• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA oczami KAHY

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• USA oczami KAHY

• USA oczami KAHY
  • Re: USA oczami KAHY

aaleeksaandraa > 12-01-2010, 23:15

Masz ten sam termin rematchu co ja...

Nie martw sie, bedziesz miala duzo rodzin. I pisz jak Ci idzie.

Kaha86 > 13-01-2010, 22:15

hi dziewczyny ... moj profil jest dostepny w agencjiod wczoraj ... jestem po rozmowach z 2 rodzinami jedna z ny z dwojka chlopcow 2 i 4 a dyga z florydy z 1,5 rocznycm chlopcem ... generalnie spoko sie gadalo ... nawijka szla po godzinie z kazdaz rodzin ... dzis byla wymiana zdjec itp i czekam na odpowiedzi ... narazie cisza ... wiem ze panikuje bo dostalam od nich maile o 9 zaraz odpowiedzialam i jest juz 2 a tu cisza ... a co jak sie rozmysla :/ ja nie mam czasu ... bo nie wiem czy wiecie przez to zamieszanie moj rematch jest do piatku 22 czyli jeszcze 9 dni ... przez zamoty mojej lcc agencja ujebala mi 4 dni w pizdu ... no i dygam ze nie bede miala chetnych na profilu ... co do gerat aupair to szukam szukam i szukam ale tam to mega zamotani sa ludzie i wiekszosc bez agencji ;/ takze idzie to jak krew z nosa ... ! nie wiem nie wiem nie wiem jak to bedzie ... dzieki za wsparcie i bede sie odzywac na bierzaco ! lof you girls :*

aaleeksaandraa > 13-01-2010, 23:10

NI emartw sie bedzie dobrze, oni tez pracuja. Ale nie wypuszczaj ich z rak

Powodzenia!

adziszkowa > 14-01-2010, 0:10

Kaha jesteś na miejscu już znasz realnia jestem bardziej wartościowa jako operka niż inne dziewczyny na pewno coś znajdziesz trzymam kciuki;d FLORYDDDaaa ! jejku ciepło ciepło i jeszcze raz CIEPŁO :*

dominikan@ > 14-01-2010, 1:45

Jak na pierwszy "rzut" oka to obie oferty brzmią super. Fajne okolice, wiek i ilość dzieci. Nie wiesz czy oni tez wymieniają albo są wymieniani?

Kaha86 > 14-01-2010, 17:56

te rodziny akurat co do mnie dzwonily nie byly z rematchu ... no ale po pierwszych rozmowach i wymianach maila zniknely mi z aupair roomu co mnie zdziwilo bo dostalam od nich maile ze beda dzwonic jeszcze dzis ... wiec nie wiem jak to co to :/ ! generalnie zostal tydzien a ja dalej nic ... porazka !!!

Kaha86 > 14-01-2010, 17:59

aaa jeszcze motyw z moja ex hostka ... przez moja kolezake kazala mi przekazac ze chce sie z dziecmi i ze mna spotkac na lunchu za nim wylece do polski ... juz to widze ... wymiana usmiechow i szczerosci ... paranoja !!! ma baba tupet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/

Insula > 14-01-2010, 18:02

Widać dobrze Ci życzy skoro mówi przed wylotem do Polski tak jakbyś nie miała szansy nic znaleźć ;|

dominikan@ > 14-01-2010, 18:22

Jak pisałam gdzieś wcześniej czasem z winy systemu rodziny znikają więc może się jeszcze zdazyć że wróci ci spowrotem na profil ale ponieważ wrócić na profil ponownie może tylko za posrednictwem agecnji to może to potrwać kilkanaście godzin.

Wredna s u k a z niej - ale co zrobisz!

Ach i jeszcze jest cos takiego w przypadku rematchu nie ciesz sie za bardzo jak będziesz miała wiele ofert rodzin na au pair roomie bo to jest tak że agencja "poleca" ciebie innym rodziną czyli one same ciebie nie wybrały więc mozecie wogóle nie spełniać swoich kryteriów a agencja i tak was sobie poleci tylko ze wzgledu na czas że oni potrzebują kogoś od teraz i ty potrzebujesz rodziny od teraz. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale nie umiem tego wyjaśnić prościej.

agulka > 14-01-2010, 23:32

Trzymaj sie !! wierze, ze sie uda i Ty tez musisz sie pozytywnie nastawic na debilizm ludzki, szczegolnie w wersji USA nie ma lekarstwa.. Trzeba to zwykle olac! Ta baba to zwykla biAtch i zapomnij o niej! Lunch..co ona sie teraz w matke terese bawi czy jak?! Idiotka!

Trzymaj sie dzielnie i w razie co PISZ ! Jestem ograniczona czasowo ze wzgledu na nauke ale zawsze pomoge, jesli moge.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna