-
-
Re: HappyAuPair
viviana19 > 13-10-2010, 11:25
na 100 procent będę w Irlandii w miasteczku Cavan godzinke od Dublina lece prawdopodobnie 30 października chętnie poznam jakieś au pair w okolicy. -
maxim > 14-10-2010, 17:43
to super! ja bardzo głęboko zastanawiam się nad Irlandią, więc jak już wyjadę to się odezwę. Już powoli kończę kompletować dokumenty i i składam je do biura :mrgreen: -
Haziusz > 16-10-2010, 22:28
Insula mówiłas że tylko z CC moga wyjezdzac chlopacy ale na gawo widzialem relacje chlopakow wiec raczej tez moznaMam nadziej bo planuje chyba z tego biura wyjechac -
Insula > 16-10-2010, 22:54
hey wiesz co ja miałam tą informacje od Pawła, który teraz jest w Kalifornii, nawet nie sprawdzałam jej, ale z tego co pamiętam mówił, że miał możliwość wyjazdu tylko z CC, ale on składał papiery gdzieś około rok półtora roku temu a mój post jest z marca, więc może coś się zmieniło, przepraszam jeżeli wprowadziłam w błąd. Z tego co widzę na stronie gawo to w wymaganiach jest "stan cywilny: wolny (panna, kawaler), bezdzietny" <- więc kawaler mówi sam za siebie
Ps. też chce jechać z Gawo, mimo tego,, ze HAP wyjazd kosztuje 350zł aktualnie, ale jakoś nie mogę się przekonać do nich -
au pair_ala > 17-10-2010, 13:38
maxim wysłałam ci wiadmosć na e-maila, więc jakbyś miała jeszcze jakieś pytania co do wyjazdy to służę pomocą :lol:
[quote name="Insula"]ze HAP wyjazd kosztuje 350zł aktualnie, ale jakoś nie mogę się przekonać do nich[/quote]
Ja wyjechałam z tym biurem i jestem zadowolona 8) -
Insula > 18-10-2010, 0:18
miło to słyszeć trzeba będzie rozważyć w takim razie opcję HAP -
maxim > 18-10-2010, 13:15
hej dziewczyny złożyłam już dokumenty do biura i czekam na rodzinkę. Zaznaczyłam, że chciałabym wyjechać do Irlandii lub Anglii, zobacz, z jakiego kraju rodzinka będzie i co będzie oferować
Alu dostałam twoja wiadomość jak i innych dziewczyn, które korzystały z biura i dzięki bardzo za opinie, jestem teraz przekonana, że dobrze trafiłam :mrgreen: Będę informować jak idą poszukiwania -
Agusska > 20-10-2010, 4:46
Hej
Moje pytanie kieruje do dziewczyn, które już wyjechały za pomocą biura happyaupairMianowicie chodzi mi o to jakie Wam to biuro proponowało oferty? Mogłybyście tak w skrócie opisać jak to u Was wyglądało? Dzieki :wink: -
Koala > 20-10-2010, 14:23
hej dziewczyny, jak ja tutaj długo nie zaglądałam... poznałam kogoś itd. ale nie będę się tutaj rozpisywać..
Alu tak jak Ci pisałam na e-mail odezwę się do ciebie za kilka dni
[quote name="Agusska"]Hej
Moje pytanie kieruje do dziewczyn, które już wyjechały za pomocą biura happyaupairMianowicie chodzi mi o to jakie Wam to biuro proponowało oferty? Mogłybyście tak w skrócie opisać jak to u Was wyglądało? Dzięki [/quote]..
u mnie to wyglądało to dość szybko, przedstawili mi pierwszą rodzinkę i wydawali mi się sympatyczni i się zdecydowałam na nich i teraz nie żałuję. :wink: -
au pair_ala > 20-10-2010, 21:19
oj widzę, że moja koleżanka się zakochałno coż powodzenia, wszystko musisz mi opisać na maila
Agusska u mnie to było bardzo szybko, sama szukałam na stronkach rodzinki ale skusiłam sie i złożyłam dokumenty do biura. Dość szybko znależli mi rodzinkę w Londynie co mi bardzo pasowało i pogadałam z rodzinką i wszystko było ok, jestem juz kilka miesięcy i jestem zadowolona.