-
-
Re: bUka za wielką wodą;P
maya > 05-07-2006, 16:13
a byłas już u dentysty?czy wszystko jak zawsze na ostatnia chwile?!hehehe -
bUka > 05-07-2006, 17:38
eeee dentysta... no hmmmm :? wła?nie na 18 mam dzisiaj wizyte 8) ha jednak nie na ostatnia chwile
a kalifornie to ja tez tu u siebie mam.... zdycham ufff puffff 8O .... jak ja tutaj nie moge wytrzymac tych upałów to juz widze siebie w San Jose buhahhahaha -
maya > 05-07-2006, 17:58
Damy rade i z upałami.Dla mnie taka pogoda mogłaby byc cały rokNie ma to jak wizyta u dentysy na 5dni przed odlotem hehehehe -
WAMPIREK > 05-07-2006, 18:34
No to juz niedlugo wylatujesz...Fajnie bedziesz miala -
bUka > 05-07-2006, 19:38
kurna mam jakies zapalenie czego? tam :? i kazala mi przyj?ć za 12 dni jeszcze.... a ja yyy eeeee ze mnie juz nie bedzie, tak wiec ide dokonczyc leczenie w sobote, ała ała ała....
kurde a tak w ogóle to wstrzykiwala mi igl? w dzi?sło znieczuklenie... masakra 8O , ale gorsze od tego było tylko toże dał? mi jak?? końsk? dawke, bo gębe mi troche powykrzywiało 8O i do tej pory nic nie czuje buhahahaha
aj tak to jest ze mna... zawsze wszystko na ostatni? chwile 8) -
WAMPIREK > 05-07-2006, 23:50
Biedactwo,ale w sobote Tobie dokoncza i bedziesz swiecila pieknymi ,zdrowymi zabkami -
bUka > 06-07-2006, 0:17
oj buuuuu buuuuu buuuu nie wytrzymam do soboty.... juz mi twarz oddrętwiala i boli aj jak strasznie boli z?beka nawet jesc nie moge to jest straszne.... mamooooo -
maya > 06-07-2006, 10:13
Boli bo to jest kara!za to że na ostatni? chwile wszystko robisz!ale wiesz co...u mnie będzie dokładnie to samo hehehemam nadzieje, że uda mi sie tam do ciebie dolecieć w połowie sierpnia :wink: -
bUka > 06-07-2006, 11:50
dzięki za wyrazy wspołczucoia ze mnie z?b boli.... jeste? beee
zobaczymy zobaczymy, ciebie też na bank będzie i wtedy ja ani my?le cie pożalować 8) żarcik
aj zostały mi 4 dni, a ja wci?ż nie wiem za co się tu mam zabrać... buuuu już mi się odechciało jechać, się boje itp. itp.... a najgoorsze jest to, że po moim wyjeżdzie ma być supe extra hiper impreza z cał? moj? paczk?... noooo jak ja to moge przegapić.... achhhh -
maya > 06-07-2006, 11:56
Pakuj tylko letnie ciuchy!Żadnych kurtek,bo i po co :wink: I bierz tak jak dziewczyny mówiły zawsze-jak najmniej ubrań, bo tam i tak sobie kupisz.Nie ma to jak zakupy!No,ja bym brała kosmetyki,ale te których nie ma tam w usa.A tak,to w sumie nie zastanawiałam sie jeszcze bo mam sporo czasu na to :wink: