-
-
Re: Aupair world.
Nathalie > 26-03-2011, 15:55
I tak uważam, ze to dziwne. Ale mimo wszystko to jest dobra strona na znalezienie host rodzinki -
adrenalina > 26-03-2011, 21:34
hej dziewczyny i chłopaki :-) właśnie zabieram się za poszukiwanie rodziny dla siebie. Chciałabym założyć sobie konto na jednej ze stron. Jak się doczytałam aupair-world jest chyba najbardziej odpowiednia ???? a bynajmniej cieszy się dużym zainteresowaniem ? Kilka pytań czy opłaca się wykupować premium konto czy lepiej pozostać na darmowym? co sądzicie? i o ile chciałabym wyjechać tylko na wakacje czy dużo jest rodzin? -
Nathalie > 26-03-2011, 22:49
Hej!
Darmowe konto starczy. Musisz wiedziec, jak szukaćja nie szukałam nie tylko przez rasy find ale także przeszukiwalam te 25 stron. Ja moja host rodzinke tam znalazłam. Musisz uważnie czytać profile rodzin. I przejmować sie przy 15 odmowie. Ja szukałam pól roku, ale ja jadę na rok jest sporo rodzin szukających summer au pair. Jakby co pisz, tu zawsze ktoś Ci doradzi(; -
dosiunia > 15-04-2011, 9:36
[quote name="Aisling"]dosiunia, poradziłaś sobie jakoś z tym kontem? Czy nadal masz zablokowane? Da sie coś z tym zrobić?
Sama sie w to przypadkiem wpakowałam i teraz chyba będzie niezła kicha, jeśli moja potencjalna rodzinka mnie jednak nie wybierze, bo bez aupair-world w sumie cięzko znaleźć hostów.[/quote]
Hej, sorki, długo mnie nie było, tak odblokowali mi konto, a raczej, dziennie te wiadomości które mi się wykasowały to mogłam wysłać, ale szczęśliwy traf i długo nie trwalo znalazłam juz rodzinkę i lecę do Irlandii znowu, także wznowię pisanie historii, serdecznie zapraszam -
Nathalie > 15-04-2011, 10:39
To superpowodzenia(; -
LINKA1 > 27-04-2011, 11:10
ej wiecie co .ja rozumiem każdy ma swoje przeżycia ale normalnie jestem w szoku że niektóre dziewczyny miały takie problemy..mi na szczęście wszystko poszło jak po maśle....normalnie wszystko ok...jakieś skany paszporty nawet nie wiem o co chodzipozdrawiam -
LINKA1 > 27-04-2011, 11:13
a i jeszcze jedno ..skoro wysłałam do rodzinki że jestem zainteresowana ich rodziną na ich zgłoszenie wcześniejsze to teraz muszę czekać na ich kontakt żeby podali mi na siebie namiary ..rozumiem bo ja premium nie mam i raczej nie zamierzam mieć.. dobrze to rozumiem?oni w takim razi musza mieć premium? -
karolinka > 27-04-2011, 11:39
jesli oni beda zainteresowani to odesla ci plusa lub minusa, czyli ze sa lub nie sa zainteresowani i w wiadomosci zwrotnj + prawdopodobnie bedziesz miec napisane ich namiary czyli nr tel i e-mail. chyba ze odezwa sie bezposrednio do Ciebie albo nie odezwa sie w ogole, bo moga nie miec konta premiumale znaczna wiekszosc rodzin na wykupiony ten pakiet! -
LINKA1 > 27-04-2011, 12:05
DZIĄKUJĄ TEŻ TAK MYŚLĄ..ALE BĄDĄ ZESTRESOWANA JAKBY TAK ZADZWONIŁA...O MEGA ..WOLAŁABYM E-MAILEM NA POCZĄTKU ..ALE TO NIC DAMY RADEDZIĄKUJĄ ZA ODP -
aneczkus > 01-05-2011, 12:43
wlasnie tak przegladam sobie swoj profil na aupair world i weszlam w zakladke favorites i okazalo sie, ze jedna rodzinka, ktorej wyslalam aplikacje dodala mnie do swoich ulubionych. I nie wiem co o tym myslec. NIe otrzymalam zadnej odpowiedzi od nich czy sa zainteresowani, czy nie. Moze po prostu zrobili wstepna selekcje i dodali do ulubionych, tych ktorzy mniej wiecej sie nadaja? Bedzie im latwiej znalezc.W sumie i tak musze czekac na ich ruch, bo wiadomosc wyslalam juz, nie mam innej mozliwosci skontaktowania sie z nimi. Ale jestem juz troche zdesperowanaczekam na rodzine jakosc, a ich jak nie bylo tak nie ma