-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
Ninka Jones > 23-08-2007, 17:29
Klarasek ja dopiero zobaczylam ze z Lublina jestesbo ja z Lubartowa, a ile masz lat? poszukaj innej rodziny, ja bym to dawno zrobila, ale za 2 tygodnie to juz w szkole bede siedziec :? -
Klarasek > 23-08-2007, 17:34
Lublin gora!!!mam 20 lat.Jestem po 1 roku studiow.
Taa pewnie ze zmienie rodzinke tylko pytanie JAK ja to zrobie.Nerwica lekowa murowana.Nie znosze takich rozmow... :? -
Gość > 23-08-2007, 17:42
Klarasek, ale przeciez sama mowilas, ze to mial byc miesiac probny. Po prostu powiedz, ze jednak nie czujesz sie tam komfortowo - albo posluz sie jakas z wymowek, o ktorych pisalysmy w temacie "au pair na miesiac" -
Klarasek > 23-08-2007, 18:05
dziadek mi umarl...co prawda 10 lat temu ale nadal bardzo to przezywam.
Oj klamstwa, a potem do spowiedzi.
Wiem ze to miesiac probny ale oni juz planuja jak to bedzie gdy przyjade w pazdzierniku, umowe wydrukowali(ale nie podpisalam!)
Ja to jestem cieple kluchy, ciezko mi bedzie im powiedziec ze to jednak nie to czego oczekiwalam.
Ale jak juz pisalam mam dusze wojownika a w moich zylach plynie krew wikingow!Dam rade, bo jak nie ja to kto?! -
WAMPIREK > 23-08-2007, 20:03
O matko ! Moi cale szczescie nie przygotowali zadnej umowy ...
Ale chyba jutro im powiem,ze odchodze bo mnie to bardzo gryzie...
Jak mnie wyrzuca to cale szczescie mam gdzie zamieszkac...gorzej tylko z kasa na powrot -
Yoanna > 23-08-2007, 22:04
no wlasnie klarasek - to byl miesiac probny. powiedz im po prostu ze bardzo resknisz za rodzina i za znajomymi i chcesz wrocic do kraju bo jednak emigracja nie dla ciebie. ot, taka delikatna wersja :lol:
a nowa rodzine znajdziesz na pewno! -
Ninka Jones > 23-08-2007, 22:28
wracaj! ja bede w domu przyszlym tygodniu to moze jakies spotkanko w Lublinie? -
Klarasek > 23-08-2007, 22:35
o superwracam 8 wrzesnia na szczescie mam bilet juz wykupiony
i mam nowy pomysl na zycie:rzucam pedagogike, jade do Anglii, ucze sie angielskiego, niemiecki juz umiem i ide na lingwistyke!! -
idril > 23-08-2007, 22:35
wescie ja juz tez dzisiaj mialam takie pierwszego operskiego u mnie dola.
a wszystko przez ta popieprzona (czarnym pieprzem) gowniare Katje!
no nie znosze dziewuchy!
bo ciagle tylko ja upominac i krzyczec i to i tak nie daje efektu i ona nawet nie reaguje
tym bardziej ze juz probowlam ja odciagnac i cos jej pokazc sie zapytac czy poprosic to ona jezyk wywala i dalej robi to samo
rece normalnie opadaja
ciegle mowie to hostom jak ona sie zachowuje a oni rzekomo rozmawiaja z nia ale ja wcale efektow nie widze
i tylko chlopcy ciagle posiniaczeni chodza, rany do krwi az.
ja nie wiem co z nia robic.
a co do pracy od 12 do 18 to uwilbiam jak tak czasem mam ustawione!
jutro jednak niestety od 7:15 do 19:30
to jest dopiero zapierdziel. -
Ninka Jones > 23-08-2007, 22:41
a ja mam jutro wolne i ide juz spac. ostatnia kase wydam i polaze bez sensu, moze przejdzie mi ten pieprzony dol.