• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 30-06-2007, 4:37

czas na mnie.

za 5 godzin wyruszam w podróż a raczej w pogoń za marzeniami.

za 2 dni rozpoczne nowy etap w moim życiu, który mam nadzieje wiele mnie nauczy.

trzymajcie kciuki!

postaram sie odezwać w niedziele

faris > 30-06-2007, 12:45

I oczywi?cie powodzenia ^.^

Dasz radę

WAMPIREK > 30-06-2007, 16:03

Powodzonka ))))

Ninka Jones > 01-07-2007, 18:19

ahhh! jestem! :lol:

jest bosko hosci sa super, dzieciaki teaz (jak narazie :twisted: )

oczywiscie mam dwa krany looool :lol: przyjechalam dzisiaj, dopiero skonczylam sie rozpakowywac, zjadlam obiadek i zasiadam do telewizora w poszukiwaniu Danny'ego

buzi dziewuchy!

asiafrugo > 01-07-2007, 18:22

to super !! ja za 2 h jade na lotnisko 8O

WAMPIREK > 01-07-2007, 20:28

No prosze wszyscy juz niemalze na miejscu...a ja jeszcze czekam ,czekam i czekac bede na swoj czas...

Powodzonka Dziewczyny !! :*:*:*

Ninka Jones > 01-07-2007, 23:08

Monia i na Ciebie pora przyjdzie! Ty sie bedziesz cieszyc ze jedziesz, a ja bede plakac ze wracam...

dzien mialam boski

przyjechalam z dwugodzinnym opoznieniem, rozpakowalam sie, zjdalam i hostka pojechala do pracy. zostalam z hostem i cala trojka on troche nie zna sie na dzieciach najlepsze bylo jak dal mi butelke z zimnym mlekiem dla mojego 5 miesiecznego

3 latek najpeirw sie cholernie wstydzil,a teraz juz zyc nie daje

9 latek jest jak aniol. Dowiedzialam sie od Pauliny (aupairki przyjaciol hostow) ze on nie jest synem Vivian i to widac, bo chodzi tylko i sie przytyula do mnie. Pomine fakt ze zna mnie od kilku godzin.Takze generalnie dzieciaki bardzo grzeczne, najmlodszy spal juz 3 razy odkad przyjechalam. rozplakal sie ojcu, ale Ninka wziela, ukochala, nakarmila i zasnal na raciach sredniemu juz 2 razy kanapki robilam, a z duzym jadlam pizze xD a no i jeszcze sie wypuscilam z malym i Paula na spacer

kocham te dzieciaki

no i Danny'ego oczywiscie ;D lece zapolowac na niego w TV

buziaki!

MLODY-AU-PAIR > 02-07-2007, 0:08

Bruksela super miejsce BYlem pare razy , fajnie tylko ze nie znam francuskiego ale duzo ludzi zna flamandzki ( urzedowy jezyk w Belgii , cos takiego jak holenderski ) no i oczywiscie angielski

Gość > 02-07-2007, 8:43

Z maluchami to tak jest, ze od razu widac, ktore z rodzicow spedza z nimi wiecej czasu. Moje malenstwo sie garnie bardziej do mnie niz do taty i w ogole do kobiet niz do mezczyzn - no ale coz w tym dziwnego, jesli normalnie jest z malym mama albo ja, albo jeszcze druga niania (ktorej miejsce niedlugo przejmuje), a tata w pracy od 7.00 do 19.00 (czyli mniej wiecej w tym samym czasie, kiedy dzieciak nie spi)?

Powodzenia Ninka!

edyta_s > 02-07-2007, 12:04

U mnie uklada sie to tak: jeden blizniak - 9-latek i mama; 2 blizniak, 7-latka i tata. Rozne grupy charakterow, ze tak powiem. Szczegolnie widac to przy blizniakach, ktory leci do mamy, a ktory do taty i do mnie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia