-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 09-12-2007, 0:38
cholera jasnajuz druga osoba ktora znam z MySpace byla na koncercie McFly :?
not fair
zabierzcie mnie tam -
edyta_s > 09-12-2007, 4:22
Ninka zejdz na ziemie -
Ninka Jones > 09-12-2007, 15:42
mam ich wszystkich gdzie?
w styczniu kupuje bilety!
mam tylko nadzieję że żaden koncert z Londynu w maju nie wypadnie...
to już będzie przegięcie :? -
Ninka Jones > 10-12-2007, 1:56
dobra, jest dziwnie...
dostałam dzisiaj od mojej Pauli zdjęcia moich dzieci z UK. ona cały czas utrzymuje kontakt ze swoj? i moj? rodzink?. a ja w dalszym ci?gu wysłałam im tego jednego maila zaraz po powrocie. i nawet zastanawiałam się ostatnio nad życzeniami ?wi?tecznymi, ale wczoraj sobie u?wiadomiłam jak bardzo nienawidzę Vivian przez ten koncert... kuźwa nie przełamię się -
Yoanna > 10-12-2007, 14:14
a co ma vivian do koncertu? -
Ninka Jones > 10-12-2007, 19:19
no przecież gdyby nie ten kaszalot miałabym biletyehhhh szkoda gadać nie chcę do tego wracać... -
Yoanna > 10-12-2007, 19:49
'teraz ten mniej przyjemny temat... koncert...
nie dostane wolnego 18 zeby po bilety pojechac... i tak jakos sie przespalam z tym i doszlam do wniosku ze wole zachowac ta kase, bo jadac na koncert bylabym sporo na minusie, a tak cos przywioze, a pojade za rok i wydam tylko 18.50 L a nie ta kwote plus 300 zl na samolot... juz sie pogodzilam ze swoim losem'
'ja nie powiem ze mi szkoda kasy. Bo ja bym wszystko dala zeby Dannyego miec metr, albo 100 od siebie tylko chodzi o to ze i tak zobacze, a czy za rok i taniej a teraz na "gwalt" i za taka kase to wole odpuscic, za rok sie bardziej podjaram'
nin, nie to ze sie czepiam, ale to byla jakby twoja decyzja.... -
Ninka Jones > 10-12-2007, 22:34
chciało Ci się tego wszystkiego szukać?
powiem tak - wtedy się z tym pogodziłam, bo nie miałam innego wyj?cia... ale jak teraz jedna osoba opowiada mi o "trzech najwspanialszych godzinach z jej życia", a potem kolejna, to zaczyna boleć, że tak mało brakowało... -
Yoanna > 11-12-2007, 13:26
nin i byla jeszcze taka sprawa, ze wtedy bylas pewna ze przyjedziesz za rok. a teraz chcesz isc w pl na studia, wiec to tez troche zmienia.. chyba ze wpadniesz na summer i akurat chlopaki beda grac -
Ninka Jones > 11-12-2007, 19:50
może będ?, z moich obliczeń tak wynika.
ale jak w styczniu co? pójdzie na sprzedaż, a najprawdopodobniej pójdzie, to jadę bez względu na termin, więc na pewno się zobaczymy w przyszłym roku