• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

kasik > 23-09-2005, 23:46

Prawie tysiak 8O 8O 8O

Emm, ale przygoda. Juz Cie widze w akcji, w tym traku. Wiesz to zupelnie jakby mi sie moglo przydarzyc... Ja zawsze mam jakies przypaly, ale ja to uwielbiam i sie zawsze zlewam z tego.

Wczoraj poszlam do Mc Donalda i obslugiwalo dwoch meksykow. Jeden nie jarzyl po ang. nic. Ja poprosilam "one soda" a patrze on trzy soki pomaranczowe przynosi 8O wiec mowie, ze zamawialam tylko one drink, zawolal drugiego co byl bardziej kumaty i z nim sie dopiero dogadalam. Ale te meksyki to glupie sa... ten jeden (co lepiej znal ang.) stal za maszyna i pokazywal mnie temu drugiemu (co mnie obslugiwal) i sie oblizywal i myslal, ze go nie widze, ale nie przyszlo mu do glowy, ze odbija sie w lustrze :lol:

oliwka911gt > 24-09-2005, 0:20

a ja sie wkurzylam dziasiaj :!:

moich paierow nie ma jeszcze w biurze w IAPO 8O

i dwa tyg jestem w plecy :evil:

w pon bedziewsztko wyjasniane :?

Emm > 25-09-2005, 16:30

wczorajszy wieczor byl jednym z najgorszych w moim zyciu i mysle, ze pare innych osob tez tak moze powiedziec.

Czeresniak wystawil mnie na calej linii, wiec jak zadzwoni to koncze to wszystko ostatecznie.

No i jest jedna jeszcze rzecz, ale o tym nie bede pisac publicznie.

No i nie lece do domu na Swieta, bo nie uzbieram w tydzien 500$.

W sumie wszystko wczoraj wieczorem bylo koszmarem jakims.

Monika, nie mam w piwnicy zasiegu.Daj znac co i jak.

kasik > 25-09-2005, 17:39

Emm martwie sie o Ciebie, jak masz ochote to napisz na priva ocb, jak nie rozumiem. Ja mialam wczoraj sciecie z hostka suka a dzis rano gadalam na gg z kolezanka i tak mi sie przykro zrobilo, czulam sie jakbysmy byly sobie obce, a jeszcze 3 miesiace temu "konie razem kradlysmy"...co sie dzieje z ludzmi...:/ ???

kasik > 25-09-2005, 17:43

A co do swiat nie martw sie, polecisz w innym terminie, wiem, ze sie napalilas na pewno na swieta, no ale w sumie co to za roznica kiedy, wazne, ze sie zobaczysz z bliskimi w ogole. Glowka do gory, pozytyw z tego taki, ze spotkasz sie wtedy ze mna, wiem, ze to Cie nie pociesza, ale zawsze cos Nie mam niestety tyle kasy zeby Ci pozyczyc... u mnie tez teraz ostry skrot finansowy... Napisz czy za dwa tygodnie jest aktualne, ze moge przyjechac?

Hej zycie operki ciezkie jest :?

Emm > 26-09-2005, 5:43

laski, dzieki za privy i tel., odpisze jutro.

spotkalam sie dzis ze Szwedka, Michaela, bardzo fajna dziewczyna, lubi imprezki.We wtorek spotkanie operek-pierwsze, poznam lasencje.

Gość > 27-09-2005, 15:21

ale sie wkurzylam! dzwonilam do biura. mija wlasnie 2 miesiac a ja dalej czekam! 8O wiadomo, w pazdzierniku juz nie zaczne mojej podrozy zycia, bo 5 tygodni potrzeba od znalezienia rodzinki do wyjazdu, a ja jeszcze takowej nie mam! :evil: zmienilam te miasta ktore podalam na WSCHODNIE WYBRZEZE. trudno. kiedys musze w koncu wyjechac. to juz nie wazne gdzie bede. powoli zaczyna sie u mnie pojawiac uczucie desperacji. obym napalona nie wziela pierwszej lepszej rodzinki, tylko dlatego ze w ogole zadzwonili!!! :?

monica07 > 27-09-2005, 16:54

india ja mialam dokladnie to samo, biuro mnie wqrwialo na maxa, wsyztsko sie przedluzalo ale ostatecznie jakos sie ulozylo..z tymi piecioma tygodniami to ci sciemniaja, jak rodzina chce aupairke od jakiegos terminu i w ogole to szybciej leci.don't worry laska!

Gość > 27-09-2005, 17:08

dzieki Monica, troche mnie pocieszylas. :lol: ale i tak juz sie nie moge doczekac zeby cos sie zaczelo dziac!!

oliwka911gt > 27-09-2005, 17:22

india, mam dokladnie to samo. u mnie jeszcze zonk z papierami, zaginely i trwaja wielkie poszukiwania .
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia