-
-
Re: Au Pair in America
Jarzebinka > 07-02-2013, 4:03
mysle, że duzo rodzin patrzy na filmik. No ale JAK WOLISZNo to faktycznie dużo tego jest, a ile wyszło Ci razem godzin? -
balbina > 07-02-2013, 4:04
filmik, filmik! nakrecaj raz dwa! -
roark > 07-02-2013, 4:06
aguta i to jest właśnie bardzo ciekawe czy ten test odzwierciedla rzeczywistość -
balbina > 07-02-2013, 4:20
wątpię ;x
może troche, ciężko stwierdzić, nie jestem psychologiem
trochę inne testy są w GAWO i dziewczyn awypełniła i APC ją nie przyęło, bo coś tam nie radzi cobie w stresie - stwierdzone po teście of kors -
Jarzebinka > 07-02-2013, 4:25
Głupie to,
Czy uważasz, ze byłabys dobrym prezydentem?
czy uważasz że prawie wszyscy przestępcy są karani?
Piszesz pamietnik?
Lubisz być w centrum uwagi?
Lubisz czytać poezje?
Chciałeś kiedyś zostać przewodniczącym klasy?
WTF -
madz > 07-02-2013, 11:12
W CC też były takie pytania, więc to chyba ten sam test.
Co do samego testu to jak czytałam wynik to mniej więcej się on zgadzał ze stanem rzeczywistym, ale widać było że nie ma on polskiej adaptacji i zawsze można go po prostu poddać krytyce -
Majena > 07-02-2013, 14:00
Rodzinki na pewno patrzą na filmik , ale na razie go nie kręcę. Czas pokarzeW weekend mam rozmowę na skaypa i zobaczymy !
Godzin z referencji które podałam wyszło mi 4500. Tak naprawdę wpisując godziny zastanawiałam się ile Wy wpisywałyście, bo tyle co podałam wydawało mi się już bardzo dużo na minimalne 200 -
carly15 > 22-02-2013, 19:12
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z zaswiadczeniem o niekaralnosci i tym od lekarza, trzeba je dostarczyc przed znalezieniem rodzinki czy dopiero po? -
balbina > 22-02-2013, 19:21
zaświadczenie o iekaralności możesz dac po znalezieniu rodziny i tak samo medyczne rzeczy
Tzn. jest tam medical declaration - wypelnia się to samemu i musisz to p przy aplikacji, przed znalezieniem rodziny dać -
carly15 > 22-02-2013, 20:02
ziekuje bardzo :-) tak wlasnie myslalam ale jak to ja chcialam się po raz setny upewnic