-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 30-06-2007, 4:37
czas na mnie.
za 5 godzin wyruszam w podróż a raczej w pogoń za marzeniami.
za 2 dni rozpoczne nowy etap w moim życiu, który mam nadzieje wiele mnie nauczy.
trzymajcie kciuki!
postaram sie odezwać w niedziele -
faris > 30-06-2007, 12:45
I oczywi?cie powodzenia ^.^
Dasz radę -
WAMPIREK > 30-06-2007, 16:03
Powodzonka)))) -
Ninka Jones > 01-07-2007, 18:19
ahhh! jestem! :lol:
jest boskohosci sa super, dzieciaki teaz (jak narazie :twisted: )
oczywiscie mam dwa krany looool :lol: przyjechalam dzisiaj, dopiero skonczylam sie rozpakowywac, zjadlam obiadek i zasiadam do telewizora w poszukiwaniu Danny'ego
buzi dziewuchy! -
asiafrugo > 01-07-2007, 18:22
to super !!ja za 2 h jade na lotnisko 8O -
WAMPIREK > 01-07-2007, 20:28
No prosze wszyscy juz niemalze na miejscu...a ja jeszcze czekam ,czekam i czekac bede na swoj czas...
Powodzonka Dziewczyny !! :*:*:* -
Ninka Jones > 01-07-2007, 23:08
Monia i na Ciebie pora przyjdzie! Ty sie bedziesz cieszyc ze jedziesz, a ja bede plakac ze wracam...
dzien mialam boski
przyjechalam z dwugodzinnym opoznieniem, rozpakowalam sie, zjdalam i hostka pojechala do pracy. zostalam z hostem i cala trojkaon troche nie zna sie na dzieciach najlepsze bylo jak dal mi butelke z zimnym mlekiem dla mojego 5 miesiecznego
3 latek najpeirw sie cholernie wstydzil,a teraz juz zyc nie daje
9 latek jest jak aniol. Dowiedzialam sie od Pauliny (aupairki przyjaciol hostow) ze on nie jest synem Vivian i to widac, bo chodzi tylko i sie przytyula do mnie. Pomine fakt ze zna mnie od kilku godzin.Takze generalnie dzieciaki bardzo grzeczne, najmlodszy spal juz 3 razy odkad przyjechalam. rozplakal sie ojcu, ale Ninka wziela, ukochala, nakarmila i zasnal na raciachsredniemu juz 2 razy kanapki robilam, a z duzym jadlam pizze xD a no i jeszcze sie wypuscilam z malym i Paula na spacer
kocham te dzieciaki
no i Danny'ego oczywiscie ;D lece zapolowac na niego w TV
buziaki! -
MLODY-AU-PAIR > 02-07-2007, 0:08
Bruksela super miejsceBYlem pare razy , fajnie tylko ze nie znam francuskiego ale duzo ludzi zna flamandzki ( urzedowy jezyk w Belgii , cos takiego jak holenderski ) no i oczywiscie angielski -
Gość > 02-07-2007, 8:43
Z maluchami to tak jest, ze od razu widac, ktore z rodzicow spedza z nimi wiecej czasu. Moje malenstwo sie garnie bardziej do mnie niz do taty i w ogole do kobiet niz do mezczyzn - no ale coz w tym dziwnego, jesli normalnie jest z malym mama albo ja, albo jeszcze druga niania (ktorej miejsce niedlugo przejmuje), a tata w pracy od 7.00 do 19.00 (czyli mniej wiecej w tym samym czasie, kiedy dzieciak nie spi)?
Powodzenia Ninka! -
edyta_s > 02-07-2007, 12:04
U mnie uklada sie to tak: jeden blizniak - 9-latek i mama; 2 blizniak, 7-latka i tata. Rozne grupy charakterow, ze tak powiem. Szczegolnie widac to przy blizniakach, ktory leci do mamy, a ktory do taty i do mnie.