-
-
Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA
Yoanna > 20-01-2006, 20:40
jak mniejsza miejscowosc to normalne, ale jak krakow to chyba kazdy wie gdzie to :wink: ja jak wysylam kartki do bialego to dochodza i bez kodu -
Gość > 20-01-2006, 22:03
Yoanna, ale nie rozumiesz, że w bielskim też może być Kraków? i że o to być może pani na poczcie chodziło, kiedy pytała który? -
kasik > 20-01-2006, 22:09
No ja rozumiem o co chodzi, pewnie tak jak mowi Emi sa 2 Krakowy w Polsce, jeden znany wszystkim, drugi nieco mniejszemu gronu Polakow. A ze nie bylo kodu to pani, ktora zapewne wiedziala o istnieniu 2 Krakowow spytala dla jasnosci, o ktory chodzi. W koncu do tego nieznanego wiekszosci tez ktos moze chciec cos wyslac. -
Yoanna > 21-01-2006, 11:34
[quote name="Emi"]Yoanna, ale nie rozumiesz, że w bielskim też może być Kraków? i że o to być może pani na poczcie chodziło, kiedy pytała który?[/quote]
moze byc, ale NIE MA. w polsce jest jeden krakow. sprawdzilam. co prawda kujawsko-pomorskie ma krakowek, ale to nie to samo :lol: -
martamaua > 21-01-2006, 13:00
Proponuje skasowac ten watek.
Autor nam 'zaginal'. -
MLODY-AU-PAIR > 21-01-2006, 17:33
No wlasnie heh -
Yoanna > 21-01-2006, 20:50
heeh no to jak juz autor jest to niech pisze co i jak :lol: -
MLODY-AU-PAIR > 22-01-2006, 16:53
Jak jest na razie nic musze zdac prawko egazmin dopiero 1 lutego i sie bardzo boje ze nie zdam -
(-:MARZENA:-) > 22-01-2006, 19:40
nie za pierwszym razem to za innym- najwazniejszy jest optymizm -
MLODY-AU-PAIR > 22-01-2006, 20:16
Żeby to byl pierwszy raz a tu juz trzeci bedzie a teraz to podbno pytaja cie o takie rzeczy jak gdzie jest plyn hamulcowy gdzie silnik akumulator itp a ja pierwie zielony w tych sprawach ostaatnio mnie ojciec podszkolil w tym i juz troche bardziej oswiecony jestem ale mechanik ze mnie nie bedzie napewno heh :?