• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MATURA ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• MATURA ;)

• MATURA ;)
  • Re: MATURA ;)

blonde > 24-04-2012, 12:21

Aaaaa!!! tylko 10 dni, a ja się NIC nie uczę!!! tylko rodzinki szukam, jak eve.marie ^^

eve.marie > 25-04-2012, 22:05

ja tam się dziś wymodliłam o maturę... przynajmniej mam taką nadzieję. I ciągle się łudzę, że pisanie z host rodzinami po angielsku coś mi da, i że przez to napiszę lepiej maturę

tosia_ > 27-04-2012, 15:24

Dziewczyny, nie ma sie co stresowac matura! Nie taki diabel straszny, jak go maluja.

Dacie rade i trzymam kciuki! :mrgreen:

rosario > 27-04-2012, 17:35

[quote name="tosia_"]Dziewczyny, nie ma sie co stresowac matura! Nie taki diabel straszny, jak go maluja.

Dacie rade i trzymam kciuki! :mrgreen:[/quote]

sama matura faktycznie nie straszna. gorzej z wynikami!

blonde > 29-04-2012, 17:57

Wszystkim zdesperowanym/uczącym się na ostatnią chwilę maturzystom (takim jak ja ) polecam stronę lykwiedzy.pl - niedawno odkryłam i teraz sobie podsłuchuję różne rzeczy stamtąd Dobra rzecz, jak ktoś ma słuchową pamięć

Katasza > 01-05-2012, 21:00

Tosia ma racje

Przejdziecie przez to i potem bd się zastanawiać czemu tak się stresowałyście

Ja za rok zdaje biologię rozszerzoną żebym miała do czego wracać jak mi się w Hiszpanii nie ułoży :lol:

rosario > 01-05-2012, 21:08

ja się chyba stresuję głównie polskim ustnym - nie mam nawet jeszcze prezentacji zrobionej...

a reszta jakoś pójdzie

Katasza > 01-05-2012, 22:16

Ja swoją prezentacje ustną skończyłam pisać dwa dni przed xD Bardziej się stresowałam angielskim ustnym.

rosario > 04-05-2012, 13:13

I jak?

Od wczoraj modliłam się o ,,Ludzi bezdomnych'' i chciałam też ,,Lalkę" więc jak zobaczyłam arkusz to się baaardzo ucieszyłam

A dziś w nocy nawet miałam sen i śniło mi się, że ,,Ludzie bezdomni" będą, także był to sen proroczy

allie > 04-05-2012, 15:50

A ja byłam pewna, że będą 'Dziady' no i niestety jestem prorokiem...;p

Nie czytałam 'Ludzi bezdomnych' więc musiałam lać wodę i pomyliłam epokę...

ogólnie to nie było źle, oprócz tego, że czytanie ze zrozumieniem było trudniejsze niż kiedykolwiek, nigdy nie mialam z tym problemu, a dzisiaj?porażka...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia