-
-
Re: jak wyrwac amerykanina/amerykanke ;-)
kamysia > 27-04-2009, 11:23
. -
shante > 27-04-2009, 11:49
kwestia własnych upodobań i gustu
jednym będzie to pasować, innym nie :wink: -
dominikan@ > 27-04-2009, 11:52
Co do Włochów jeszcze to oni wszyscy noszą takie wielkie okulary przeciwsłoneczne i jakieś apaszki pod szyją !!! Masakra jakaś bo wyglądają w tym jak geje! -
agulka > 27-04-2009, 15:34
tu sie nie zgodze, bo akurat wiekszosc moich znajomych tutaj to Hiszpanie - czysci i zadbani, tak jak Wlosi, ktorych znam. moze w Hiszpanii czy we Wloszech to norma, ale ci na wyjezdzie reprezentuja swoje kraje bardzo dobrze
Odnosnie Francji - zgadzam sie - baby bezguscia, a juz sczegolnie te bogate - ubiore cokolwiek, byleby mialo metke i bylo kosmicznie drogie - nie wazne ze wygladaja tragicznie. moim zdaniem one by nawet kupily kawalek szmaty, gdyby miala metke...
niby i stolica mody - ale zacofana jakas....
a Francuzi jeszcze gorsi.. Plus Francuzi maja wybujale zdanie na swoj temat... zarozumiale snoby jednym slowem. A ich angielski brzmi dla mnie jak chinski przez ten ich zabojadowy akcent -
kamysia > 27-04-2009, 16:25
. -
agulka > 27-04-2009, 16:26
nie mam najlepszego zdania na polskich simsach...ale sa wyjatkia jak zwykle trafialam na te gorsze wersje -
shante > 27-04-2009, 21:30
Do tej pory też trafiałam na same gorsze lub najgorsze wersje... mam chyba do nich słabość :roll: -
bunia_90210 > 27-04-2009, 22:02
agulkarozmowa trwała godzinę a dziewczyna z która miałam interview nie była nigdy au pair ale i tak ie było najgorzej
Tu normalnie niedługo powstanie życorys kazdej z nasi każdego
moim zdanem południowcy sa przystojni ale tylko niektórzy a co do ubioru to zgadzam sie z kamysią,to tak z mojego doswiadczenia,każdy poznaje przeciez innych ludzi
angielski po francusku też miałam okazje usłyszeć ...przesada ;/
ja nie narzekam na polaków ale wiadaomo jak to jest "cudze chwialicie swego nie znacie" -
agulka > 27-04-2009, 23:42
myslalam, ze byla, bo czesto te agencje zatrudniaja byle au pair. ale niewazne, dobrze , ze rozmowa byla ok
taaa kazdy z nas ma ciekawy zyciorys , nie ma co ukrycniestety polacy tez nie doceniaja tego co maja...wiec niech sie nie dziwia, ze wolimy inne nacje haha
jak bym tak miala wszystkich oceniach po jednej osobie, to na kuli ziemskiem nie ma dla mnie simsa idealnego
boze chyba zaczne szukac w kosmosie -
bunia_90210 > 28-04-2009, 12:26
Jak byłam na rozmowie z CC to miałam z byłą au pair.