• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

kasik > 22-06-2005, 18:23

Wlasnie myslalam, ze bede miec przesiadke we Frankfurcie, a tu niespodzianka... w Monachium

Markosz > 22-06-2005, 18:25

pierwszy raz samolotem...... zajebiscie ! chce wiecej

MONIKA > 22-06-2005, 19:49

Ale co to wlasciwie za roznica, gdzie masz przesiadke, kasik?

kasik > 22-06-2005, 19:53

Niby zadna

Ale skoro bede miala tak duzo czasu to cos tam bede musiala robic :? To w koncu 5 h. :?

Gość > 22-06-2005, 20:08

Ja mialam 3 w Kopenhadze i myslalam ze umre z nudow, najpierw obserwowalam jakiegos dzieciaka, potem pijanego pana, potem jakiegos przystojnego wloskiego biznesmena, potem sie zdrzemnelam i pozniej zostaly mi tylko fajne samoloty startujace i ladujace do obserwowania ale jakos przezylam, uff. :lol:

kasik > 22-06-2005, 20:25

A nie moglas dluzej poobserwowac biznesmena?? :lol:

pewnie sie gdzies ulotnil?

Tak, widze, ze mnie tez czeka moje ulubione zajecie czyli obserwacja ludzi :roll: Tylko te 5 h mnie przeraza :?

Gość > 22-06-2005, 20:31

No wlasnie o to chodzi ze biznesmen zniknal

ale samolociki tez byly fajne

ewelinka > 22-06-2005, 20:42

kobieto ja bardzo sie ciesze jak czekam na cos pewnego np jestem po odprawie i spokojnie czekam na ten samolocik i wiem ze wszystko jest oki i na luzie kurde jak bede miala kilka godiznek to zwiedze kazdy kat na lotnisku i napenwo bede obserwowac ciekawe dupy

NELTILIA > 02-08-2005, 8:55

kasik - widze, ze tak samo bede leciala jak Ty! przesiadka w Monachium i czekanie 5h na lot do NY!

Napisz kochana co robilas w tym czasie?? Nudzilas sie bardzo??? Duzo osob lecialo wtedy z Toba z Polski?? Ze mna bedzie lecialo 12 - spoksik

kasik > 03-08-2005, 0:36

Wlasciwie nie bylo tak zle jak myslalam. W sumie lecialo nas chyba 14. Na lotnisku w Monachium podzielilysmy sie na 3 grupki bo cala banda niewygodnie bylo chodzic. I jakos intuicyjnie trafilysmy mniej wiecej tak jak pozniej trzymalysmy sie w szkole w NY i uwaga - jechalysmy w te same okolice . Poszlysmy na odprawe gdzie powiedziano nam, ze zaczyna sie dopiero o 13, a bylo przed 11. Nie mialysmy co robic, wiec wsadzilysmy bagaze na wozek i polazilysmy troche po sklepach ( nie ma nic ciekawego i drogo ) a tak wlasciwie to caly czas przegadalysmy, no i w sumie nie bylo zle, tylko wydluzylo to nam podroz, to tylko tyle zlego. Dup za bardzo nie bylo, tylko raz szli jacys baseballisci to mi galy malo z orbit nie wyszly :lol: , no ale ja mam slabosc do baseballistow ( szczegolnie do jednego :wink: ), co na to poradze
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia