• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Metallinka podbija Irlandię.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Metallinka podbija Irlandię.

• Metallinka podbija Irlandię.
  • Re: Metallinka podbija Irlandię.

Metallinka > 08-09-2010, 20:07

Hahaha dobre xD

Ja na ten przykład w Polsce zwijałam się z bólu, wymiotowałam, a tutaj nic

Swoją drogą, moje zachcianki czasami mnie i wszystkich dookoła rozwalają. Na przykład: ogórki z czekoladą, śledzie z malinami, tort czekoladowo-kawowy z keczupem... Dobra jestem, coo?

89dzoana89 > 08-09-2010, 21:09

Gorzej niz baby w ciazy

Ten tort z ketchupem to juz przegiecie haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Metallinka > 08-09-2010, 23:04

Nooo... Ale ostatnio się jakoś uspokoiłam. Tylko jak byliśmy w Irlandii Północnej to ja co jakiś czas: Tomeeeek, chcę kebaba... Tomeeeeek, chcę rosół! Tomeeeeek, chcę ogórkowej!

Metallinka > 09-09-2010, 18:55

Dzisiaj się zadziała mała komedia. No bo mam się niby opiekować dzieciakami, prawda? No to zostałam z brzdącem w domu i jak Margaret nie było, to nie poodkurzałam, bo cały czas zajmowałam się dzieckiem. No i później ta do mnie,że nie robię nic. Spytała, czy se z laptopa korzystam zamiast sprzątać i opiekować się dziećmi... :/ Ja jej na to, że jak dzieci, to nie laptop. A ona, czy aby na pewno jej nie kłamię. Później mi wyskoczyła, że jej poprzednie au pair robiły dla niej wiele rzeczy. Coś było o sprzątaniu samochodu też. No witki opadają. Później powiedziała, że olewam swoją pracę. Krew mnie zalewa normalnie.

Najgorsze jest to, że jak mi dawała listę obowiązków powiedziała: KIDS ARE NUMBER ONE. Chyba za bardzo sobie wzięłam bezpieczeństwo dzieci. Kurde, wolałam pilnować małego, noo. To jest tak ruchliwy dzieciak, że w jednej sekundzie mógłby sobie zrobić krzywdę, a ja bym nie słyszała w czasie odkurzania. :/ Chciałam to zrobić, jakby zasnął, ale w dzień nie spał...

Podjęłam decyzję o opuszczeniu rodziny.

mloda > 09-09-2010, 19:03

MEttalinka gadalam juz z Toba dzis i zasz moje zdanie... mi tesz szczenka opadla.

Gadalam juz z Cathalem, niedlugo Tricia wroci z pracy. Odezwe sie wieczorem!

Metallinka > 09-09-2010, 20:03

Ok, dzięki wielkie!

Jak coś to jeszcze aplikuję na au pair world. Może akurat coś w Castlebar będzie <3

Metallinka > 22-09-2010, 22:55

Dziewczynki, moje aupairowanie dobiega końca. Od 4 października Metallinka zaczyna pracę w McDonald's w Cork Nie jest to spełnienie moich marzeń i ambicji, ale od czegoś trzeba zacząć... Także wszystko się układa Za 2 tygodnie na moje miejsce przyjeżdża Niemka. Z tą pracą jest o tyle dobrze, że mam 35 km do dzieciaczków
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia