• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wyjazd do UK bez agencji?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Wyjazd do UK bez agencji?

• Wyjazd do UK bez agencji?
  • Re: Wyjazd do UK bez agencji?

Yoanna > 12-12-2009, 22:51

rumowska? jeeeeej w zyciu tego nie slyszalam. ale nie, nie musisz tego brac bo i tak nikt nie zrozumie co to :lol:

nie wiem jak w irl ale w uk rejestrowalam sie w przychodni normalnie tylko z paszportem i potwierdzeniem adresu.

89dzoana89 > 13-12-2009, 0:34

Buahaha :mrgreen:

Czyli to nie tylko ja nie wiedzialam

Bo Yoanna tysz tylko o alko mysli :mrgreen:

Yoanna > 13-12-2009, 19:25

hehe dzo to ze nie slyszalam tej nazwy to wcale nie znaczy ze o alko myslalam (a nie myslalam bo by zdanie niegramatyczne bylo ;P) tak tylko ciebie chcialam podpuscic hehehe :lol: miss you

89dzoana89 > 16-12-2009, 21:22

Troszke zmienie temat ale dostalam pewna propozycje a mam mase watpliwosci i chcialabym sie poradzic...

Jak co niektorzy wiedza bylam w UK 2 miesiace jako au pair i mialam rozne perypetie (nie bede opisywac po raz drugi) no i dostalam 2 dni temu propozycje ponownego wyjazdu jako au pair do UK. Jest to Polka samotnie wychowujaca 5-letnia coreczke. Wiem ze rozne sa opinie co do wyjazdu do polskich rodzin za granice ale babka wydaje sie naprawde w porzadku. Praca to niecale 25h tygodniowo, placi 60f tygodniowo + oplaci czesc szkoly. Rozmawialam z nia juz i wydaje sie naprawde w porzadku, wesola, malo wymagajaca i przyjazna...wiem ze ludzie przez tel czasem wydaja sie mili itp a potem wychodzi jacy sa naprawde no ale...warto sprobowac? Jak wy myslicie? Mialabym zaczac 5 stycznia i zostac pol roku.

Ajjjj.....help!!!!!!!!!!!!!!!

tosia_ > 16-12-2009, 22:22

Hmm ryzyk-fizyk, prawda? To, że w przeszłości miałaś tam jakieś zawiłości nie oznacza, że tym razem również będą. Mówisz, że babeczka wydaje się w porządku, może faktycznie taka jest, dopóki nie pojedziesz i nie poznasz, nie dowiesz się. Płaca z tego, co piszesz również całkiem w porządku. Ja bym zaryzykowała.

89dzoana89 > 16-12-2009, 22:25

Dzieki tosia

Nawet nie wiesz jak potrzebuje teraz takich slow zachety :mrgreen:

tosia_ > 16-12-2009, 22:32

Heheh nie ma za co. Ja niedługo również będę takowych słów zachęty potrzebować. Jestem chyba najbardziej niecierpliwą dziewczyną na świecie, a jak na razie nie dostałam żadnej konkretnej oferty. Nie no, w sumie dostaję, ale z USA, a tam to póki mnie nie aż tak nie ciągnie. Ehhh...

tootalna > 17-12-2009, 2:46

dzo chodzi o Maje?

też miałam tam jechać

89dzoana89 > 17-12-2009, 15:02

No dokladnie tootalna;D

Maya jej na imie

Co myslisz?

Yoanna > 17-12-2009, 17:44

dzo ona ma placic czesc za szkole ale jaka to bedzie czesc? polowa? 1/4? dopytaj sie dokladnie.

i tak jak w innym poscie ciebie spytalam - gdzie ona mieszka?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia