• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

Vorissa > 22-05-2008, 17:46

idril, a co z Tob? tam ?

idril > 22-05-2008, 20:04

kurde

strsznie duzo by opowiadac. nie wiem od czego zaczac!

dobrze jest. teraz bede moze bardziej na bierzaco pisac. bo z kompem juz dobrze [cos nie tak bylo z wtyczka?]

dzisiaj juz sama pojechalam po mala do szkoly [ale wyczyn!] i oczywiscie wsiadlam nie do tego wagonu metra!

ofiara!

i jak tylko drzwi sie zamknely i spikerka mi mowi ze jade do na W to ja w smiech!

glupia baba ze mnie!

wysiadlam na nastepnym przytanku i z powrotem na Leytonstone [tak to sie pisze?! 8O ]

i juz dobrze wsiadlam nastepnym razem!

ale usprawiedliwiam sie ze to wsyztko przez tych ludzi ktorzy biegna zeby szybko wsasc! jak ja widze ze oni biegna to ja tez zaczynam i takie to sa skutki!

od przyszlego tygodnia bede juz za to samochodem wozic mala bo w weekend ide cwiczyc ruch lewostronny

bedzie sie dzialo!

a no i ustalila z hostka dnie pracy: wtorek, piatek i sobota.

i od czasu do czasu w rano troche [3-4h] w czwartek bo ona czasem ma jakies zajecia z corka w szkole na rano - nie wiem o co chodzi. wiec w te kilka godzin to sama z Zakiem tylko.

no i 80L + 'kieszonkowe' na kawe i muffina jak bede na spacery chodzic z malym.

no i kupuja mi cala chemie [niezbedna do przezycia ], oplacaja kom i kupuja karte taka jaka mi trzeba zeby dzwonic do pl. karta raz na tydzien.

wiec jestem zadowolona

dodatkowo na prawde zdycsyplinowane dzieci [mala troche czasem rogi pokazuje ale nie jest zle] i bardzo mila atmosfera w domu

czego operka moze chciec wiecej?!

idril > 22-05-2008, 20:04

kurde

strsznie duzo by opowiadac. nie wiem od czego zaczac!

dobrze jest. teraz bede moze bardziej na bierzaco pisac. bo z kompem juz dobrze [cos nie tak bylo z wtyczka?]

dzisiaj juz sama pojechalam po mala do szkoly [ale wyczyn!] i oczywiscie wsiadlam nie do tego wagonu metra!

ofiara!

i jak tylko drzwi sie zamknely i spikerka mi mowi ze jade do na W to ja w smiech!

glupia baba ze mnie!

wysiadlam na nastepnym przytanku i z powrotem na Leytonstone [tak to sie pisze?! 8O ]

i juz dobrze wsiadlam nastepnym razem!

ale usprawiedliwiam sie ze to wsyztko przez tych ludzi ktorzy biegna zeby szybko wsasc! jak ja widze ze oni biegna to ja tez zaczynam i takie to sa skutki!

od przyszlego tygodnia bede juz za to samochodem wozic mala bo w weekend ide cwiczyc ruch lewostronny

bedzie sie dzialo!

a no i ustalila z hostka dnie pracy: wtorek, piatek i sobota.

i od czasu do czasu w rano troche [3-4h] w czwartek bo ona czasem ma jakies zajecia z corka w szkole na rano - nie wiem o co chodzi. wiec w te kilka godzin to sama z Zakiem tylko.

no i 80L + 'kieszonkowe' na kawe i muffina jak bede na spacery chodzic z malym.

no i kupuja mi cala chemie [niezbedna do przezycia ], oplacaja kom i kupuja karte taka jaka mi trzeba zeby dzwonic do pl. karta raz na tydzien.

wiec jestem zadowolona

dodatkowo na prawde zdycsyplinowane dzieci [mala troche czasem rogi pokazuje ale nie jest zle] i bardzo mila atmosfera w domu

czego operka moze chciec wiecej?!

Yoanna > 22-05-2008, 20:16

ajjj to fajnie ;D

co masz na mysli ze wsiadlas nie do tego wagonu co trzeba? heheh chyba nie do tego pociagu ;P czepiam sie sa sa sa. jak ci sie podoba leytonstone? kurcze, dziwne uczucie jak pomysle ze jestes tak blisko!

Yoanna > 22-05-2008, 20:16

ajjj to fajnie ;D

co masz na mysli ze wsiadlas nie do tego wagonu co trzeba? heheh chyba nie do tego pociagu ;P czepiam sie sa sa sa. jak ci sie podoba leytonstone? kurcze, dziwne uczucie jak pomysle ze jestes tak blisko!

asiafrugo > 22-05-2008, 20:27

Ciesze sie, ze Ci sie podoba :-) metro nie jest zle, jak pierwszy raz bylam z Yoanna, Migotka i Grizzly to takie ooooooczy robilam (i dziewczyny chyba tez;-)) tam, widzac jak Yoanna jest oblatana w tym metrze, ja to nawet nie wiedzialam gdzie my juz jestesmy i co idziemy ogladac ;-), Agata to az Big Bena nie zauwazyla ( ) a 2 tygodnie pozniej pojechalam sama i sama musialam sobie radzic i dopiero zauwazylam te tablice i ze to wszystko jest rozpisane i sie nagle banalne zrobilo...bedzie dobrze....najwazniejsze, ze sie nie boisz! powodzenia zycze!!

asiafrugo > 22-05-2008, 20:27

Ciesze sie, ze Ci sie podoba :-) metro nie jest zle, jak pierwszy raz bylam z Yoanna, Migotka i Grizzly to takie ooooooczy robilam (i dziewczyny chyba tez;-)) tam, widzac jak Yoanna jest oblatana w tym metrze, ja to nawet nie wiedzialam gdzie my juz jestesmy i co idziemy ogladac ;-), Agata to az Big Bena nie zauwazyla ( ) a 2 tygodnie pozniej pojechalam sama i sama musialam sobie radzic i dopiero zauwazylam te tablice i ze to wszystko jest rozpisane i sie nagle banalne zrobilo...bedzie dobrze....najwazniejsze, ze sie nie boisz! powodzenia zycze!!

Yoanna > 22-05-2008, 21:12

buahhah cale zycie bedziemy agacie big bena wypominac hahahha

idril, masz juz ang karte?

Yoanna > 22-05-2008, 21:12

buahhah cale zycie bedziemy agacie big bena wypominac hahahha

idril, masz juz ang karte?

Kierlajn > 22-05-2008, 22:01

hehe no to niezle;-)

fajnie macie, ze jestescie tak blisko siebie. Ciekawa jestem czy ja tam w Niemczech bede kogos miala. Choc w sumie miesiac to bardzo malutko, wiec sie wytrzyma
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia