-
-
Re: Summer au pair
Anjaa > 03-06-2012, 15:01
w Buckinghamshire a miasto: Aylesbury to jest miasto, do którego jest około godzinka do Londynu -
ayaa > 03-06-2012, 15:04
szkoda, że tak daleko:/ -
Anjaa > 03-06-2012, 15:07
Uh, no szkoda ;c
Mimo wszystko do Londynu bilet nawet moze mnie w jedną stronę kosztować Ł25, dlatego zastanwiam sie czy nie zgadać sie z jakiś dostawca/kierowca, zeby mnie na moim dniu off zabrał do Londynu : O -
ayaa > 03-06-2012, 19:06
To może być dobry pomysł. Ja będę miała do dyspozycji samochód ( chociaż nie wiem jeszcze w sumie na jakich zasadach) albo w mój dzień off mój host tata może mnie podrzucić do Bristolu bo tam pracuje. No ale na razie jeszcze czekam aż się odezwą -
tangowa > 07-06-2012, 21:34
bądźcie dobrej myśli, wczoraj gadałam z kobietą z Frankfurtu a dzisiaj z Austrii) wiec mam nadzieję a jeden samotny tatuś napisał, że dobrze by było żebym była singielką .. taki mały dopisik pod wiadomością -
ayaa > 07-06-2012, 21:41
Jadę na pewno 3 lipcaJutro bookuje bilet bo dzisiaj brak środków na koncie heh -
marika299 > 08-06-2012, 12:54
[quote name="tangowa"]bądźcie dobrej myśli, wczoraj gadałam z kobietą z Frankfurtu a dzisiaj z Austrii) wiec mam nadzieję a jeden samotny tatuś napisał, że dobrze by było żebym była singielką .. taki mały dopisik pod wiadomością [/quote]
haha na pewno taka nic znaczaca wzmianka dotyczaca Twojego statusu :mrgreen: -
marika299 > 08-06-2012, 22:03
ehh no i jeszcze rodzinki nie mam;/
z ta,z ktora rzekomo mam juz wszystko ustalone tez lipa.tzn chyba w ciagu ok 3 tygodni odezwali sie raz, ze juz wkrotce napisza dlugiego maila,a zwlekaja,bo nie maja czasu usiasc razem i napisac.ilez mozna czekac? :roll: jak napisali, to zawsze byly to krotkie wiadomosci, zawsze zadawali pytania,podobno bardzo sie im spodobalam,ale zeby mi odpisac na pytania to juz nie trzeba...
ku mojemu zdziwieniu od wczoraj skontaktowalo sie ze mna kilka rodzinek,ale wszystkie chca na rok,wiec nie wiem czy cos wyjdzie..ale wkoncu to oni mnie zaprosili,wiec mam jeszcze nadzieje,ze sie uda -
tangowa > 11-06-2012, 15:48
mam pytankobo mam trochę wiadomości w skrzynce na aupairworld i na maila dostalam wiadomość, że dzisiaj na aupworld dostałam nową wiadomość od rodziny i w skrzynce tam nic nie ma :/ ?? usunęłam kilka wiadomości i tak nie doszło nic, a czekam na ważną wiadomość -
ayaa > 11-06-2012, 16:23
Może jest to negatywna odpowiedź i jest w archive chyba, że ktoś usunął konto. Zobacz w statystykach.