• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

agulka w krainie simsow..

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• agulka w krainie simsow..

• agulka w krainie simsow..
  • Re: agulka w krainie simsow..

agulka > 03-09-2005, 4:04

po prostu szok!!!!!!!! wyobrazcie sobie, ze moja eks zaba mi sie telefonicznie oswiadczyla..a ja nie wiem, czy mam plakac, czy sie smiac :lol: :lol: :lol: :lol: no po prostu telenowela! dla niewtajemniczonych moja eks zaba to palant, ktory mnie zdradzil i oswiadczyl mi to w nasza rocznice :twisted: :evil: :!: i teraz mnie ponoc kocha nad zycie :lol: :lol: :lol:

w sprawach operkowych jestem bogatsza o kolejne 150 $ i o 1 spotkanie z koordynatoka. mialysmy to spotkanie w takim "sklepowym miasteczku" po prostu raj na ziemi a na dodatek w ksiegarni bylo spotkanie z jakims popularnym w usa pisarzem, ktory ma 21 lat i napisal juz 4 ksiazki..tyle, ze to cos z fantasy a ja tego nie czytam..to jakos mnie to nie poruszylo :lol:

moja kol ze szkolenia zmienia rodzine...bo wyobrazcie sobie, ze chamy zostwily ja na tydzien ( w 2 tyg jej pobytu w usa!!!! ) sama w domu!!!!! i jeszcze jej to w niedziele powiedzieli, a w pon pojechali i na dodatek uznali, ze to bedzie jej urlop! no ku...mam nadzieje, ze biulka znajdzie lepsza rodzine

moje maluchy coraz grzeczniejsze. tyle, ze mam problem z moim malenstwem. nauczyla sie , ze zaspyia na rekach..a ja juz nie wyrabiam..ona jest potezna jak na 5 miesieczne dziecko i po prostu rece mi odpadaja ;( ale coz zrobic..za kazdym razem jak tylko chce ja w lozeczku zostawic to drze sie jak syrena strazacka..porazka..

za tydzien w piatek jade z maluchami i paula na shopping to polskigo sklepu zrobie zapasy na pol roku chyba :lol: :lol: a potem wpadamy do wioski amiszow..juz sie nie moge doczekac

aha..sasiad dzwonil..ale jakos mam znowu uraz do wszystkich facetwo na ziemi..wiec poki co daje sobie spokoj..chyba

oczywiscie znowu wydalam majatek na torebke ( tym razem 67$) ale torebka jest przesliczna i odkrylam polskie biuro turystycznem, ktore wysyla paczki do polski ( lotnicze ok 4 tyg , morskie 6 tyg ) i wcale to nie jest drogie..wiec przy okazji nastepnego shoppingu zrobie prezenty dla mojej rodzinki

a propo prezentow, niespodzianek itd..

kolezanka powiedzialam mo o stronce m&m `sow gdzie w dziale z shoppingiem mozna zamowic m&m`sy z wlasnym napisem , pieknie zapakowane..czy to nie slodki prezent niespodzianka?

ok, zmykam na film..dzisiaj leniuchuje i zostaje w domciu. przezywam wlasnie "amerykanski" okres.. z chipsami i pilotem w reku :lol: :lol:

monica07 > 04-09-2005, 18:38

z tymi ememensami to mnie zabilas super pomysl- rzuc prosze ten adress stronki. U mnei w rodzinie mam fanow ememsow

a co do eks-faceto to ja wlansie przezywam niezle przeboje bo zostawilam takiego jednego i wiem ze to nie facet for me a on akurat teraz zrobil sie zajebisty, kochany i gra mi na uczuciach, wywoluje poczucie winy itp. ale nie damy sie 8)

WAMPIREK > 04-09-2005, 18:50

Faceci to faceci...nie mozna sie nimi przejmowac...oni po prostu s? dziwni !!

agulka > 22-09-2005, 21:01

czasu mi tu brak na wszystko...ale postaram sie w koncu cos wiecej napisac zyje i mam sie swietnie. dzieci w miare grzeczne, choc ostatnio mialam koszmarny dzien kiedy maly wyl jak syrena strazacka..cholery o malo nie dostalam, bo oczywiscie wyl bez powodu!

szaleje na zakupach, bo wyprzedaze to cos so Kermity ludbia najbardziej dorobilam sie kolejnej torebki i calej tony koszulek -0 w sb jade po jakies zimowe ciuszki...wiec tj maxx bedzie moj o ile znajde swoj s lub hs rozmiar...tak tu schudlam, ze niekiedy szukam ubran w dziale dla nastolatkow ! heh

sasiad ma sie dobrze - 2 tyg w niebie lata , wiec go dawno nie widzialam..ale co tam..nowego mam na oku trzeba sie odstresowac po zabie..a co!

ok, lece pranko robic

ps. w banku pomylili moje imie..i zrobili ze mnie angieszke - monika -to chyba wszystkie banki tak maja hehehe

Emm > 23-09-2005, 3:36

moja karte maja przyslac jutro, ciekawe czy tez bedzie na niej angieszka wyryte

kogo masz na oku???????Pisz szybko!!!

MONIKA > 23-09-2005, 16:38

Z tym oswiadczaniem przez telefon to tez to znam. :lol: :lol: :lol:

Swirusy. :twisted:

agulka > 23-09-2005, 19:02

o moj Boze..co ja tu wczoraj przezylam..

mielismy zalamanie chmury, burza..ale taka powazna..dla mnie to bylo jak maly huragan. rzecz jasna zaczelo sie w nocy ..jak bylam pod prysznicem. zgaslo mi swiatlo..awaria..alarm sie wlaczyl -myslalam, ze umre ze strachu bo ja oczyma wyobrazni widzialam seryjnego morderce dobijajacego sie do lazienki..a tu nagle buuuuuuum...zaczelo lac..wiatr byl tak silny, ze wybilo 2 szyby, zmiotlo wszystko z tarasu - ciezkie, metalowe fotele, nooo doslownie wszystko. dzieci zaczely plakac. to byl horror! straszne !!!

ale zyje..wiec jest ok,. tyle tylko, ze zlapalam grype od malej i stracilam glos i jestem zasmarkana jak jeszcze nigdy..wzielam jakies tabletki cud - mam nadzieje, ze bedzie ok i pomoze.

co do banku to ja wlasnie dzisiaj dostalam swoja nowa karte i czeki i tym razem jest wszystko dobrze napisane jutro ide na zakupy..a co! zadna grypa mnie nie powstrzyma hehe teraz kase beda mi wplaca przez internet, wiec na szczescie nie bede musiala nic nosic przy sobie, bo te ich pieniadze to mnie do szalu doprowadzaja, wole karte

dobra , lece sie kurowac paaaaaaaa

monica07 > 23-09-2005, 19:43

o gosh szyby wybilo? 8O ja to bym sie dopiero bala

agulka > 23-09-2005, 21:26

balam sie potwornie.....samej mi sie wyc chcialo jak mi to swiatlo zgaslo ..grrrrrrrr cala noc walilo i wialo..masakra takiej burzy nigdy nie widzialam!

kasik > 23-09-2005, 23:08

Ja przezylam najwieksza burze w zyciu kilka lat temu jak bylam na obozie harcerskim w Bieszczadach, pod namiotami rzecz jasna

Zmiotlo nam wtedy stolowke czyli wielki, wielki ciezki namiot, w ktorym przynajmniej 100 osob na raz moglo jesc, wiec wyobrazcie sobie jak byl wielki. I wpadl do strumienia, a potem odbywalo sie jego wyciaganie

Z namiotow powywiewalo nam polki (ciezkie bo to zelazo glownie i troche drewna) i nastepnego dnia znalezlismy je z 200 m od obozu porozrzucane po lesie. Groza byla nie z tej ziemi :twisted:

A teraz mamy co wspominac

Pioruny walily prawie cala noc i lalo niemilosiernie a dzieci darly sie i piszczaly bo myslaly, ze to koniec swiata Ja tam sie bardziej balam zeby jakis piorun nam w maszt nie walnal, bo by z nas chyba nic nie zostalo. Na szczescie obylo sie bez ofiar

Agulka mnie tez dopadlo chorobsko :twisted:

Ale nie damy sie, nie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia