• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

Gość > 09-03-2005, 21:28

nie wiem co jest lepsze, rodzinka nago czy porozwalane prezerwatywy. Coz, czlowiek to powinien troche po sobie sprzatnac, nie mam nic przeciwko bezpiecznym stosunkom, ale... Marta, Ty to moze bez rumienca, ale ja na miejscu hosta to by mi sie troche zrobilo nie halo, ze moja operka ma sprzatac TAKIE rzeczy po mnie.

martamaua > 09-03-2005, 22:13

au pairka w zyciu takich rzeczy nie sprzatnie dlatego zwraca uwage.ja tez mysle ze sami kolo siebie tez by cos mogli zrobic-nie mowie hostka jak wpadnie do jakiegos pomieszczenia to polowe rzeczy wyrzuci,no i robi w domu troche.a jego zobaczylam z odkurzaczem to padlam prawie szok w trampkach jak mial sobie koszule wyprasowac to biedny byl.i chyba familia nago lepsza chociaz nie wiem...fuuu

Kalarepka > 09-03-2005, 22:47

Emi, nie pamietam, ale nie uzylam "must" na pewno. To bylo albo "have to" albo "need to". "Must" Holendrzy odbieraja jakos szczegolnie osobiscie (tak mi tlumaczyla pewna Holenderka), ze wzgledu na podobienstwo holenderskiego i angielskiego; jak im powiesz ze cos "must" to sie gotowi obrazic :?

Marta, jak ja Ciebie rozumiem-pamietam jaki szok przezylam, kiedy okazalo sie, ze moj host wie, jak zalaczyc pralke :lol:

Juz tam kit z tym, ze zaladowal co bylo w koszu-biale, kolorowe,czarne... Jakim cudem nic nie zostalo zniszczone, nie wiem... pewnie ukryl niegdys biale bluzki zony... :lol:

Gość > 10-03-2005, 9:37

Filolog sie znow odzywa :twisted: - jesli to bylo "have to" to tez mogli sie troche oburzyc, ale znajac zycie, to bylo troche winy jezyka a troche ich wlasnego niewychowania.

A u mnie nikt nie jest oblesny w domu (chociaz ten temat to niby moj), a tak odnosnie prania i prasowania (od czego sie zaczelo) - ostatnio kazdy robi wszystko, czyli jak hostka jest w domu i nie ma duzo tlumaczen to sie zabiera za prasowanie i sortowanie rzeczy (nawet moich jak sie tam czasem znajda), a jak jej nie ma, to ja to robie, wiec jest jak najbardziej sprawiedliwie - to tak nawiazaniem do tej mojej mini-dyskusji z Monika w sprawie prania majtek.

Ice Wolf > 10-03-2005, 12:19

Paula napisala : "moja nauczycielka z collegu tez ma ten zwyczaj wkladania chusteczek do rekawa i tez babka na poziomie" - dobrze, ze w ten rekaw nie smarka (za pardomem )

MARTA jesli chodzi o gumki to moze twoj host myslal ze to odswiezacze powietrza

A co do wiekszych rachunkow za wode (bo sie klopa spuszcza) to juz masakra na max nawet moi gej-mani takich jazd nie maja

martamaua > 10-03-2005, 12:24

bo geje sa czysciutcy

Tomek chlopcy w wieku 12 lat wiedza co to sa gumki wiec mi kitu nie wciskaj....

Ice Wolf > 10-03-2005, 12:35

No u mnie to juz chyba niedlugo zaczna kondomy w "podstawowce" rozdawac - co za kraj, strach sie bac. Nie dosc, ze bajki to takie puszczaja, ze ja ich ogladac nie chce, to jeszcze po polnocy hardcore puszczaja w public TV

A co do oblesnych rzeczy to "akcje" moich hostow sie chowaja do tego co robi Ian (moj podwladny :lol, ale co sie dziwic jak non-stop Shin-Chana nasladuje. Np ostatnio siedzial 40 min w lazience, ja juz mu szukuje srodki na zatwardzenie a ten wychodzi i idzie do pokoju (nago oczywiscie). Patrze a on stoi przodem do okna (ktore jest najlepiej widoczne od strony sasiadow) i zaczyna krecic tylkiem. Podchodze do niego odwracam go a tam ............. Namalowane uszy i udaje slonia (chyba wiecie co robila za trab(k)e) myslalem, ze walne jak stoje. Wczoraj tez dobry myk zrobil. Wzial napakowal sie poduszkami w taki sposob, ze wygladaal jak jakas babcia, ktorej ksztalt z boku wyglada jak "S" i pomykal tak po dworzu. Chlopak wymiata, mowie wam dziewczyny ustawiajcie sie po niego w kolejce

Pati > 10-03-2005, 13:21

hahaha, dobry a moze on przyklad z operka bierze :twisted:

Ice Wolf > 10-03-2005, 16:55

No Operek daje jak najbardziej dobry przyklad - myje raczki przed jedzonkiem, nie caluje psow czy kotow, dba o higiene (intymna :lol: :twisted: ) :-)

martamaua > 10-03-2005, 22:40

co masz do calowania psow i kotow :?: :!: ja zawsze tak robilam i przynajmniej alergii nie mam...heh ale za to mam canker sores i nie wiem skad to sie u mnie wzielo boooliii
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia