkach :wink:

Co do rady Monki - pojechalam na swieta do PL, wzielam dwie walizki, przywiozlam spowrotem puste, wszystko wyladowalam w domu i zostawilam, teraz (kupilam wreszcie torbe) znow mam dwie torby, przy czym wrocilam ostatnio do chaty - dumna z siebie, ze problema rozwiazalam i nowa torbe mam, pakuje i co, 3/4 juz jest full, do cholery nie kupie jeszcze jednej, bo jak ja z tym wszystkim pojade?! A chcialam sobie zapodac jakies zakupki.. Takie malutkie chociaz :lol:

Jejku piszcie, piszcie o zakupkach, ja si eraduje ostatnimi dniami tutaj, potem wracam do PL, wiec musze sie teraz okupic, bo jak mysle o tej biedzie w Pl mango, h&m i reszcie to mi slabo.. A co mi tam - 10 walizek zapelnie, musza mnei przeciez zabrac do domq

MONIKA > 29-03-2005, 18:14

No Aga :lol: , obiecuje Ci zakupy w Starym Browarze

Ja sobie tesknie do Reserved, bo spodnie od nich lubie, a tu takie sloniowe te pory sa.

Take sie napalam tez na zakupy w PL wiem, ze ceny mnie przeraza, ale coz. :wink:

Magda, a Ty wiesz, gdzie fajne glany kupie, bo ostatnie kupomalam w LO, a to troche czasu temu bylo... :lol:

Caroline > 29-03-2005, 18:18

Monka na flogu doczytałam się że zamówiła? sobie koszulkę PL przez neta, możesz dać mi namiar na ich stronkę? Tu albo na priva.

MONIKA > 29-03-2005, 18:22

Wpisz na google "koszulki" i dostaiesz cale mnostwo odpiwiedzi.

Wybierzesz sobie najlepsze stronki (sa na poczaku listy) i koszulki

Assska > 29-03-2005, 18:39

Monka - ja co prawda magda nie jestem tylko Aga (vel Agunia a tutaj jeszcze inaczej) ale Ci powiem, ze w Pozku nowe centrum handlowe podobno otwarli Nie wiem co tam jest ani jakie ale wazne, ze w ogole JEST :lol:

W Browcu to House

Glany - martensy i grindersy na sw. marcinie, tam w okolicach sa 2 sklepy z takimi butkami, jakies Hd czy cos takiego tam jeszcze maja..

MONIKA > 29-03-2005, 18:41

Aga, jak ja z Ciebie Magde zrobilam, przeciez na tlenie mam Agunie?

Chyba przez to, ze moje dwie best kumpele z ktorymi sie umawiam i umawiam, sa Magdami.

Zaraz posprzatam.

A King Cross, juz sie dach tam walil, wiec ja nie bede ryzykowac. :lol:

oliwka911gt > 29-03-2005, 18:43

a reserved ma teraz fajna kolekcje ... sama choruje na czarne porteczki z reservda 8)

a co do kolorow to u mnie wszystkie sa na topie. ostanio wymyslilam sobie czarny letni plaszcz :!: czy ktos wie gdzie w PL moge kupic?? jak narazie ma tylko modena czarny z satyny do kolan. znowu mam bujna wyobraznie bo w sklepach nie ma tego co chce :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia