• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

• Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
  • Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?

kasik > 12-10-2005, 1:34

Szczerze mowiac ja to tak kase przepuszam, ze nie wiem na co wydaje. Na ciuchy, kosmetyki, zarcie, no sama nie wiem. O oszczedzeniu nie ma mowy przy mojej rozrzutnosci, teraz jeszcze wydalam kase przeznaczona na cyfrowke i jestem na siebie zla bo cyfrowy nie mam do tej pory, musze zabukowac bilety do Bostonu na swieta, rozejrzec sie za zimowka i butami..., sporo tego, heh, tylko za co? Wole nie myslec, ze swieta sie zblizaja i trzeba kupic prezenty dla host familii, dla rodziny wujka, do ktrorej jade na swieta ( tylko k... co dla ciotki i wujka jeszcze, ale dla chlopakow 25, 17 i 13?????????????), prezenty dla rodziny, ktore chce wyslac, ..., chyba na bank napadne, kto chetny do wejscia w spolke ze mna? Razem zawsze razniej :wink:

agulka > 12-10-2005, 14:50

oliwka.. cos dla Ciebie

http://www1.macys.com/catalog/index.ogn ... =EverGreen

a co do napadu na bank..kasik..tylko powiedz kiedy i jakis bank..bede na pewno

oliwka911gt > 12-10-2005, 17:46

agula WIELKIE DZIEKI

wiesz ze list jeszcze nie doszedl :evil:

edzia > 13-10-2005, 9:26

Szalency roku

przez caly tydzien powtarzamy sobie zde bedziemy oszczezac.

w sobote babeczka daje nam kase okolo 4pm. punkt 6pm wychodzimy polazic po sklepach, dochodzi 8pm a my gapimy sie na siebie jak szpaki w gnat. wracajac do domu liczymy ostatnie drobne i zadowolone jedziemy do mcdrive na hamburgera za ostatnie 2 dolarki. i znowu wegetacja do kolejnej soboty

kasik > 13-10-2005, 17:48

Edzia, operska norma, przynajmniej na poczatku

monica07 > 17-10-2005, 6:38

ja duza czesc mojego operskiego kieszonkowego regularnie zostawiam w Starbucksie

a dzis wpadlam do forever 21 i doslownie szczyscilam sie tam z keszu, takie wyprzedaze byly. Zapas bluzek na lato juz mam, bardzo madrze, szczegolnie ze zima sie zbliza wielkimi krokami... :roll: . Ale nie moglam sie oprzec, niektore takie cudenka po 5$ 8)

Emm > 17-10-2005, 14:20

ja jestem niemal 100% pewna , ze w jednych forever 21 jest lepszy asortyment, w innych gorszy. Bylam w forever w te sobote i zalamka-nic dla mnie!!!Moje kumpele stwierdzily nawet, ze ciuchy jak dla 40-letnich babek.

moja kasa idzie w tym momencie na ciuchy jesienno-zimowe, na kosmetyki( wyzsza polka-dior, chanel, shiseido-normalnie uzaleznilam sie), na caly narciarski "osprzet" typu ciuchy na narty( spodnie, kurtka), rekawice, gogle itp.

juz chce zimy!!!!!

a ze zima nadchodzi wielkimi krokami , to w starbucksie z frappucino przerzucilam sie na goraca czekolade.Pycha!

oliwka911gt > 26-02-2006, 7:40

na ciuchy, silownie, fryzjera, panokcie itp. w tym tygodniu poszlo mi juz 400$ 8O 8O pierwsza rzecza jaka tu kupilam byl oczywiscie dres :twisted: jest miodzio. z takich konkretniejszych rzeczy to prostownica do wlosow. obowiazkowo kazde wyjscie z domu zaczyna sie od wizytybw sturbucksie po latte venti. jedyna kawa ktroa mi tu faktycznie smakuje. taka jaka lubie. o dziwo w stanach bardzo malo kawy pije. i nie pale 2 miesiece i jeszcze nie utylam 8) teraz kaske 3mam na podroze. pierwsze SF, potem?? kto przygarnie kropka No 2

Yoanna > 26-02-2006, 13:30

[quote name="oliwka911gt"]pierwsza rzecza jaka tu kupilam byl oczywiscie dres :twisted: jest miodzio[/quote]

hahah Oli wiadomo, dres kazdy musi miec :wink:

oliwka911gt > 26-02-2006, 20:26

czekam na lato by moc go zalozyc :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia