-
-
Re: Filmik do aplikacji
pusiek7 > 03-01-2013, 20:35
ja niebawem wstawie tu swójchętnie wysłucham opinii -
madz > 03-01-2013, 20:48
To czekam :-) -
pusiek7 > 03-01-2013, 21:07
http://www.youtube.com/watch?v=RcV_VkRo ... e=youtu.be
proszę, oto mój filmik
wiem, że mój akcent jest jaki jestheh -
Anjaa > 03-01-2013, 21:18
[quote name="pusiek7"]http://www.youtube.com/watch?v=RcV_VkRoG-c&feature=youtu.be
[/quote]
Hahaha! Mi się podoba, jest wesoły i fajny pomysł z "rapowaniem" -
madz > 03-01-2013, 22:29
Faktycznie BARDZO fajne! -
merti > 04-01-2013, 0:11
pusiek-uwielbiam Twój filmik..szkoda, że nie jestem tak odważna, żeby rapować do kamery -
pusiek7 > 04-01-2013, 0:31
dziękimiło,że tak myślicie -
troud > 04-01-2013, 1:27
Pusiek, GENIALNY filmik!! -
merti > 13-01-2013, 13:55
okej , jestem teraz super zainspirowana i zaraz zabieram się za pisanie scenariusza do mojego filmiku (liczę na Waszą pomoc przy sprawdzaniu)
Zainspirowała mnie pewna dziewczyna z yt , która robi tutoriale makijażowe , fryzurowe itp (EverythingLuxy , LuxyHair) . Otóż jest ona z Azerbejdżanu i jak miała 18 lat razem z rodziną przeprowadzili się do Kanady (pomysł jej i jej siostry). Teraz po jakchś 10 latach, jak już zna angielski, ma obywatelstwo i takie tam przeprowadza się do LA, bo to zawsze było jej marzenie. Tak bardzo jej zazdroszczę... no ale nie ma co zazdrościć tylko trzeba wziąć się do pracy
Dziewczyny chętne do pomocy - podajcie prosze swoje maile lub nrGG albo coś, żebym mogła podsyłać co mi wpadnie do głowyDziękuję z góry -
MadameRose > 13-01-2013, 16:42
[quote name="mamecia"]
[quote name="paulaw"]
[quote name="californiadreaming"]ale może zamiast zapinania pasów na przykład parkowanie równoległe?[/quote]
A ja zrobięMoże będą w szoku i od razu mnie wybiorą![/quote]
W szoku napewno nie będą bo tu parkowanie równoległe jest podstawą. Sama na początku się dziwiłam, że kazdy amerykanin potrafi zaparkować a później wyjechać z tak małego miejsca między dwoma samochodami i to na dodatek tak ogromnymi samochodami jakimi tutaj jeżdżąTakże dla nich to norma, że trzeba umieć tak parkować: Ale jestem pewna, że to lepiej dla Ciebie jesli będą wiedzieć, że to potrafisz.[/quote]
Jeżdże tutaj już tyle czasu, w dodatku sporym vanem i parkowałm równolegle z dwa, trzy razy? Przede wszystkim w mojej okolicy nie ma takich miejsc parkingowych. Po drugie ja nawet nie umiem i nigdy to nie był problem. Więc nie bójcie się tak bardzo