-
-
Re: Plany a rzeczywistość
edyta_s > 17-07-2008, 12:06
Eej czemu wszyscy sie rozjezdzaja na studia, a ja biedna musze tu zostac?Jakis rok temu chcialam isc na studia w Niemczech, a zostaje na tym zadupiu. I dalej bez wiekszych zmian sie obejdzie ech
Wiecie co, dziewczyny, pamietam, jak sie kiedys deklarowalyscie, ze wszyscy faceci sa beznadziejni i najlepiej byc singlem.Niestety, musze wam przyznac racje.
Wczoraj mialam swoja pierwsza smotna nocke w pracy, alez sie nastresowalam.Moj ochroniarz sie nawalil, ale coz. Ale chyba nic waznego nie popsulam, bo nikt nie dzwonil, wiec moze uda mi sie jakos przetrwac w tej pracy i w czasie studiow. -
Ninka Jones > 17-07-2008, 13:21
faceci SA beznadziejnija tam lubie zycie singla, nikomu nie musze sie spowiadac z tego co robie, z kim sie spotykam, gdzie ide itp
no ja mialam wyjechac do Londynu do pracy, a wyladowalam w Warszawie na studiach -
edyta_s > 17-07-2008, 21:35
no jaka ja jestem genialna... poszlam wczoraj z kompela do pubu i co? zgubilam moje jedyne kluczyki do samochodu :? pare stowek w plecy przez glupote -
Ninka Jones > 17-07-2008, 21:37
8O o w dupe! -
twin > 17-07-2008, 22:26
Ja wam dam, faceci sa beznadzejni!!!
Wiadomo. Czesc jest beznadziejna, no dobra - wiekszosc, ale nie wszyscy, bez takich prosze! Zawsze sa wyjatki od reguly... 8) -
Ninka Jones > 17-07-2008, 22:31
w tym przypadku wyjatkow nie ma -
idril > 17-07-2008, 22:39
[quote name="Ninka Jones"]w tym przypadku wyjatkow nie ma[/quote]
dokladnie. ja juz nawet nie licze ile razy sie zawiodlam na jakims facecie! -
Yoanna > 17-07-2008, 23:37
ale my wcale lepsze nie jestesmy :lol: -
Ninka Jones > 18-07-2008, 8:50
8) przynajmniej jestesmy ladniejsze :lol: -
Grizzly > 18-07-2008, 11:11
haha.. Ninka dowaliła?no to jest fakt..
Ale ja sie z tym że faceci sa beznadziejni nie zgodze. Znam wielu ?wietnych facetów, może to wła?nie te unikatowe wyj?tki