-
-
Re: <<<<<<Markosz>>>>>>
martamaua > 29-06-2005, 18:26
Nastepna :lol: -
Markosz > 29-06-2005, 22:13
ooo fajnie, ze czytacie moje wypociny, ale dzis nic nie bedziebo nic ciekawego sie nie dzialo. Miala sie meczennica odezwac, wyslac esa czy jest na necie, zeby pogadac i nic. Cholera jedna...mnie unika
wrocila Sylvia z dzieciakami. Hhee az sie za mna stesknily chyba, Denis wpadl do domu i zaczal mi wszystko opowiadac. Nie wiele z tego zrozumialem, sepleni sobie troche chlopak. W nagrode ogladlem z nimi bajke :lol: :lol: ehehehe. Przynajmniej nie jest juz tak nudno
Carolin...jak to ona albo zmeczona albo harmider. Chora dziolszka jest. Wiedzialem juz o tym od niedzieli ale to nic, rodzice i tak pozwalali im jesc lody to teraz maja ! A chyrlalo ja jak stare pudlo. To maja teraz
ide spac zaraz bo to nudzenie sie jest bardziej meczace od pracy
powaznie !
pozdrawiam obecnych i nieobecnych takze
niech sie ciesza -
taka_jedna > 29-06-2005, 22:50
koncowki to mi sie najbardziej podobaja ^^
i typowy Slazak z Ciebie
i wiem co mowie -
leneczka > 29-06-2005, 22:52
a post w historii moniki zobacz jaka poprawna polszczyzna markosza
i tak jest slodki -
taka_jedna > 29-06-2005, 22:58
taaa
szczegolnie to : 'a zes mi smaka zrobila Cholero jedna' :lol: :lol: :lol:
ale co fakt to fakt Leneczka -
Markosz > 30-06-2005, 12:40
Grrrrrrr
wstalem jak co rano do mojej "pracy" powiedzmy, ze to bylo wstawanie, bo za cholere sie nie moglem zwlec z tego krolewskiego loza, bez sniadania wychodze na korytarz, by zaprowadzic denisa do szkoly a tuuuu
zonkkkk !!
:evil:
stwierdzili, ze dzis sobie ojciec zawiezie go do szkoly, wiec ja jestem nie potrzebny
a mnie sie troszq zagotowalo, ale co tam...to mowie spoko. (w tym miejscu chmurka z tekstem: po cholere jasna ja tak wczesnie wstawalem!)
Na sniadanie poszedlem.
Carolin zostala w domu bo chora to wiecej godzin pracy, od rana z nia siedzialem. Teraz przerwa, zaraz po Denisa i znow to samo. Jejciu... jak ja musze lubiec dzieciaczki, ze tak sie poswiecam
No to tyle na ta pore, moze cos skrobne jak bede miec chcice
ze slonecznego, acz wietrznego Grötzinger
dla Pogodynki
Markosz Zub Zubilewicz -
martamaua > 30-06-2005, 14:38
Musisz rano wstac czy musisz zaprowadzic dziecko czy nie.bo jest to twoja praca i masz jakis obowiazek.Jakbys pracowal w biurze i przyszedl ktoregos ranka i nie byloby co do roboty to tez stwierdzilbys,ze mogles sobie dluzej pospac?Obowiazek to obowiazek.Poza tym jak czlowiek wstaje codziennie o tej samej porze to zdrowiej :wink: -
Gość > 30-06-2005, 16:06
Marta, a ja nie musze wstawac wczesnie rano jak hostka jest, co nie znaczy ze tego nie robie. To nie jest dokladnie tak jak z tym biurem (na szczescie) 8) Tylko ze ja np to czuje ze powinnam bo po to tu jestem... Ale to nie mus, to raczej poczucie powinnosci. -
zofija > 30-06-2005, 16:54
Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci i dlugosci w tej oto sprawie z Emi
Tekst Markosza "jak bede miec chcice" hihi pozostawie bez komentarza hihi -
Markosz > 30-06-2005, 19:29
eee, cos mi tam Hostka mowila, ze miala wczoraj powiedziec, ale pozno i ble ble ble
szkoda gadac
bo bylo minelo.
Dostalem dzis kabelek
ale brak mi czasu na instalke wiec moze wieczorem sie pojawi jakies zdjatko, ale nie wiem jeszcze.
Pzdr