• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Gosia H > 26-10-2005, 22:46

No i nadeszla tez kolej na mnie. Na imie mam Gosia, a operkuje od 5 miesiecy. Pierwsze 3 miechy bylam w North Jersey, ale to bylo nie porozumienie, a teraz mieszkam sobie z nowa rodzina nad oceanem w NJ (dodam ze juz bez agencji). Moja rodzina sklada sie z samotnej matki i 4 letniego chlopca. Hostka ma w planach adoptowac roczna dziewczynke, ale mam nadzieje ze to nie za mojego pobytu! Ogolnie to sie nie przepracowuje, ale po co mi wiecej zajec. Z Polsce mieszkalam w Zielonej Gorze z moim chlopakiem i kotem RAMZESEM! A moj wyjazd do USA to bylo nie porozumienie, bo jak moglam zostawic moich chlopakow samych!!! Licze dni do powrotu, jeszcze 7 miechow i 5 dni.....

sonia > 19-11-2005, 16:03

no to ja też się przedstawię...choć może parę osób mnie kojarzy (szczególnie chyba emi :lol: bo ten jej apel a'propos nowych tematów to mnie też dotyczył :wink: )

sorki..ale ja to kurczę niecierpliwa jestem i chciał?bym wiedzieć wszystko od razu

a teraz formalno?ci: na imię mam...to zreszt? same widzicie,ale z tym wiekiem to uff..czuję się przy was jak staruszka...ale tak źle to chyba nie wygl?dam bo zdaża się że jak kupuję papierosy to o dowód mnie pytaj?..hihi(paranoja)

jestem po studiach i bardzo chciałabym pojechać do anglii lub irlandii jako wiadomo kto...

mój problem polega na tym że szybciej co? robię niż my?lę i złożyłam już papiery w jakiej? agencji i czekam już 2 m-ce a tu nic...a tu się okazuje że można sobie poszukać rodziny na własn? rękę, nie ponosz?c tych całych kosztó zw. z agencj?...i co tu zrobić...

aleee się rozpisałam a miałam się tylko przedstawić

pozdrowionka :wink:

niuniusiek > 19-11-2005, 17:11

teraz moja kolej Wiec jestem Sylwia, w tym roku zdaje mature 8) , a zaraz po niej zamierzam zostac au-pair, najchetniej w USA,lub UK.

interesuje sie fotografi?, uwielbiam ganiac z aparatem po miescie :twisted: , oraz tak jak chyba kazda kobietka lubie zakupy :twisted:

zastac mnie mozna w Krakowie, gdzie mieszkam, imprezuje i ucze się

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow!

Gość > 19-11-2005, 19:41

witam Sylwie

Sonie tez witam (sorry, ale nie pamietam az tak bardzo gdzies ty jaki temat wpisala ze cie opierniczylam :lol: ) - a tu chcialam sie dluzej zatrzymac, ja zlozylam do agencji, co prawda im nie zaplacilam, bo wczesniej sie dowiedzialam o wyjazdach z neta, ale jak nie masz co robic i czekanie tylko cie wkurza - olej agencje a z neta wyjedz, nawet jakbys miala stracic te 200€, zwroci ci sie po drodze, wierz mi a na drugi raz bedziesz juz uswiadomiona

a jesli chodzi o dylemat czy UK czy Irlandia - ja bym za tym drugim krajem byla, "prawdziwa moja milosc nazywa sie ajrisz"

powodzenia

(-:MARZENA:-) > 19-11-2005, 20:05

hehe Emi ja tez kocham Irlandie

Yoanna > 19-11-2005, 22:47

a ja UK hehehe kazdy ma swoje

(-:MARZENA:-) > 19-11-2005, 23:15

UK tez kocham ... i Australie (chociaz nigdy nie bylam)

niuniusiek > 20-11-2005, 11:58

a ja jestem zakochana w Japonii niestety nigdy tam nie byłam, i może nigdy nie bede, no ale od czego sa marzenia a tak z blizszych czesci swiata to Norwegia - byłam tam tylko 2 mc. ale to były jedne z najpiekniejszych dni mojego zycia, takich widokow jak tam sa to nigdy sie nie zapomina :!: teraz zamierzam sprawdzic jak to naprawde jest w tych stanach :twisted: buziaki

rumhelka > 11-12-2005, 1:45

Mam na imie Ewa i mam nadzieje, ze bedzie mi sie udawalo zagladac na to forum czesciej. Jestem au pair w Anglii od 9 miesiecy, jak narazie podoba mi sie bardzo, chyba zamierzam zostac conajmniej jeszcze do wakacji z moja rodzinka. Opiekuje sie dwojka dzieciakow Pat - 5 lat i Immy - 7 lat. Dzieci swietne i raczej bezproblemowe, rodzice dzieciakow przekochani. Moje hobby to przede wszystkim jazda konna(moi Angole maja 2 konie), zaczelam tutaj college zeby zrobic tutaj uprawnienia jako instruktor jazdy konnej- mam takie w Polsce ale tutaj ich nie honoruja niestety Lubie muzyke - pod kazda postacia, madrych i serdecznych ludzi, lubie chodzic po sklepach( ), spotykac sie z przyjaciolmi, lubie przygody i podroze, uwielbiam robic szalone i spotnaniczne rzeczy. Ogolnie mysle, ze calkeim mila ze mnie osoba Nie cierpie ludzkiej glupoty i chamstwa - to jest to co najbardziej mnie razi

Pozdrawiam wsszystkich bardzo cieplo

Czarna_ski > 11-12-2005, 2:34

W imieniu calej naszej operskiej braci witam Rumhelke Nie przeraz sie ostatnio wzmozonymi klotniami, czasem ise zremy, ale ogolnie to jestesmy jak jedna wielka rodzina... :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia