• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

• ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
  • Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???

zofija > 11-09-2005, 11:20

A nio zagladam zagladam i czytam i wyciagam wnioski i nareszcie zyje !!!!!!!! bo wrocilam do PL ze 2 tyg temu hehehe i to bylo najodpowiedniejsze wyjscie co prawda nie ucieklam, ale przyjemnie nie bylo to juz pomijam ...

A teraz co bedzie to bedzie ... nic nie planuje, bo nie warto ... ale wiele sie nauczylam i wiele zrozumialam przez ten jakze "krotki" a jednak dlugi okres spedzony u szwabow ...

Pozdrowki dla wszystkich Au-Pair i przyszlych Au-Pairek czy tam Au-Pairów

Ilona > 11-09-2005, 19:53

Emi,masz dobra pamiec.Wspominalam,ze lubie pojawiac sie i znikac.Jestem jaka jestem.Lubie ludzi i was dziewczyny.Siebie tez.To nie jest przechwalanie sie.To tylko akceptowanie siebie takim jakim sie jest.Dobrze mi z tym i mysle ,ze innym ze mna tez jest przyjemnie.Pozdrawiam Was.Jestem na biezaco co u ktorej sie dzieje.Trzymajcie sie i nie dawajcie sie ,zadnym depresjom.Pa :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

oliwka911gt > 11-09-2005, 20:03

ilona, tyle pozytywnej energi wnosisz az milo sie czyta twoje posty

martamaua > 12-09-2005, 0:51

Uiiiiiiiiii Ilonka wrocila

Szpiegujesz nas babeczko co

Oliwcia a jak Wrozka forum Pasuje do niej ciom?

MONIKA > 12-09-2005, 2:40

A ja wszystko wiem...

Mlody > 12-09-2005, 2:44

z calym szacunkiem - wrozka mi powiedziala, ze moje plany legna w gruzach, a dzieje sie wrecz przeciwnie ;-) (PS. Nie forumowa wrozka - ;-) )

Ilona > 12-09-2005, 8:54

Witajcie!

Oliwka bardzo dziekuje za mile slowa.Nie"sledze" Was,ale jak mam wolna chwile to lubie poczytac co sie u Was pozmienialo.albo co kogo dreczy.Mlodemu moge powiedziec,ze wrozka to moze byc tylko dobrym albo zlym "psychologiem".Czesto ludzie ida do niej nie wtedy kiedy sa bardzo szczesliwi,nic im nie potrzeba,ale kiedy choc malutki znak zapytania pojawia sie w ich zyciu.Moze on naprawde dotyczyc drobnostki.Wowczas jesli kobieta a spotkalam tez wroza jest dobrym,spelnionym i uczciwym czlowiekiem to nigdy nie powie nic w formie zastraszenia.Przeciez mimo woli slowa zapadaja nam gleboko w naszym umysle.Moze cos zasugerowac,a to czy my sie zastosujemy do jest nasza decyzja.Do dobrych rzeczy bedziemy mimo woli dazyc,ustawiac wszystko tak,zeby wrozba sie sprawdzila.Jesli cos ze slow "wrozki"uda sie to wtedy mowimy,ze byla dobra.To nie ona byla dobra/dobra oczywiscie za mile slowa/tylko my z nasza podswiadomoscia bylismy madrzy.Zle slowa takie ktore nie powinny pasc z ust kobiet/mezczyzn/od kart moga tez narobic wiele zla.Wiem co mowie.Tak wiec Mlody jesli twoje plany wypalily i jest inaczej jak uslyszales to sie ciesz.Moze wlasnie chciales podswiadomie udowodnic ,ze bedzie inaczej.Przeciez tak naprawde to my podejmujemy caly czas decyzje o naszym zyciu.Czasami sa one trafne albo mniej.To wszystko jednak jak sie przeanalizuje po dluzszym czasie to musialo sie wydazyc.Jesli ktos jednak umie wyciagac wnioski z porazek.One przeciez powinny nas wzmacniac.No chyba,ze ktos usiadzie i bedzie narzekal,ze jemu to nic w zyciu nie wychodzi.Tez powinien sie zastanowic dlaczego.Gdzie popelnia blad.Jaka jest sam osoba czy nikogo po drodze nie krzywdzil itd.

Ja wyznaje jedna zasade i dzieki niej naprawde lepiej sie zyje.NIE ZMIERZAC DO KARIERY PO TRUPACH.SZANOWAC SIEBIE I LUDZI!PIENIADZE NIE MOGA PRZESLONIC INNYCH CELOW.SA WAZNE,POTRZEBNE,ALE ZEBY SIE NIE ZATRACIC SAMEMU POSZUKUJAC ICH.JAK CZLOWIEK JEST SZCZESLIWY I ZYJE W ZGODZIE ZE SAMYM SOBA TO I PIENIADZE O NIM NIE ZAPOMNA!

Monka wie co robi!Pamietaj jednak,zeby twoj indywidualizm,troche przewrazliwienia na swoim punkcie nie doprowadzily do sklonnosci wycofywania sie i i nieumiejetnosci pogodzenia sie z krytyka.

Chyba troiche sie rozpisalam.Moze reszta pozniej jesli ktos zechce to czytac.Nie lubie sie narzucac.Przesylam wszystkim w takim razie wiazke"dobrej energii".Pa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Markosz > 14-09-2005, 22:05

Zofija, a o ile sie nie myle to Ty nawet spotkac sie chcialas ze mna, hehe tylko Ty chyba gdzies na poludniu bylas. No widzisz. A teraz ja tu na poludniu jestem

martamaua > 15-09-2005, 8:45

Zofijka jest w PL i ma sie dobrze,nie wiesz?

MONIKA > 15-09-2005, 14:53

Nie wszystkie tematy na forum sledze na biezaco, bo czasem tylko wpadam i wypadam. Otwieram dzis, a tu mnie Ilona skomentowala. 8)

Nio, wiem co robie, a jakze.

Przewrazliwiona na wlasnym punkcie? Niezupelnie, chyba ze ktos mi totalnie na odciski nastepuje.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia