-
-
Re: Cos od Marzenki :D
bahaha20 > 16-02-2006, 22:49
A co! Cos w tym Londynie musi byc widocznie. Kto nie zobaczy na wlasne oczy, nie bedzie rozumial -
Yoanna > 25-02-2006, 1:33
Marzena a z toba co ostatnio? ani na forum, ani na flogu, ani na gadu... co to ma byc? :lol:
ustaliliscie juz termin twojego przyjazdu? -
kasik > 25-02-2006, 1:45
Asiu, moze ona sie po prostu uczy do matury??
A, nie bylo w tym zadnego podtekstu, bron Boze :wink: -
Yoanna > 25-02-2006, 1:49
hahaha kasik :wink:
teraz patrze jest na gg, heh marzena zawsze nocami siedzijak porzadni ludzie spia hehe :lol: -
kasik > 25-02-2006, 1:56
No to mozemy byc juz spokojne, ze wszystko z nia ok.
Co do matury to maturzystki nie szalejcie za bardzo z nauka bo i tak wielki procent sukcesu to szczescie, ja poszlam na pale i sie udalo, ale ile nerwow sie najadlam wiem tylko ja
Tez jestem w sumie ciekawa co z rodzina Marzeny, bardzo mnie w ogole interesuje ten motyw - Hiszpania z anglojezyczna rodzina, bajer -
Yoanna > 25-02-2006, 2:02
a ja ostatnio widzialam fajne ogloszenie wlasnie z hiszpanii... 5 dzieci i to malych i chca operke co nie zna hiszp, zeby tylko po ang mowila do dzieci. a hiszp hosci ja naucza jak dzieci nie bedzie w poblizu hehehe :wink:
a co do maturki to troche chyba sie juz wezme za to. zwlaszcza ze geo. chociaz znajac mnie to bede ang sie uczychehehe -
(-:MARZENA:-) > 25-02-2006, 2:17
jestem, jestem- specjalistka od psucia kompow sie melduje
nareszcie przy moim monitorku z moja klawiaturka hihi
co do mojego wyjazdu to albo 23 albo 24 albo 25 czerwca- bilet bedzie zabukowany na dniach wiec podejrzewam ze najpozniej w poniedzialek bede juz all wiedziec
a co do matury to z uczeniem kiepsko...eh zero motywacji jakiejkolwiek- checi w sumie do nauki mam gorzej z ich realizacja...hehe ostatnio dosc aktywnie zaczelam spedzac czas- wogole albo lodowisko albo basen- hihi, nie ma to jak odwyk od kompa
ok zabieram sie za czytanie forum bo zaleglosci mam przeokropne
cya -
(-:MARZENA:-) > 05-03-2006, 23:22
jak mnie tu dawno nie bylo
dla zainteresowanych- bilet juz zakupiony tak wiec 24 czerwca juz mnie tu nie ma
z powodow blizejnieokreslonych Internet na moim kompie dziala zwykle tylko poznym wieczorem/w nocy i dlatego jestem raczej biernym uzytkownikiem forum- poczytuje sobie tylko bo na komentarz juz sil nie mam
I UWAGA:
nauczylam sie plywac stylem grzbietowym...hehe niby banal ale zawsze to jakis poczatekhihi- tak juz calkiem pieknie ladnie rowno i tak jak styl wymaga- hehe wkoncu moje machanie rekami i nogami mozna plywaniem nazwac :lol: co do plywania zaba to cos czuje ze ciezko bedzie.... :roll: -
bahaha20 > 10-03-2006, 21:56
Sorki Marzena, ale: Chuck Norris Mistrz półobrotu obchodzi dzi? 66. urodziny -
(-:MARZENA:-) > 10-03-2006, 22:58
HAHAHAHAHAHAHA
bahahaha swietna jestes!