• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

<<<<<<Markosz>>>>>>

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• <<<<<<Markosz>>>>>>

• <<<<<<Markosz>>>>>>
  • Re: <<<<<<Markosz>>>>>>

martamaua > 29-06-2005, 18:26

Nastepna :lol:

Markosz > 29-06-2005, 22:13

ooo fajnie, ze czytacie moje wypociny, ale dzis nic nie bedzie bo nic ciekawego sie nie dzialo. Miala sie meczennica odezwac, wyslac esa czy jest na necie, zeby pogadac i nic. Cholera jedna...mnie unika

wrocila Sylvia z dzieciakami. Hhee az sie za mna stesknily chyba, Denis wpadl do domu i zaczal mi wszystko opowiadac. Nie wiele z tego zrozumialem, sepleni sobie troche chlopak. W nagrode ogladlem z nimi bajke :lol: :lol: ehehehe. Przynajmniej nie jest juz tak nudno

Carolin...jak to ona albo zmeczona albo harmider. Chora dziolszka jest. Wiedzialem juz o tym od niedzieli ale to nic, rodzice i tak pozwalali im jesc lody to teraz maja ! A chyrlalo ja jak stare pudlo. To maja teraz

ide spac zaraz bo to nudzenie sie jest bardziej meczace od pracy

powaznie !

pozdrawiam obecnych i nieobecnych takze

niech sie ciesza

taka_jedna > 29-06-2005, 22:50

koncowki to mi sie najbardziej podobaja ^^

i typowy Slazak z Ciebie

i wiem co mowie

leneczka > 29-06-2005, 22:52

a post w historii moniki zobacz jaka poprawna polszczyzna markosza

i tak jest slodki

taka_jedna > 29-06-2005, 22:58

taaa

szczegolnie to : 'a zes mi smaka zrobila Cholero jedna' :lol: :lol: :lol:

ale co fakt to fakt Leneczka

Markosz > 30-06-2005, 12:40

Grrrrrrr

wstalem jak co rano do mojej "pracy" powiedzmy, ze to bylo wstawanie, bo za cholere sie nie moglem zwlec z tego krolewskiego loza , bez sniadania wychodze na korytarz, by zaprowadzic denisa do szkoly a tuuuu

zonkkkk !!

:evil:

stwierdzili, ze dzis sobie ojciec zawiezie go do szkoly, wiec ja jestem nie potrzebny

a mnie sie troszq zagotowalo, ale co tam...to mowie spoko. (w tym miejscu chmurka z tekstem: po cholere jasna ja tak wczesnie wstawalem!)

Na sniadanie poszedlem.

Carolin zostala w domu bo chora to wiecej godzin pracy, od rana z nia siedzialem. Teraz przerwa, zaraz po Denisa i znow to samo. Jejciu... jak ja musze lubiec dzieciaczki , ze tak sie poswiecam

No to tyle na ta pore, moze cos skrobne jak bede miec chcice

ze slonecznego, acz wietrznego Grötzinger

dla Pogodynki

Markosz Zub Zubilewicz

martamaua > 30-06-2005, 14:38

Musisz rano wstac czy musisz zaprowadzic dziecko czy nie.bo jest to twoja praca i masz jakis obowiazek.Jakbys pracowal w biurze i przyszedl ktoregos ranka i nie byloby co do roboty to tez stwierdzilbys,ze mogles sobie dluzej pospac?Obowiazek to obowiazek.Poza tym jak czlowiek wstaje codziennie o tej samej porze to zdrowiej :wink:

Gość > 30-06-2005, 16:06

Marta, a ja nie musze wstawac wczesnie rano jak hostka jest, co nie znaczy ze tego nie robie. To nie jest dokladnie tak jak z tym biurem (na szczescie) 8) Tylko ze ja np to czuje ze powinnam bo po to tu jestem... Ale to nie mus, to raczej poczucie powinnosci.

zofija > 30-06-2005, 16:54

Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci i dlugosci w tej oto sprawie z Emi

Tekst Markosza "jak bede miec chcice" hihi pozostawie bez komentarza hihi

Markosz > 30-06-2005, 19:29

eee, cos mi tam Hostka mowila, ze miala wczoraj powiedziec, ale pozno i ble ble ble

szkoda gadac

bo bylo minelo.

Dostalem dzis kabelek

ale brak mi czasu na instalke wiec moze wieczorem sie pojawi jakies zdjatko, ale nie wiem jeszcze.

Pzdr
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia