-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
pawlok > 22-02-2008, 7:00
ja bylabym w niebo wzieta, gdyby moj luby byl Japoncem -
WAMPIREK > 22-02-2008, 12:45
O tych facetach opisach na trójk?cie nic nie słyszałam
Asiu,don't worry ja się teraz ubiegam za zwykłym studentem
Apropo Japońca,moja znajoma ma chlopaka JaponczykaJa ogólnie kiedy? strasznie chciałam mieć męża obcokrajowca (w sumie nadal fajnie by było ) -
Yoanna > 22-02-2008, 14:18
hahah ja tez zawsze chcialam wyjsc za obcokrajowca (europejczyka)
teraz w sumie mi to obojetne czy obcokrajowiec czy polak..
(chociaz pracuje nad wersja jak dla mnie najlepsza :lol: ) -
WAMPIREK > 22-02-2008, 15:39
Najlepiej to wyważyć 8O
A tak na serio to ja póki co o mężu nie my?lę ... może za ok 10 lat pomy?lę ... póki co jestem za młoda by się ograniczać -
idril > 22-02-2008, 17:45
[quote name="WAMPIREK"]O tych facetach opisach na trójk?cie nic nie słyszałam[/quote]
bo takie okreslenie to ja z moja przyjaciolka wymyslilysmy
ale to chodzi o taka budowe ciala odpowiednia. a my juz ta budowe taka nazwa okreslilysmy -
Vorissa > 22-02-2008, 17:48
a swoj?drog?, to ja męża planuję mieć koło 30... odpowiedni wiek, najpierw to chcę się wyszaleć i zarobić na siebie, m?ż bogaty może być, ale ja cenię niezależno?ć i nie mam ochoty tłumaczyć się że kupiłam sobie nowe majtki/stanik/buty/spodnie z jego pieniędzy, phi
faceci s? dziwnie sk?pi, a przynajmniej Ci których ja znam... -
Yoanna > 22-02-2008, 18:24
a czemu z jego pieniedzy? mozesz miec swoje.
ja bym mogla wyjsc za maz za dwa lata :lol: chociaz to wszystko zalezy od kandydata hahah zeby mi moich przyszlych planow nie komplikowal. temu wielu panow na starcie jest straconych ;P aczkolwiek obecny kandydat na bf by sie nadal ;D
odbija mi :lol:
(a kto wczoraj na uczelni mowil ze chce trojke dzieci :lol: jakie ostatnio tematy hehehhe) -
Vorissa > 22-02-2008, 18:28
Yo, dlatego pisze że najpierw chcę sięswoich dorobić, bo jakbym wyszła za bogatego męż? a swojej kasy nie miała to bym była całkiem zależna od niego -
Yoanna > 22-02-2008, 18:33
nikt nie kaze ci za bogatego wychodzic :lol:
a powaznie - nie chcialabym byc w takiej sytuacji ze facet pracuje a ja nie.. zle bym sie czula.. -
Vorissa > 22-02-2008, 18:52
no nie, ale biedoty spod mostu też nie chce, mozę i jestem wybredna ale cóż, taka jestem, co w życiu będzie to się okaże :lol:
w sumie to tak ?redni mi wystarczy, no i przstojny, najlepiej brunet - a w ogóle to musi lubieć podróżować :lol: :lol: :lol: i musi kochać zwierzęta. :lol: